UP^^^^
|
|
היי,
יש לי כמה שאלות בקשר לenhanceviews:
1. מה הDelay עושה והאם כדאי לשים אותו?
2. האם הfavorites מקדם לי את הסרטון/הערוץ?
3. כמה זמן מומלץ לשים שיראו את הסרטון? זה לא חסר משמעות? כי במילא רוב האנשים משאירים את התוכנה פתוחה ולא רואים את הסרטונים... וכדאי לשנות מדי פעם את הזמן שלא יהיה חשוד שכולם יוצאים מהסרטון באותו זמן?
4. מה זה Video Featuring? מה זה עושה?
5. איזה עוד אתרים טובים יש עוד חוץ מהאתר הזה ומvagex?
תודה![]()
למענה מהיר- צטטו אותי
1. נותן הפסקה בין לבין . ( נגיד בחרתה ב30 לייקים ודיליי של 3 דקות אז כל 3 דקות יהיה לייק.)
2. כן ברור.
3. מומל. מעל 2 דקות אבל זה יקח לך את כל הקרדיט ( ברור שזה משנה זה ההבדל בין צפיות איכותיות ללא איכותיות )
4. נותן לך פידבק אמיתי על הסרטון שלך ( תגובות של אנשים , מנסיון שלי לא מומלץ סתם הרבה קרדיטים ולא שווה. )
5. u2views , תרשום sites like vagex הוא יתן ךל כמה.
תודה רבה
עוד כמה שאלות:
1. מומלץ לשים את הדיליי הזה? כמה זמן בערך לשים? לכל דבר עדיף משהו שונה? (למשל בין צפייה לצפייה, בין לייק ללייק, בן תגובה לתגובה וכו') אם כן זה יעזור לי מאוד אם תגיד לי בערך את הזמן המומלץ.
2. כמה favorites מומלץ לשים לסרטון? כמה מומלץ לשים ביום?
3. לא הבנתי מה זה משנה כמה זמן לשים שאנשים יראו את הסרטון שלי, אם במילא אנשים משאירים את התוכנה פתוחה גם כשהם לא נמצאים על המחשב? ו2 דקות זה המון קרדיטים, אתה חושב ש10-30 שניות יספיקו?
תודה![]()
למענה מהיר- צטטו אותי
1. מומלץ לשים את הדיליי הזה? כמה זמן בערך לשים? לכל דבר עדיף משהו שונה? (למשל בין צפייה לצפייה, בין לייק ללייק, בן תגובה לתגובה וכו') אם כן זה יעזור לי מאוד אם תגיד לי בערך את הזמן המומלץ.
2. כמה favorites מומלץ לשים לסרטון? כמה מומלץ לשים ביום?
3. לא הבנתי מה זה משנה כמה זמן לשים שאנשים יראו את הסרטון שלי, אם במילא אנשים משאירים את התוכנה פתוחה גם כשהם לא נמצאים על המחשב? ו2 דקות זה המון קרדיטים, אתה חושב ש10-30 שניות יספיקו?
תודה
למענה מהיר- צטטו אותי
1. מומלץ? אפשר עם אפשר בלי, אני אישית משתמש בלי ואין לי בעיה, זה לוקח יותר זמן עד שתקבל את מה שביקשת.
2. אני אישית לא שמתי אף פעם אז אני לא יוכל לענות לך.
3. ההבדל הוא משהו אחר.
יש סרטון ביוטיוב עם 100 אלף צפיות שכולם מ- Bot שצפו בסרטון 10 ~ 30 שניות
יש סרטון אחר ביוטיוב על אותה נישה עם 24 אלף צפיות שכולם מ- Bot שצפו בסרטון 60 שניות ומעלה/ בזמן המדויק של הסרטון.
יש סיכוי גדול שהסרטון השני יופיע קודם אבל זה תלוי בעוד הרבה דברים.
צפיות של יותר זמן = צפיות איכותיות = קידום במנועי החיפוש בגוגל.
אם אתה עושה צפיות של 10 ~ 30 שניות שהסרטון באורך של 60 - 120 שניות אז זה רק מספר, קידום זה לא עושה.
עדיף צפייה 1 איכותית מאשר 3~6.
אתר משתמש ב- Enh? אל תיקח משם צפיות רק תגובות ולפעמים לייקים.
יש עוד המון אתרים אחרים של צפיות תסתכל בנעוץ, תריץ כמה שיותר באותו זמן, תתחיל מלהירשם ל- HitLeap.