מה אכפת לי מזיז די להיות מושפעים שלו...זיז אגב עושה דדליפט עם הטכניקה הכי גרועה שראיתי זה אומר שאני צריך לעשות אותה טכניקה? וואלה ביום שיזרום לי לקבל פריצת דיסק ושיתוק עמוד שדרה זה בכיף
יש לעבוד בתור זונת מערכת ויש לעבוד בשביל עצמך ולהיות חכם ולעבוד הרבה אבל לעבוד בשכללללללל. שלא תחשבו שאני לא עושה כלום, אני עושה והמון. אני גם על המחשב הרבה זמן בגלל
וכוס אמק מה אכפת לי מצוקרברג די להביא דוגמאות מפגרות באלוהים הוא האחרון שאני רוצה להיות כמוהו בלי לעליב
ויש מספיק שמרוויחים ככה תאמין לי אם אתה רוצה אתה תעשה מחקר, תסתום ותודה לי. זה לא בדיוק פסיבי שאתה יושב ולא עושה כלום אבל זה לא עבודה מסריחה מ9 עד 5 עם בוס מעצבן, אתה הבוס של עצמךךךךך וזה הדבר הכי קרוב שיש לחופש פיננסי ופסיבי לגמרי זה כבר משו שמרוויחים עם סכומים גדולים יותר שאין לי כרגע.
ואני יודע יותר ממך, אני הזה שלא עובד ואתה כן, אני הזה שיש לו הכנסה שהולכת לגדול עם הזמן ולך אין....
ואני הזה שעוד שנה אהיה חופשי, איפה אתה תהיה עוד שנה??? באוניברסיטה מסריחה שתשים עליה 100K שקל בשביל נייר שאני מנגב איתו תתחת? אחי אתה יודע בתקופה שהייתי עובד במלצרות שהייתי ילד אתה יודע כמה בני 25+ שהעיפו אותם מהייטק עם תואר שני עבדו איתי??? אתה יודע כמה אנשים עם תארים עבדו איתי??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשה טובה אתה ילדון שלא מבין מהחיים שלו צא ותראה תמציאות תתעורר כפרה אתה חולםםםם ואני עוד הילד הקטן חחחח אין לך מושג בכלכלה ילד תעוף לאוניברסיטה שלך
אז אם לא תלמד בתיכון לא תהיה אקדמאי לא תהיה אקדמאי לא יהיה לך כסף לא יהיה לך כסף לא יהיה לך אישה לא יהיה לך אישה לא יהיה לך ילד לא יהיה לך ילד לא תהיה לך שמחה
אבל אתם רצים רחוק מדי ואני חושב כוסאומו איזה כיף להיות חייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ציטוט ההודעה