כל מה שאני יכול לעזור לך בו זה צא החוצה,תעשה,נסה דברים וצבור ניסיון
כל מה שאני יכול לעזור לך בו זה צא החוצה,תעשה,נסה דברים וצבור ניסיון
|
|
חחחח איזה צחוקים אני בכלל לא זוכר שרשמתי את ההודעות האלה
יא אח שלי אל תתבאס עליי אוהב אותך
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
תשמע, לפתוח סטים רנדומלים לא עשיתי הרבה.
אבל מה שעשיתי הרבה הרבה זה לדבר עם בנות ולהשיג המון סטוצים...אני לא סתם אומר את זה כדי לצאת וואחד גבר, אבל היו לי המון סטוצים.
אבל הבעיה היא...אני נראה טוב. כן, אני חתיך. ואני לא מתחיל עם בנות 10/10 אלא משהו כמו 7/10 ואז משום מה אני תמיד משיג אותן בלי להתאמץ...מדבר איתן צוחק איתן והן פשוט אומרות לעצמן בראש "אוי הוא חתיך וכזה חמוד" והן פשוט רוצות אותי.
וזה למה אני מרגיש שזה לא עוזר לי להיות עם בנות...כאילו אני מקבל יותר מדי בלי התאמצות.
בסדר, נגיד ואני אצבור נסיון, מה זה יעזור לי עם הבחורה הספציפית הזאת??
להשיג בחורה שכבר היית איתה זה פי מליון יותר קשה!! אם היא לא הייתה מכירה אותי, הייתי מתחיל איתה והייתי משיג אותה בלי בעיה בכלל!
אבל זה קצת קשה בסיטואציה הזאת...אתה צריך ממש לעשות משהו שימשוך אותה. זה הרבה יותר קשה מסתם בחורה חדשה...לפחות בשבילי. שמעו שכשלא הכרתי אותה, היא התחילה איתי בכלל. רק כי אני נראה טוב מאוד בעינייה ואני בסטייל שלה.
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 26-07-2013 בשעה 15:10.
..Everyone Loves You When You're Dead..
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 26-07-2013 בשעה 16:18.
באמת למון... אתה מחשיב נשיקה כסטוץ? וואו אם ככה אני סטוציונר מניאק אחושרמוטה חחחח לפי ההגדרה שלך יש לי בערך 30 "סטוצים"...
אתה בתול על איזה סטוצים אתה מזיין בשכל
לפי ההגדרה שלך ביום ממוצע בTLV הבאתי 8-12 "סטוצים" כשעוד הייתי שחיף עם תספורת של סון גוקו על הראש
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
לא מחשיב נשיקה לכלום...פשוט אני רגיל שזו ההגדרה של סטוץ
כולם קוראים לזה סטוץ היום...אולי לא איפה שאתם מסתובבים.
רדו מהילד, הוא צודק.
הוא בסך הכל זורם עם הגדרות חברתיות
אנחנו יודעים שסטוץ זה זיון, אבל היום קוראים סטוץ לנשיקה/מזמוז וחארטה.
כשמישהו / מישהי אומר/ת לי שהיה לה/ו סטוץ, אני ישר שואל "זיון או חארטה?"
מה אתה כובע מה סארג'ים
לא מבין את האשכולות שלך,אתה בא לעזרה ואז אומר שאתה יודע הכל ושיש לך ככה וככה כדי לצאת גבר, ולא רוצה לקבל שום עזרה
אתה מזיין יותר מדי את השכל באמת
אגב עדיין לא ראיתי תגובה אחת שלך של "וואלה אתה צודק אחי,אני ינסה" אתה מוסיף עוד זיוני שכל למה שכבר כתבת
מקווה שלפחות עם זה אתה צודק
מתי אמרתי שאני סטוציונר?????? כולה כתבתי שהיו לי הרבה בנות שהיה לי קטע איתן
סבבה??? כתבתי את המילה סטוץ כי כולם אומרים סטוץ על מזמוז וכאלה, תגיד מה לא מובן??????
אתה חושב כאילו שזה עושה אותך גבר שאתה אומר "ילדון בן 16 עם גיטרה" כאילו מה הקטע??????
כן סבבה ילד בן 16 בא לפורום פאקינג מבקש עזרה מכם ואתם נתקעים רק על המילה סטוץ ועל זה שהוא בן 16?????
נשבר הזין מהפורום המזדיין הזה