יפה מאוד אחי יש לך נישה עם אחוזים מעולים הלוואי עליי אני אתמול השתגעתי מהנתונים שלי הכנתי 6 תוכנות ו-3 סרטונים אני ממשיך ברצף הזה <:
יפה מאוד אחי יש לך נישה עם אחוזים מעולים הלוואי עליי אני אתמול השתגעתי מהנתונים שלי הכנתי 6 תוכנות ו-3 סרטונים אני ממשיך ברצף הזה <:
|
|
בוא אני אסביר לך למה לא נכון לעשות את הלינק בתוכנה...אתה מפנה לאתר שלך שהרי מי שהוריד יודע כבר שהאק לא עובד....אז מה שזה יוצר זה פרסום רע לבלוג שלך.
כי הוא יודע שהבלוג מוכר האקים מזויפים ...במקרה הטוב הוא לא יקנה משם שום בוט אחר ....במקרה הרע הוא יפתח עליך איזה פוסט בפייסבוק שמספר את מה שהוא עבר....ואתה תפסיד לקוחות.
לדעתי לכל קיגן שאתה עושה תכין דף נחיתה ואז תוכל לשים קישור לבלוג כדי שלא יגנבו את הסרטון... כי מה זה יעזור לך לשים כמה קיגנים באותו דף נחיתה או אתר? במילא הם לא עובדים... מישהו יראה סרטון שלך, יוריד קיגן אחד יראה שלא עובד ולא יוריד יותר, במקרה הטוב אולי הוא ינסה עוד אחד. אבל כמו שגלעד אמר זה יכול לגרום לפרסום שלילי לאתר שלך ואז כבר מההתחלה האנשים לא ינסו אפילו להוריד ויבדקו אם זה עובד.
למענה מהיר- צטטו אותי
ביטלתי סקר באדנוקה לארה"ב של 0.55 הוא נקרא ALERTID ומאז כולם עברו לסקרים שמביאים 1.10 ו 1.25 :
Conversion Log Campaign Rate American Prize Center - Walmart Gift Card
1.20 Shoppers Voice Survey
0.60 7-Zip
0.40 My Quick Rewards - iPad
1.25 Shoppers Voice Survey
0.60 Mixx - Virtual DJ
1.10
למה ביטלתה אותו ?? הוא אחד הסקרים הכי טובים שיש תחזיר אותו
אז מה זה לא כסף ? תאר לך שיהיו לך 100 הורדות של הסקר ביום ? תחזיר אותו כדי לך יש מלא שיראו
את הסקרים של הדולר ויצאו