קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעה]בוריס מהאח הגדול יוחזר לתוכנית
    על ידי shmuel555 בפורום האח הגדול
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18-06-2013, 15:38
  2. [בקשה] שיר מהאח הגדול
    על ידי TEC92008 בפורום האח הגדול
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-11-2008, 01:56
  3. [ידיעה] מגלי אלוש ממפרץ האהבה וונסה מהאח הגדול
    על ידי -iDo- בפורום סדרות ריאליטי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-11-2008, 13:25
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2008, 11:54
  5. [סרטונים] של צבר ויוסי בובליל מהאח הגדול
    על ידי שליחטא בפורום האח הגדול
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-10-2008, 15:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

"אם הייתי מכיר את יניב" מהאח הגדול – "לנסות להמשיך"...

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ברירת מחדל "אם הייתי מכיר את יניב" מהאח הגדול – "לנסות להמשיך"...

"אם הייתי מכיר את יניב" מהאח הגדול – "לנסות להמשיך"...

"לנסות להמשיך" זה אומר לא לעצור על מחשבה שלילית, ולתקוף את עצמך על הטעויות שעשית בעבר.
    ושאני מתכוון עבר, אני מתכוון על סיטואציה שמופיעה בזמן מסוים, ומייד לאחריה מגיע השלב של הייסורים והמחשבות האינסופיות על כמה טעית בדרך ההתנהגות שלך.

הדוגמה הטובה ביותר:
    אתה עם מישהי, סיטואציה שיכולה להיות הכי מדהימה, ויכולה להיות הכי גרועה – שבסופה, לא משנה כיצד נגמרה, בדרך הביתה אתה תחשוב עליה. אם היא טובה, אתה תאכיל את עצמך תסריטים לגבי כמה שהבחורה בטוח נדלקה עליך, ושהיא רק מחכה למפגש הבא איתך.
    ואם להפך, אתה רק תחשוב כמה מטומטם אתה, כמה עלוב, וכמה אתה בטוח שתישאר לבד, וגם תאמין שיש אנשים שנועדו להיות לבד.

העצוב בעניין, שאני לא אומר שאתה טועה. - יש אנשים שנועדו להיות לבד.

יכול להיות שיהיו על משפט זה המון חילוקי דעות, ותגובות "שלכל סיר יש מכסה" אבל אני רוצה להסביר את כוונתי:
    "יש אנשים שנועדו להיות לבד" – משמעותו הוא האופי שלך, האמונות שעליהן גדלת, ועל מי שאתה כיום.

לדוגמה, מי שרואה "האח הגדול" בוודאי נתקל בעובדה שיניב (בן 31, בתול) התאהב באור.
    לקחתי את יניב כדוגמא בגלל הסיבה העיקרית שהוא שזקוק לקאוצ'ר. הוא רוצה להשתנות, הוא לא יודע איך.
    כמו שחלקכם רציתם לדעת מי הדמות מאחורי V, כך אני משתוקק לדעת מי הוא יניב, מי הוא באמת.
    ובמאמר זה, אתייחס ל"אם הייתי מכיר את יניב", ועל הדרך בה יכולתי לעזור לו לשנות את חייו.
    בנוסף, אם מישהו מרגיש שיש בו מעט מיניב, בטוח יזדהה עם פוסט זה:

מתחילים...

השיחה של ביז'ו ויניב:
    ביז'ו: "כל אחד בזמן שלו, גם הזמן שלך יבוא, תקשיב לביז'ו. אבל דע... אתה צריך לעשות קודם כל שינוי עם עצמך."
    יניב: "אני לא יכול לעשות שינוי. אני נער ביבים."
    ביז'ו: "נער ביבים?"
    יניב: "בוא אני אסביר לך: יש שני סוגים של נערים בעולם. נערי אלים, ונערי ביבים."
    נערי אלים הם אנשים כמו לאון, דור – אנשים שנולדו יפים, רק מלהסתכל עליהם, אתה מאמין באופן מוחלט שחייהם עילאיים, מלאי מטרות שהוגשמו, ושכל בחורה (בחורה=סמל האושר) הם יוכלו להשיגה.
    ביז'ו: "והנערי ביבים?"
    יניב: "הם אני. כל אלה שלא משנה מה יעשו, הם פשוט הישארו ככה. סגורים, בודדים, ובלי הבחורה (=סמל האושר).
    לנו אין נשים, יש לנו מעט חברים (רובם ווירטואליים). אבל יש לנו ספרים, יש לנו בעלי חיים, ויש לנו את המשפחה שלנו (אמא, אבא).
    אבל לא יותר מזה. אלו הם חיינו. כל עוד אנחנו לא יוצאים מהבית, או מסתכלים החוצה על נערי האלים, אנו לא עצובים.
    אבל כל עוד אני כאן... אני נער ביבים בהר האולימפוס. ("מתוך דו"ח יומי של האח הגדול").
    ---
    עצוב. באמת שעצוב לי לדעת שככה הוא מרגיש, שככה הוא מתאר את עצמו ואת חייו.
    אבל מוכרחים להדגיש שמכל השיחה ביז'ו צדק בדבר אחד: יניב מוכרח לעשות שינוי!
    "אחד לגוף, אחד לנפש" – כמו שאני מדגיש בכל מאמר – זהו סוד האושר.

