קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] חייב להשתנות-חייב עזרה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-08-2010, 11:03
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-01-2008, 08:16
  3. השאלה שלי היא האם אנשים באמת יכולים להשתנות?
    על ידי Mosko121 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 18:10
  4. איזה חפץ אני צריך בשביל להשתנות?
    על ידי leecooper1221 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 09:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

להשתנות

ברירת מחדל להשתנות

היי חבר'ה קודם כל אני בן 19 בקרוב, יש לי בעיה שאני ביישן מאוד ואין לי ביטחון עצמי אם זה בבנות ואם זה בעצמי. אני עדיין בתול, בתול שפתיים (כן בושות) אתם יכולים להביא לי בבקשה מאמרים לקרוא איך להשתנות מה לעשות הורדתי מאמרים בעניין פיקאפ בכל מה שקשור לנשים אבל לא איך להשתנות ולחשוב אחרת על עצמך אני חייב עזרה בבקשה תעזרו לי אני יעשה הכל בשביל להשתנות

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שלב א' - כבר ביצעת.
    השלב הראשון הוא להבין עם עצמך שכנראה שאתה לא בדיוק על דרך המלך ואתה לא בדיוק במקום נורמלי והגיע הזמן להשתנות.
    רק הבעיה שאצלך זה קצת מאוחר..אבל לא נורא.
    תמיד יש זמן להשתנות.

תראה, אני לא מתכוון לשקר לך, אין מאמרים שתקרא שיגרמו לך פתאום להיות מגניב, מצחיק, וחתיך הורס.
    אין כפתור שהופך אותך לסופר סיאה.
    השינוי צריך לבוא ממך, המוטיבציה להצליח להשתנות גם צריכה לבוא ממך, והדבר הכי קשה בכל התהליך הזה, זה להתמיד ולהמשיך להשקיע בעצמך אפילו כשלא תראה תוצאות באופן מיידי.
    אם לא תיהיה חדור מוטיבציה מספיק בכל התהליך של השינוי, אתה לא תצליח.
    אתה צריך ממש להרגיש איזשהו כאב בלב שמציק לך בנוגע לביישנות שפשוט באלך לעשות כל דבר על מנת להיפתר מהביישנות, אבל כל דבר!
    עכשיו, אחרי שקצת הכנתי אותך, נעבור לתהליך.

דבר ראשון, יש לי 2 סרטים שיכולים מאד מאד להתאים לך: האחד, זה מאמנת הדייטים, The dating coach

זה סרט חמוד כזה של נשים, אבל ממש ממש מגניב, זה על אחד מבוגר שיש לו בעיה של חוסר בטחון, ביישנות, והוא שוכר את הבחורה שהייתה פופולרית בתיכון שלו בעבר כדי שהיא תלמד אותו איך להיפתר מהביישנות שלו ותלמד אותו איך להתנהל בדייטים..זה ממש נחמד ויכול לעזור לך כי אתה תרגיש מזוהה איתו.

הסרט השני הוא סרט שונה כמעט לגמרי, מדובר על סופר שלא מצליח בחיים שלו, אחד שמזניח את החיים שלו לגמרי, ומנסה לפתח קריירה בתחום הספרים..אבל לא הולך לו כי הוא לא מספיק חדור מוטיבציה עד שמופיע איזה בחור שמציע לו סוג של סם (כדור) והחיים שלו משתנים לגמרי..
    זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי עד היום והוא גם על אותו הקונספט.
    קוראים לסרט LIMITLESS

דבר שני, אני מאד יכול להזדהות איתך.
    זה מאמר שכתבתי עליי, אתה מוזמן לקרוא http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888885&highlight=%D7%9E%D7%9E%D7%A0%D7%99+%D7%90%D7%9C%D7%99%D7 %9B%D7%9D+%D7%A7%D7%A6%D 7%AA+%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99
    אני אישית גם הייתי מאד ביישן בתקופה של הבצפר, עד גיל 18 לא התנשקתי ולא זיינתי בגלל החוסר תקשורת הזאת ובגלל הקשים שלי להתמודד עם רגשות וכאלה.
    אצלי אישית הבעיה נפתרה בגלל הצבא, המסגרת הצבאית שברה לי לגמרי את המחסום של הביישנות וזה מה שבעצם הציל אותי.

