שלום, שמי מיטב קודם כל יש לי 200 דולר להשקיע ואני רוצה להשקיע אותם בחוכמה
יש אתרים כמו neobux שאתה מקבל 0.001 לקליק וזה לא שווה להשקיע שם אבל אני רוצה אתר טוב באמת..
יש רעיונות?
שלום, שמי מיטב קודם כל יש לי 200 דולר להשקיע ואני רוצה להשקיע אותם בחוכמה
יש אתרים כמו neobux שאתה מקבל 0.001 לקליק וזה לא שווה להשקיע שם אבל אני רוצה אתר טוב באמת..
יש רעיונות?
|
|
אתה יכול להשקיע בPPD, לעשות סירטון מושקע, ולקנות צפיות וזה יעלה לך מקסימום 20 דולר ותוכל להכנס לתחום שיכניס לך הרבה.
או לחפש איזה הייפ שרק נפתח להשקיע ולצאת מהר..
ויש באנרסברוקר,
אם הייתה השקעה בטוחה וקלה מזמן הייתי משקיע הרבה יותר מ-200 דולר.
עד אז צריך לעבוד.. אלא אם כן צץ לך איזה רעיון טוב בראש, אבל נאובאקס זה טיפשי לפי דעתי, סתם יישרף לך הכסף.
200 דולר לא יספיקו לך בישביל באקס ( אתרים כמו נאובאקס )
יש לך היפים אבל זה לא השקעה כל כך בטוחה ואני לא מאמין שיש כאן מישהו בפורום שידריך אותך. מה שאני הייתי
עושה זה PPD . הייתי מכין איזה 10 סרטונים טובים ככה + דפי נחיתה ומשקיע 20 דולר על כל סרטון לקניית לייקים + צפיות + תגובות.
להחזיר את ההשקעה אין לי ספק שתחזיר השאלה היא תוך כמה זמן זה יכול לקרות תוך 3 ימים ויכול לקרות תוך שבועיים הכל תלוי במקצועית שלך.
שמעתה על תחום הPPD ?
שמעתי, אבל זה סיכון - שמעתי שיוטיוב עובד על Adsense וכדי למשוך את הסכום שקיבלת צריך לפחות 100 דולר, אז זה מסוכן לשלם סתם כסף בשביל לא לקבל כלום
אם מישהו מבין בזה ורוצה לעזור לי להשקיע בערוץ אז שיוסיף אותי לסקייפ
promike7
מה אתה רציני ? מה הקשר בין אדסנס לPPD ?
זה שאתה עובד עם יוטיוב זה לא זה שאתה צריך לחכות ל100 דולר על מנת להוציא את הכסף אני מדבר פה על תחום אחר לגמרי.
בגלל זה שאלתי עם אתה יודע מזה PPD ?
PPD = PAY PER DOWNLOAD
אתה מעלה סרטון של האק / ציט / כל דבר אחר + הורדה
כדי להוריד מישהו צריך להשלים סקר ואחרי שהוא משלים אתה מקבל עמלה מסויימת..
חחחחחחח מה גרוע בזה ? זה הדבר הכי חם היום ולא רק מי שיש לא משהו נדיר מצליח לי אין שום דבר נדיר ואני די מצליח.
יש גם סקרים חינמיים כך שלא תמיד הסקרים עולים כסף. אם אתה רוצה להשקיע היום הייתי ממליץ רק את זה. גם אני הייתי בדעה
קדומה כמוך על הנושא לא יכלתי לשמוע עליו ואחרי שניסיתי אותו הבנתי כמה הוא טוב. מה הבעיה פתח סקר בפורום ותשאל באיזה דרך
הכי טוב להשקיע היום 200 דולר. אני בטוח ש80% יגידו PPD...