קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך זה קרה?
    על ידי kingforever1 בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2009, 19:39
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 18:16
  3. אמאלה איך זה קרה? לא יאומן.
    על ידי Bar. בפורום דיבורים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 12-06-2008, 19:46
  4. לאאאאא איך זה קרה לי =| דווקא שיוצא 2007 wwe
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-11-2006, 23:59
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

פתיחת עיניים- איך זה קרה

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ברירת מחדל פתיחת עיניים- איך זה קרה

יום אחד חזרתי הביתה ושמתי על השולחן 400 שקל, הלכתי והתיישבתי בסלון.
    הכלב שלי קלט ששמתי משהו על השולחן והחליט לשחק איתו.
    בתכלס הכלב לא עשה כלום אבל נניח והייתם חוזרים הביתה והייתם קולטים את הכלב שלכם קורע 400 שקל לחתיכות, מה הייתם עושים?
    כנראה צועקים וכועסים על הכלב, אבל בתכלס.. הוא לא אשם... הוא לא מבין את זה ומבחינתו הוא היה מעדיף שתזרקו לו איזה חתיכת עוף טובה.
    ואז חשבתי, איך הדבר הזה שהוא כולה חתיכת דף שולט לנו על החיים ברמה שאנחנו תלויים בו?
    כלומר אני תלוי בחתיכת דף, ויותר מזה.. אני תלוי במספר שיש במקום אחר.
    הגענו לרמה כל כך ביזיונית שהעולם הזה מנוהל ע"י אנשים שרק רוצים יותר ויותר שליטה (ולזה נגיע אח"כ).

אז כסף שולט על אנשים שנשלטים ע"י ממשלות שנשלטים ע"י כסף... נכון? לא.

מדינות העולם הגדול בחובות מטורפים אני מדבר על ארה"ב (8 ביליון), סין, רוסיה, אנגליה, קנדה וכ'ו המדינות האלו הן מעצמות.. יש מצב שהן בחובות? ואיך אף אחד לא שאל למי?
    אז נכון, יש דבר שנקרא אגרות חוב, וזה תופס בערך 20% מהחובות האלה כל שאר החובות הולכים לבנקים.

אז ממשלות העולם בחובות, רוב החוב שייך לבנקים.. כלומר הממשלות נשלטות ע"י בנקים? כן.

איך זה קרה? בנקים מייצרים כסף.. בעצם בנקים מייצרים "כסף".
    נקח לדוגמא את יוסי ישראלי, יוסי הוא אזרח טוב, עשה צבא, משלם מיסים ואפילו נדפק במילואים פה ושם ועושה הכל כמו שהמערכת רוצה שהוא יעשה, ילד טוב.
    יוסי הולך לבנק לראות את היתרה שלו ורואה שיש לו 5000 שקל (לא מינוס).
    העובדה היא שה-5000 שקל האלה לא קיימים פיזית, כלומר אין חדר שרשום עליו "יוסי" ובפנים יש 5000 שקל ואם יוסי יפקיד 100 ידפיסו 100 וישימו בחדר.
    הכסף ל-א קיים, זה בדיוק כמו בפוקר בפייסבוק, המספר הוא דימיוני לחלוטין.
    אם תקדישו שניה למחשבה על "ריבית" אתם תבינו שזה כסף שלא הודפס מעולם.
    שוב יוסי קם בבוקר הולך לכספומט ומוציא 100 שקל, יצא לו 100 שקל אחלה של עיסקה... או שלא? הכספומט לוקח עמלה נניח 3 שקלים.
    ה-3 שקלים האלה לא הודפסו מעולם, הם עברו מהכספומט לקופה הגורפת של הבנק. פשוט מספר שעבר דירה למחשב אחר.

הממשלות בשיתוף עם הבנקים מאפשרים להם ללוות פי 10 ממה שיש להם, כלומר אם תתנו להם שקל הם יכלו להשתמש ב10, אם תתנו להם 10 הם יקבלו 100 וכ'ו.
    לחוק הזה נתנו שם יפה שמכסה על כל הרוע שהוא משליט על העולם הזה קוראים לו "יחס רזרבה".
    תחשבו על זה, אם אתם הייתם מעלימים כמה אלפי שקלים מזומנים מה שהיה קורה זה שהיה מגיע שוטר ולוקח אתכם מהבית, שהבנקים עושים את זה הם קוראים לזה "בנקאות".