הפתרון בגדול בשבילך, זה לאט לאט לנסות להיפתר מהביישנות מהשורש שלה..
    למה אתה מתבייש? כי אתה מפחד מתגובות של אנשים.
    אתה צריך להיות כנה עם עצמך ולא לתת לעצמך תירוצים לבעיה שלך. תיהיה כנה זאת התרופה הכי טובה שיש בעולם.
    כדי לא לפחד מתגובות של אנשים, אתה צריך פשוט לנסות לדבר ולגלות בעצמך שהתגובות של אנשים לא חייביות תמיד להיות כאלה נוקשות וחריפות..יש אנשים טובים בעולם הזה

אם יהיו לך עוד שאלות..אתה מוזמן לשאול בכיף

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה לנצח =]

אחי תודה על העזרה הסיפור שלך באמת מעורר השראה ולגבי מה שכתבת על הביישנות ועל זה שאתה תמיד חושב מה אנשים יחשבו עליך זה כל כך נכון אני באמת רוצה להשתנות אחי ואני יעשה הכל ויתמיד הורדתי כל מיני דברים על פיקאפ אני יתחיל לעבוד על עצמי בקטע של גוף כמה שאפשר ויקנה בגדים לצאת עם חברים שאני יחזור הבית מהצבא דרך אגב אני גם משרת כלוחם בגולני רק שהצבא לא כזה עזר לי חוץ מהסתגלות שבאמת הייתי מפחד ללכת לכל מיני מקומות לפני הצבא שעכשיו אני עושה את זה בלי בעיה או לדבר עם אנשים שאני עכשיו יכול לדבר עם כל אחד חוץ מבחורות. אולי אתה צודק אחי שזה קצת מאוחר מדי אבל שמתי לי מטרה לצאת מהביישות המגעילה הזאת והחוסר ביטחון עד סוף הצבא שאני יגיע לחיים "האמיתיים". אני ינסה להתחיל עם בנות או סתם לדבר עם אנשים בצבא או ברחוב אם זה בנות או בנים אני מאוד מקווה לסיים את השירות הצבאי שלי במצב יותר טוב, תודה אחי .
    נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 27-07-2013 בשעה 16:59.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי TheB0sS צפיה בהודעה
    אחי תודה על העזרה הסיפור שלך באמת מעורר השראה ולגבי מה שכתבת על הביישנות ועל זה שאתה תמיד חושב מה אנשים יחשבו עליך זה כל כך נכון אני באמת רוצה להשתנות אחי ואני יעשה הכל ויתמיד הורדתי כל מיני דברים על פיקאפ אני יתחיל לעבוד על עצמי בקטע של גוף כמה שאפשר ויקנה בגדים לצאת עם חברים שאני יחזור הבית מהצבא דרך אגב אני גם משרת כלוחם בגולני רק שהצבא לא כזה עזר לי חוץ מהסתגלות שבאמת הייתי מפחד ללכת לכל מיני מקומות לפני הצבא שעכשיו אני עושה את זה בלי בעיה או לדבר עם אנשים שאני עכשיו יכול לדבר עם כל אחד חוץ מבחורות. אולי אתה צודק אחי שזה קצת מאוחר מדי אבל שמתי לי מטרה לצאת מהביישות המגעילה הזאת והחוסר ביטחון עד סוף הצבא שאני יגיע לחיים "האמיתיים". אני ינסה להתחיל עם בנות או סתם לדבר עם אנשים בצבא או ברחוב אם זה בנות או בנים אני מאוד מקווה לסיים את השירות הצבאי שלי במצב יותר טוב, תודה אחי .
    שיהיה לך בהצלחה אחי, וכל שאלה שתרצה לשאול בנוגע לכל דבר, אתה יותר ממוזמן לבוא לפורום לשאול!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה לנצח =]

תודה רבה אחי! בהחלט אם יהיה לי שאלות אפנה לפורום אתה יכול לסגור אחי ושבוע טוב!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,120 | הודעות: 8,150,702 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect