יום אחד חזרתי הביתה ושמתי על השולחן 400 שקל, הלכתי והתיישבתי בסלון.
הכלב שלי קלט ששמתי משהו על השולחן והחליט לשחק איתו.
בתכלס הכלב לא עשה כלום אבל נניח והייתם חוזרים הביתה והייתם קולטים את הכלב שלכם קורע 400 שקל לחתיכות, מה הייתם עושים?
כנראה צועקים וכועסים על הכלב, אבל בתכלס.. הוא לא אשם... הוא לא מבין את זה ומבחינתו הוא היה מעדיף שתזרקו לו איזה חתיכת עוף טובה.
ואז חשבתי, איך הדבר הזה שהוא כולה חתיכת דף שולט לנו על החיים ברמה שאנחנו תלויים בו?
כלומר אני תלוי בחתיכת דף, ויותר מזה.. אני תלוי במספר שיש במקום אחר.
הגענו לרמה כל כך ביזיונית שהעולם הזה מנוהל ע"י אנשים שרק רוצים יותר ויותר שליטה (ולזה נגיע אח"כ).
אז כסף שולט על אנשים שנשלטים ע"י ממשלות שנשלטים ע"י כסף... נכון? לא.
מדינות העולם הגדול בחובות מטורפים אני מדבר על ארה"ב (8 ביליון), סין, רוסיה, אנגליה, קנדה וכ'ו המדינות האלו הן מעצמות.. יש מצב שהן בחובות? ואיך אף אחד לא שאל למי?
אז נכון, יש דבר שנקרא אגרות חוב, וזה תופס בערך 20% מהחובות האלה כל שאר החובות הולכים לבנקים.
אז ממשלות העולם בחובות, רוב החוב שייך לבנקים.. כלומר הממשלות נשלטות ע"י בנקים? כן.
איך זה קרה? בנקים מייצרים כסף.. בעצם בנקים מייצרים "כסף".
נקח לדוגמא את יוסי ישראלי, יוסי הוא אזרח טוב, עשה צבא, משלם מיסים ואפילו נדפק במילואים פה ושם ועושה הכל כמו שהמערכת רוצה שהוא יעשה, ילד טוב.
יוסי הולך לבנק לראות את היתרה שלו ורואה שיש לו 5000 שקל (לא מינוס).
העובדה היא שה-5000 שקל האלה לא קיימים פיזית, כלומר אין חדר שרשום עליו "יוסי" ובפנים יש 5000 שקל ואם יוסי יפקיד 100 ידפיסו 100 וישימו בחדר.
הכסף ל-א קיים, זה בדיוק כמו בפוקר בפייסבוק, המספר הוא דימיוני לחלוטין.
אם תקדישו שניה למחשבה על "ריבית" אתם תבינו שזה כסף שלא הודפס מעולם.
שוב יוסי קם בבוקר הולך לכספומט ומוציא 100 שקל, יצא לו 100 שקל אחלה של עיסקה... או שלא? הכספומט לוקח עמלה נניח 3 שקלים.
ה-3 שקלים האלה לא הודפסו מעולם, הם עברו מהכספומט לקופה הגורפת של הבנק. פשוט מספר שעבר דירה למחשב אחר.
הממשלות בשיתוף עם הבנקים מאפשרים להם ללוות פי 10 ממה שיש להם, כלומר אם תתנו להם שקל הם יכלו להשתמש ב10, אם תתנו להם 10 הם יקבלו 100 וכ'ו.
לחוק הזה נתנו שם יפה שמכסה על כל הרוע שהוא משליט על העולם הזה קוראים לו "יחס רזרבה".
תחשבו על זה, אם אתם הייתם מעלימים כמה אלפי שקלים מזומנים מה שהיה קורה זה שהיה מגיע שוטר ולוקח אתכם מהבית, שהבנקים עושים את זה הם קוראים לזה "בנקאות".
בהסבר פשוט - העולם נמצא בחוב של 100 שקל ופיזית קיים רק 50 שקל בעולם כולו,
משמע אנחנו בגלגל אוגרים ענק שלא יפסיק להתגלגל אלא אם נעצור את זה, ואני חושב שמתי שאנשים יקלטו יהיה מאוחר מדי.
החוב רק ימשיך ויגדל, אנחנו נמשיך להיות עבדים.וככה נחיה את החיים שלנו... במטרה אחת - לשרוד ולא לחיות.