"אחד לגוף, אחד לנפש" - יניב צריך לעבוד על כל אחד מהם בנפרד.
    לפני שהוא בכלל ניגש אל נשים (נשים=סמל האושר), הוא חייב לעשות שינוי, אחרת לופ הכאב לא יגמר לעולם, והימשך לנצח.

קודם כל צריך להבין כמה דברים:
    מטרה – תוצאה רצויה.
    NLP – שליטה במחשבות.
    שינוי – תהליך.

כמו עץ שצומח, כך גם אנחנו. תהליך השינוי מהווה צמיחה בהתפתחות האישית שלנו.
    ואני לא מדבר על אלו שנולדו לזה – נולדו להיות כוכבים/זמרים/שחקני ספורט/ או כל דבר אחר..
    אני מדבר על צמיחה אישית, כמו עץ. אני מדבר על שינוי.

שלב 1 – גוף:
    כושר הוא המפתח להכל! כמשל; אתם רואים 100,000,000 דלתות מולכם, כל דלת תוביל את חייכם לדרך אחרת, כל דלת שתיפתחו תשנה את חייכם באופן מסוים, ותשפיע על כל שאר התחומים.
    רוב האנשים כל כך מבולבלים בגלל עומס הדלתות (כמו עומס המידע בכל תחום בעולם) כך שהם רוצים לפתוח את כל הדלתות בבת אחת, ובגלל שלכל דלת יש מפתח אחר, וכל מפתח אתה יוצר בתהליך ארוך, הם מתחילים ליצור את המפתח בקצב מסחרר מבלי להנות בכלל מהתהליך. הם פשוט רק רוצים לסיים ולפתוח את הדלת, ובגלל שזה לוקח המון זמן והשקעה, הם מפסיקים ביצור המפתח הראשון ומתחילים בינתיים ליצור את המפתח השני, תוך כדי.
    הם מתחילים. עוצרים. עוברים לשלישי, לרביעי, וכך הלאה... – הם לעולם לא יסיימו ליצור שום מפתח, והדלתות יישארו נעולות לנצח.
    כושר הוא תהליך שיצור לך מפתח מאסטר. כושר יצור לך מפתח אחד שיוכל לפתוח את כל הדלתות – אתה רק תצטרך לבחור ע"פ סדר עדיפויות אילו דלתות אתה תיפתח, אלו שתבחר ישפיעו/ישנו את חייך.

דע, 3 דברים הכי בסיסיים שאדם צריך בחייו: בריאותאהבהכסף.

המשך נושא:
    יניב לדוגמה - לא עוסק בכושר כלל! – משמעות הדבר שהוא אחד מתוך אלה המנסים ליצור מפתחות בקצב מסחרר, ובבת אחת.
    כל עוד ימשיך בדרך זאת - הוא לא השתנה, הוא בתהליך שימשיך לנצח.

דוגמה:
    יניב התאהב באור. הוא מתחיל ליצור מפתח.
    בזמן שהוא מדבר איתה/מפעיל עצמו לכיוונה, הוא בתהליך ייצור. – אך ברגע שהוא מקבל שלילה (היא הולכת/יושבת עם דור/לא מתייחסת) – הוא מפסיק בתהליך הייצור, ומתחיל לעבוד על מפתח חדש, מפתח לדלת שאסור לאף אחד לפתוח – הדלת שגורמת לך לחשוב שאתה לא מספיק טוב.
    יניב צריך להבין את סדר העדיפויות שלו בחיים. הוא בן 31, אבל שום דבר לא מאוחר.
    תחשבו מה היו קורה לו באמת היה לוקח את עצמו בידיים, עד הסוף! – נסו רק לדמיין איך חייו היו יכולים להתנהל בעזרת הכוונה נכונה,
    5 שנים מהיום, בגיל 36? – במשך זמן כזה הוא יוכל להיות אדם בריא/בכושר, בעל זוגיות אוהבת, ובעל עבודה נחשקת!
    - מבינים לאן אני חותר?