בהסבר פשוט - העולם נמצא בחוב של 100 שקל ופיזית קיים רק 50 שקל בעולם כולו,
    משמע אנחנו בגלגל אוגרים ענק שלא יפסיק להתגלגל אלא אם נעצור את זה, ואני חושב שמתי שאנשים יקלטו יהיה מאוחר מדי.
    החוב רק ימשיך ויגדל, אנחנו נמשיך להיות עבדים.וככה נחיה את החיים שלנו... במטרה אחת - לשרוד ולא לחיות.

*אני המקורי סתם לידע כללי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

וואו יש לך הרבה מחשבות כלכליים בגיל 16, תראה המילים שלך ושל 10מיליון אנשים, לא תשנה את זה אלה החיים.. אנשים בעיקר בארץ שלנו נכנסים לחובות בכל העולם הזה יש את זה אבל פחות רק שתדע אפילו שלא התכוונת לזה שבחו"ל אנשים "רגילים" לא נכנסים למינוס בבנק הם לא שמעו על זה!

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מזל שהחרא הזה מאחורי ויש לי הכנסה מהצד שרק הולכת וגדלה עם הזמן

זה עניין של זמן עד שלא אצטרך לעבוד יותר לעולם וזה עניין של זמן עד שאגיע למעבר לזה,
    והמעבר הזה יקרה בנפילה של ארה''ב (תזכרו ילדים אתם שמעתם את זה לראשונה ממני כאן)

כי בכל נפילה יש מישו אחר שעולה על חשבון הנפילה

בזמן שרוב אכלוסיית ארה''ב והעולם בכלל תהיה במשבר ותגור ברחוב, יהיה תבנזונה שיעשה מליונים על כל המהומה הזאת. וזה לא יהיה מישו אחד.

אבל מה? כשאני הזהרתי אותם, אמרתי להם שמעמד הביניים יימחק, הם אמרו לי שהם "סומכים על אובמה שבחיים לא יתן לזה לקרות" ושאני חי בסרט....וכרגיל אני תמיד צוחק אחרון

ENJOY YOUR SLAVERY

HATERS GONNA HATE POORS GONNA POOR

אה וסין ורוסיה לא בחובות אני כמעט בטוח. אם כבר חצי עולם חייב לסין...לא סתם הכניסו עכשיו טונות של זהב לתוך סין, רוטשילד לא טמבל, משו הולך לקרות.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-07-2013 בשעה 11:18.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

המצב קשה.. אין לי אפילו בית אני כותב את זה מהמשאית שלי.
    לא היה לי כסף אז עשיתי משהו כזה..

לפחות זה עובד טוב..
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

זה כמו ברוסיה.. כשברית המועצות נפלה וכל הכלכלה קרסה היו את בעלי הבנקים וכמה אנשי עסקים שנהיו מיליונרים בשנייה..
    בגלל זה יש היום המון מיליונרים ואפילו מיליראדרים רוסים מתחת לגיל 50 שלא עבדו יום אחד בחיים, סתם היו איזה פקידים או עורכי דין ויום אחרי זה קיבלו 500 מיליון יורו לבנק..

זה יקרה גם באמריקה? לא נראלי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

סמוליק אל דבר על דברים שאתה לא מבין בהם

כמו שאני לא מדבר על תכנות כי אין לי שמץ של מושג בו אל דבר על כלכלה כי אין לך מושג בזה.

אין דבר כזה נפילה של משהו ללא עליה של מישהו. דברים לא קורים סתם בלי סיבה מאחורי כל נוד שאתה שומע עליו יש תחת גדול ושמן שתקע אותו. להתחשב בעובדה שאנשים מסויימים או יותר נכון משפחות מסויימות גרמו לחוב של ארה''ב ותכננו את זה מההתחלה אל תהיה נאיבי כמו כל האמריקאים שחיים בחלום...

איפה שיש מפסידים תמיד יש מנצחים. הקטע הוא להיות בצד של המנצחים ולא לחיות באשליות שאובמה ידאג לך או אנאערף. GOVERNMENTS ARE MORE BROKE THAN YOU ARE

אז כן יהיו אנשים שיעשו בוחטות של כסף על זה כמו שהיו אנשים שעשו בוחטות של כסף ממלחמת העולם השניה שבטח אתה גם מאמין שקרתה כי "היטלר רצה להשמיד תיהודים" או בולשיט ציוני אחר שלימדו אתכם בבצפר ולא בגלל מניע יותר חשוב מקבוצה נידחת שלאיש לא אכפת מקיומה
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-07-2013 בשעה 13:23.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

כמו שאני לא מדבר על תכנות כי אין לי שמץ של מושג בו אל דבר על כלכלה כי אין לך מושג בזה.

אין דבר כזה נפילה של משהו ללא עליה של מישהו. דברים לא קורים סתם בלי סיבה מאחורי כל נוד שאתה שומע עליו יש תחת גדול ושמן שתקע אותו. להתחשב בעובדה שאנשים מסויימים או יותר נכון משפחות מסויימות גרמו לחוב של ארה''ב ותכננו את זה מההתחלה אל תהיה נאיבי כמו כל האמריקאים שחיים בחלום...

איפה שיש מפסידים תמיד יש מנצחים. הקטע הוא להיות בצד של המנצחים ולא לחיות באשליות שאובמה ידאג לך או אנאערף. GOVERNMENTS ARE MORE BROKE THAN YOU ARE

אז כן יהיו אנשים שיעשו בוחטות של כסף על זה כמו שהיו אנשים שעשו בוחטות של כסף ממלחמת העולם השניה שבטח אתה גם מאמין שקרתה כי "היטלר רצה להשמיד תיהודים" או בולשיט ציוני אחר שלימדו אתכם בבצפר ולא בגלל מניע יותר חשוב מקבוצה נידחת שלאיש לא אכפת מקיומה
    כמה דברים:
    1. היטלר באמת רצה להשמיד את היהודים.
    2. לא דיברתי על שום דבר אחר, אמרתי שכשברית המועצות התפרקה המטבע הרוסי צנח ברמות מטורפות וככה אנשים פשוטים שם נהיו ביום אחד מיליונרים ומיליארדרים.

2 הדברים האלה נכונים ב100%, על אובמה וכל החרא הזה לא דיברתי ואני לא יודע ולא אכפת לי האמת מה אובמה עושה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

רוסי מניאק.. אני שמח שעפת לי מהמדינה למה אם הייתי רואה אותך הייתי פותח אותך מכות.. בטח אתה משחיפים ההומואים שעושים מתח כל החיים עם חתולה בסלון.
    6 טריליון יהודים הושמדו וככה אתה מדבר? אמן תכנס למינוס.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אה שינטן מה קורה טרול חמוד שלי אגב אהבתי תמשאית נודר קטלני יותר טוב מכל בית שיש

אה ולידע כללי אני בארץ אצל חברים ואז אני באילת ואז סידורים ומשם נראה לאן אטוס תלוי בהכנסה שתהיה לי משם אתם תראו לבד תאמינו לי אין על החיים החופשיים ולא כמו הומו נטחן לעבוד מ9 עד 5 ו40 שנה לגור באותה מדינה כמו כפכף נטוש

קיצר סמוליק אתה שוב פעם לא יודע על מה אתה מדבר ואם אתה חושב שמלחמת העולם השניה התחילה בגלל עם נידח שלאיש לא היה אכפת מקיומו ולא בגלל מניע יותר חשוב אתה נאיבי כמו 99% מהעולם הזה קיצר מאחל לך להכנס לעומק ולהבין מה הולך בעולם

קחו שמעו שיר טוב כובעים

HATERS GONNA HATE, RICH GONNA RICH AND POOR GONNA DIE
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-07-2013 בשעה 14:59.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

רציתי להיות נחמד ולהעביר את הדיון לאימון אישי כי יש פה אחלה של חשיבה בדיון הזה..
    עד שהגעתי לחלק שטיילר דיבר על השואה.
    אתם יודעים מה העמדה שלי בנוגע לדיבורים על השואה, ופה זה נגמר.
    נעול.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect