|
|
היי
אשמח לעזרה בכל הקטע של קידום הסרטונים, הכנתי אותם הכל טוב ויפה
אבל אני לא בדיוק יודע כמה צפיות לשלוח כמה לייקים כמה תגובות, סאבים וכו'
אני מפחד גם לקבל באן אז אני רוצה לשלוח הכל במידה אשמח לעזרה בקשר לזה![]()
כמו ש artical אמר שתחכה שבוע שלח 10K צפיות 250 לייקים ו 25 תגובות....
(נראלי עם אני זוכר טוב את הכמויות)
זה הכי לא מחשיד. כי שבוע הסרטון נמצא ואז שאתה קונה צפיות איכותיות שלדוגמא יבואו מפייסבוק זה יהיה טוב.
תעשה נסיון תראה. תעשה סרטון של 3 דקות אורך שהוא יראה יפה , תעשה תיאור טוב וארוך , תחכה שבוע ואחרי שבוע
תשלח 10 אלף צפיות אייכותיות + 200 לייקים + 30 תגובות. יעלה לך 10 דולר . במידה והסרטון טוב אתה תעשה X5 ממה שהשקעתה בשבוע.
כי הסרטון יקודם...
שאני שם צפיות רשום למטה View Length מה לרשום שם?בenhanceviews
נערך לאחרונה על ידי rombillet; 23-07-2013 בשעה 18:51.
נכנסתי עכשיו באומאוממוק של נישה עם 50 אלף חיפושיים
אני בקושי מגיע לעמוד הראשון עם נישה של 3 אלף בחודש חח אבל בסרטון הזה השקעתי ממש שנראלי שאני הייתי משלים סקר ומוריד בעצמי
עד כמה יהיה קשה לקדם את זה ? <:
טוב אני כבר כמה ימים מנסה להירשם לאתר והם לא שולחים לא אימייל ולא כלום
אז אני רוצה לפתוח support ticket שמה ב contact us מה לכתוב להם בשביל שהם יוסיפו אותי לאתר? יש עוד דרכים שהם יוסיפו אותי יותר מהר כמו סקייפ או משהו? תודה
עד כמה יהיה קשה לקדם את זה? הקושי בקידום לא בא לפי החיפושים החודשיים רק שבדרך כלל מינה סתם:
יש יותר חיפושים חודשיים = יש יותר תחרות וביקוש על הנישה = יותר אנשים מנסים להתחרות אליה אבל זה לא תמיד כך.
אי אפשר לדעת עד כמה זה קשה, רק אתה יכול לבדוק בכך שתכניס את מילות המפתח של הנישה ביוטיוב ותראה נגד מי אתה מתחרה.
דרך אגב אני נכנסתי עכשיו לנישה עם 165 אלף חיפושים חודשיים, והתחרות בהתאם.
דבר אחד למדתי בתחום הזה בקשר לתחרות על נישות:
אין נישות בלי תחרות, ואם מצאת אחת אז רווחים לא תראה ממנה.
התחרות מתחלקת ל:
אין תחרות בעליל = לא רווחי.
תחרות סבירה = לא קל כמו תמיד אבל אפשרי.
תחרות בלתי אפשרית = הצפה של סרטונים ביוטיוב על אותה נישה, סרטונים ברמה שאי אפשר להתחרות בה/
מספר סרטונים בודדים שאי אפשר להתחרות בהם.
הנישה שאני מתחרה אליה היא נמצאת בתחרות סבירה, ותמיד תכוון את עצמך למקום הזה. נראה לי גם הנישה שלך נמצאת שם.