אם הייתי מכיר את יניב:
    כמאמן CrossFit, הפעולה הראשונה הייתה לדבר איתו על חשיבות הכושר בחיינו.
    מסביר לו, כמו לכל לקוחותיי, את שיעור הקאוצ'ינג שמוכיח שחיים ניתנים לשינוי.
    מדגים לו מי הייתי (הוכחה חייה שווה יותר מ-1000 מילים) – שתראה לו שגם אני ניסיתי ליצור אלפי מפתחות ללא הצלחה, ועל הדרך בה גיליתי את הכושר והשפעתו על חיי.
    לאחר מכן, הייתי מתחיל איתו את שיעור ה- CrossFit הראשון, ומשם היינו ממשיכים לתהליך הבא...

שלב 2 – נפש:
    "החיים שוברים את כולנו, ואחרי שזה קורה, חלק נשארים חזקים במקומות שבורים."
    ששמעתי משפט זה לראשונה, בכיתי. נשבע לכם בחיי, בכיתי. –
    אחד מלקוחותיי סיפר לי אותו בזמן שעשיתי את שיעור הקואצ'ינג לפני האימון שלנו, ושהקהל שלי ראה אותי בוכה, מייד שאלו:
    "V, מה המשפט הזה גרם לך שאתה ככה?", ואם אתה מכירים את מאמריי, מייד נזכרתי במאמר "את אהבת חיי צעקתי", איך היא הלכה.
    ואיך ניסיתי להיות אדם חזק במקום שבור.

- הנפש דורשת ממך לעבוד עליה כל הזמן.

הכאב שלנו נובע ממחשבותינו.
    דוגמה: כל המחשבות שלנו מוגבלות על-ידי אמונותינו.
    דמו מרובע שבו נמצאות כל המחשבות שלנו, והמרובע הוא המסגרת שמחזיקה את הכל יחד.
    אם היינו פורצים את המרובע, היינו יכולים לעשות הכל!
    המסגרת היא בעצם דפוס שנבנה על-ידי פעולות חוזרות ונישנות של אותו מעשה, אפשר לקרוא לזה הרגל, אפשר לקרוא לזה דפוס. – אם נשנה אמונה זו, נשנה את המעשה, אם נפעל כך מספיק זמן, הוא יהפך להרגל, אם הוא יהפוך להרגל, שינית תחום בחייך.

יניב מאמין שהוא "נער ביבים", שהוא פשוט נולד כך וששום דבר לא ישנה זאת.
    הוא מאמין שאם הוא ימצא סיבה לצורת החיים שלו, הוא יוכל להיות שלם עם עצמו.
    אז כשהוא שאל את עצמו את השאלה "למה החיים שלי נראים ככה?" – המוח סיפק תשובה באופן מיידי.
    המוח שלנו תמיד יענה על כל שאלה, לא משנה מהי – גם אם התשובה תהיה "לא יודע" אתה תקבל תשובה.
    אם תשאל זאת מספיק פעמים, אז המוח ימציא תשובה - וכך קרה: "נער ביבים".

אם מישהו יכווין אותו לפרוץ את המרובע שמגביל את המסוגלות שלו - הוא יוכל לבנות דפוסים חדשים, הרגלים חדשים, ואופי שונה לחלוטין! - הוא יוכל להיות נינוח, חזק, אסרטיבי, בעל ביטחון, ובעל תקשורת בינאישית מדהימה!

אם הייתי מכיר את יניב:
    הוא בן אדם מדהים. לפעמים נתקלתי בתכנית שהוא מדבר עם האח הגדול – ואומר:
    "אני מנסה להשתנות, אני באמת מנסה..." – בנקודה הזאת אני אומר לעצמי "הלוואי שיכולתי להכיר אותו, לתת לו הכוונה..."
    - אבל כנראה שאני לעולם לא יכיר את יניב, אבל אם יום יבוא והוא יחפש בגוגל "קאוצ'ינג/אימון אישי" – אני מקווה שהוא ייתקל בפוסט הזה.
    ובכלל:
    – אני מקווה שהוא ימצא דרך לשנות את חייו.
    אני מקווה שכולנו נמצא דרך...

V.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמו שחלקכם רציתם לדעת מי הדמות מאחורי V, כך אני משתוקק לדעת מי הוא יניב, מי הוא באמת.
    משתוקק ולא מתבייש להגיד...אבל ממש משתוקק לדעת מי אתה

שאלה קטנה לגבי חלק בפוסט:
    שלב 1 – גוף:
    כושר הוא תהליך שיצור לך מפתח מאסטר. כושר יצור לך מפתח אחד שיוכל לפתוח את כל הדלתות – אתה רק תצטרך לבחור ע"פ סדר עדיפויות אילו דלתות אתה תיפתח, אלו שתבחר ישפיעו/ישנו את חייך.
    לא הבנתי את החלק האחרון...אתה אומר בעצם שאם יניב יתחיל לעשות כושר, לא משנה באיזה צורה (אימוני כוח או אירובי) הוא יפתח מפתח מאסטר שיכול לפתוח את כל הדלתות? זה לא נשמע לי הגיוני.
    גבר בריא וחטוב לא בהכרח יכול להשיג כל בחורה...אולי הוא נראה טוב, אבל השאלה אם הוא יודע לדבר בצורה שתמשוך אותה ספציפית

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    משתוקק ולא מתבייש להגיד...אבל ממש משתוקק לדעת מי אתה

שאלה קטנה לגבי חלק בפוסט:

לא הבנתי את החלק האחרון...אתה אומר בעצם שאם יניב יתחיל לעשות כושר, לא משנה באיזה צורה (אימוני כוח או אירובי) הוא יפתח מפתח מאסטר שיכול לפתוח את כל הדלתות? זה לא נשמע לי הגיוני.
    גבר בריא וחטוב לא בהכרח יכול להשיג כל בחורה...אולי הוא נראה טוב, אבל השאלה אם הוא יודע לדבר בצורה שתמשוך אותה ספציפית

מעשים איכותיים מושכים אנשים איכותיים (כולל בנות)

גבר בריא וחטוב עשה מעשה איכותי עם הגוף שלו וזה מה שהוא ימשוך אליו

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מעשים איכותיים מושכים אנשים איכותיים (כולל בנות)

גבר בריא וחטוב עשה מעשה איכותי עם הגוף שלו וזה מה שהוא ימשוך אליו
    זה לא באמת מושך כמו שאתה חושב.
    גם כוסיות שמשקיעות בעצמן ועושות כושר, הן אומנם נראות טוב והכל אבל להפך, בגלל שהן נראות כל כך טוב יש הרבה גברים שמאד מאויימים מהמראה הזה וקשה להם להתחיל עם בחורות כאלה.
    כשאתה משקיע בעצמך בגוף זה ימשוך תשומת לב של נשים, והרבה מאד בחורות יסתכלו עלייך, אתה צודק, אבל זה לא מה שיגרום להן לעשות צעד ולהתחיל איתך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זה לא באמת מושך כמו שאתה חושב.
    גם כוסיות שמשקיעות בעצמן ועושות כושר, הן אומנם נראות טוב והכל אבל להפך, בגלל שהן נראות כל כך טוב יש הרבה גברים שמאד מאויימים מהמראה הזה וקשה להם להתחיל עם בחורות כאלה.
    כשאתה משקיע בעצמך בגוף זה ימשוך תשומת לב של נשים, והרבה מאד בחורות יסתכלו עלייך, אתה צודק, אבל זה לא מה שיגרום להן לעשות צעד ולהתחיל איתך.
    אז מעניין אותי מה כן יגרום להן להתחיל איתך...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אז מעניין אותי מה כן יגרום להן להתחיל איתך...
    אני לא חושב שיש לזה תשובה חד משמעית.
    יש לי ידידה פצצה שנמשכת לחננות..אם כמה שזה נשמע מוזר...היא התחילה לא מזמן עם מוכר בחנות נעליים, עם משקפיים ומינוס 20 אחוז מסת שריר בגוף.

יותר מזה..מה תגיד על כל הפרחות השוות שנמשכות ללוק מזרחי?
    לוק מזרחי כולל - כובע פומה, שרשרת חיי, שיזוף שנראה כמו פחם ו0 מסת שריר (אם לא קרס בירה..)
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 27-07-2013 בשעה 20:45.

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

10 דקות מעכשיו אני מעביר אימון CrossFit, כשאחזור הביתה אני יסביר לך רודני, למה התכוונתי ב״כושר מהווה מפתח מאסטר״.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    10 דקות מעכשיו אני מעביר אימון CrossFit, כשאחזור הביתה אני יסביר לך רודני, למה התכוונתי ב״כושר מהווה מפתח מאסטר״.
    מחכה בקוצר רוח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טרנזיסטור
    לייקים
    2
    נקודות
    0

V אתה בן-אדם ענק

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הלווו...שכחת ממני

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הלווו...שכחת ממני
    כושר / מפתח מאסטר - הדרך הנכונה ביותר לאדם:

הדרך שתבחר ללכת בה תדרוש ממך לעמוד בכל המכשולים שהיא תציב לך.
    היא תבחן אותך לכל אורכה, היא תגרום לך להישבר, היא תגרום לך לבכות, והיא תגרום לך להאמין במקרים מסוימים - שיש מישהו למעלה ששומר עליך.
    ברגע שתבחין בדרך אתה תדע שהיא שלך. הדרך תהיה שלך בלבד, ובכדי שהיא תהיה נאמנה לך היא תעמיד אותך במבחן שאתה מוכרח לעבור.
    - הדרך בנויה ממספר דלתות, ובכולן אתה תצטרך תכונות כאלה ואחרות. אך יש מספר תכונות שתהיה חייב בכל דרך אשר תבחר. - הכושר ייתן לך תכונות אלו.

כושר דורש ממך תכונות מסוימות שתופסות בכל תחום בחיים / ובכך מהווה לך מפתח מאסטר:
    כושר דורש ממך להיות 'חזק', והוא דורש ממך להיות בעל 'התמדה'.
    כורח הפעולות החוזרות ונישנות של הדרישה להיות 'חזק' (לסבול ולהמשיך), ולהיות בעל 'התמדה' (טיפה אחר טיפה על סלע קשה, אותו תשבור)
    - אתה תבנה את חייך מתכונות אלה, את זה אני מבטיח.
    בעזרת הכושר אתה תיצור "מפתח אמונה" - ובכך תבנה בתוכך את ההבנה (בצורת בילט-ין) ש"סבל" (עדיף לומר: השקעה) לטווח הקצר (אפילו 5 שנים), יגרום לאושר/תוצאה רצויה בטווח הארוך (יכול להיות 20 שנה).

(אתה הוא יוצר המפתחות. צור מפתח שישנה את חייך...)

Tony Robbins: קשרו כאב עצום להימנעות משינוי כעת, ועונג עצום לחוויית שינוי כעת.
    תכונות של 'חוזק', ו'התמדה' - אלו תכונות שתהיה זקוק להן בכל מפתח אותו תיצור / כל דרך בה תבחר...
    ולכן, כושר הוא מפתח מאסטר.
    (מאמר שלם על הנושא, בקרוב.)

בכדי לחזק ולבסס את מה שאמרתי, אני רוצה להציג בפניך סרטון על היכולות שכושר גורם לגוף ולנפש.
    הבחור מכנה את מה שהוא עושה "גן שעשועים", אך לדקי ההבחנה, ולאנשים שמבינים בכושר/קאוצ'ינג,
    ניתן לראות שסך כל הפעולות שלו - הן בעצם כושר. - שים לב מה הכושר גרם לו מבחינת ביצוע הדברים שהוא בחר להתמקד בהם בחייו:
    <strong>
    נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 02-08-2013 בשעה 15:23.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה ידוע שהתמדה זה הדבר החשוב ביותר בחיים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

כושר / מפתח מאסטר - הדרך הנכונה ביותר לאדם:

הדרך שתבחר ללכת בה תדרוש ממך לעמוד בכל המכשולים שהיא תציב לך.
    היא תבחן אותך לכל אורכה, היא תגרום לך להישבר, היא תגרום לך לבכות, והיא תגרום לך להאמין במקרים מסוימים - שיש מישהו למעלה ששומר עליך.
    ברגע שתבחין בדרך אתה תדע שהיא שלך. הדרך תהיה שלך בלבד, ובכדי שהיא תהיה נאמנה לך היא תעמיד אותך במבחן שאתה מוכרח לעבור.
    - הדרך בנויה ממספר דלתות, ובכולן אתה תצטרך תכונות כאלה ואחרות. אך יש מספר תכונות שתהיה חייב בכל דרך אשר תבחר. - הכושר ייתן לך תכונות אלו.

