סליחה אתה שאלתה אותי... נכתב במקור על ידי Article נכתב במקור על ידי gilade נכתב במקור על ידי Article תגיד גלעד באתר : http://www.ytforce.com/ אתה קונה את הצפיות האיכותיות או את הnormal view ? מאיפה אתה יודע שאני קונה משם? אתה אמרתה לי.. בכל מקרה רציתי לדעת את קונה את הצפיות האיכותיות ? ורק שתדע חזרתי לעבוד עם הפייסבוק... בהודעות הפרטיות לא פה...
נערך לאחרונה על ידי gilade; 01-08-2013 בשעה 04:03.
נכתב במקור על ידי gilade סליחה אתה שאלתה אותי... בהודעות הפרטיות לא פה... תגיד רגע , אני באמת רוצה לדעת מה ההבדל בין צפיות איכותיות לרגילות , ואם שווה לקנות את הרגילות ?
(:
נכתב במקור על ידי toorbo תגיד רגע , אני באמת רוצה לדעת מה ההבדל בין צפיות איכותיות לרגילות , ואם שווה לקנות את הרגילות ? תקנה אכותיות כמו שאמרו לי כאן , 200 לייקים ו- 10 אלף צפיות . כל זה יוצא לך 8.50$ ולאכותיות 11$ . אני קיבלתי מזה 19 אלף ו- 250 לייקים חח ..
Grand Theft Auto V
נכתב במקור על ידי iTz_lolZ תקנה אכותיות כמו שאמרו לי כאן , 200 לייקים ו- 10 אלף צפיות . כל זה יוצא לך 8.50$ ולאכותיות 11$ . אני קיבלתי מזה 19 אלף ו- 250 לייקים חח .. החבילה של ה 8.5 דולר זה לא האיכותיות איך שראיתי באתר ..אבל אחי מה ההבדל צפיות זה צפיות לא ?
נכתב במקור על ידי toorbo החבילה של ה 8.5 דולר זה לא האיכותיות איך שראיתי באתר ..אבל אחי מה ההבדל צפיות זה צפיות לא ? אתה מתכוון שמספר הצפיות זה אותו דבר, אבל לא האיכות. יש הבדל בין ממוצע צפיות של 10 שניות בסרטון שלך מאשר ממוצע של שתי דקות, מבין? זה תורם לסרטון..
חוקי הפורום