כושר דורש ממך תכונות מסוימות שתופסות בכל תחום בחיים / ובכך מהווה לך מפתח מאסטר:
    כושר דורש ממך להיות 'חזק', והוא דורש ממך להיות בעל 'התמדה'.
    כורח הפעולות החוזרות ונישנות של הדרישה להיות 'חזק' (לסבול ולהמשיך), ולהיות בעל 'התמדה' (טיפה אחר טיפה על סלע קשה, אותו תשבור)
    - אתה תבנה את חייך מתכונות אלה, את זה אני מבטיח.
    בעזרת הכושר אתה תיצור "מפתח אמונה" - ובכך תבנה בתוכך את ההבנה (בצורת בילט-ין) ש"סבל" (עדיף לומר: השקעה) לטווח הקצר (אפילו 5 שנים), יגרום לאושר/תוצאה רצויה בטווח הארוך (יכול להיות 20 שנה).

(אתה הוא יוצר המפתחות. צור מפתח שישנה את חייך...)

תכונות של 'חוזק', ו'התמדה' - אלו תכונות שתהיה זקוק להן בכל מפתח אותו תיצור / כל דרך בה תבחר...
    ולכן, כושר הוא מפתח מאסטר.
    (מאמר שלם על הנושא, בקרוב.)

אני לא רואה איך כושר (כושר סיבולת כמו שצוין פה), יוביל אותך למטרה שיניב מתכוון אליה.
    אולי הוא ירגיש טוב יותר, ימצא לו תעסוק נחמדה, אבל עשיתה מכושר הרבה יותר ממה שהוא באמת.
    אם הוא ירצה לשנות את עצמו, הוא יהיה חייב לשנות את התסרוקת הזאת, לפתח גוף טוב לגילו, להתלבש יפה..
    האומנם הוא לא יהיה לאון, אבל היי, הוא חשב לעצמו על הישראלי הממוצע? הישראלי הממוצע הוא לאון? שאני יבין.
    אם הייתי יניב לפני המראה הייתי משנה בעצמי את האופי המגעיל הזה, למה אני מתכוון?
    שכולם זרקו כריות אחד על השני בצחוק, מי לא זרק על יניב. והוא צחק, פתאום שלאון ''זאוס'', ''מלך הבית''. לפי המילים שלו, זורק עליו את הכרית.
    מה הוא עושה? הוא מתחיל להיכנס לזה ברצינות, מושך לו בשיער ונותן לו מכות אמיתיות ולא מתוך צחוק.
    ואז מה? דור והחברה מסתלבטים עליו. ויודעים מה? בצדק. כי הוא קנאי. אני לעולם לא יכשיל אנשים, גם אני לא מושלם.
    אבל מה שהוא עושה זה מתוך קנאה, מתוך זה שהוא רוצה להיות כמוהו, הוא יודע שניצב מולו האנשים שהם ה ''אויביים'', שלו במחשבות שלו..(לאון ודור).

לא יודע מה איתך. כושר זה נחמד לא יותר. זה חשוב לבריאות.
    מכון כושר יקדם אותך יותר..ולא מבחינת הכושר, מבחינת ה - LOOK.

והינה הסירטון של הגועל נפש (ההתנהגות של יניב..).
    טפו גועל נפש אם אתם שואלים אותי.. בראש שיחשוב מה שבא לו .. שלא יוציא את זה על אחרים.

נערך לאחרונה על ידי TopModel; 28-10-2013 בשעה 09:34.

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ההתנהגות של יניב הייתה הזויה ברוב חלקי התוכנית, ועדיין, זה לא אומר שזה הוא. - זוהי התנהגות שנבעה מהרגלים של שנים, משמע ״טייס אוטומטי״.
    אך שים לב, ברגע שהוא נשבר נפשית, הטייס חזר לשלוט בהגה, השאננות נעלמה - ונותר לומר רק את מה שאתה באמת רוצה, גם אם זה לא מושג (אור).

לגבי הכושר:
    מדובר הרבה מעבר לגוף יפה!
    כושר הוא כלי כל כך משפיע, עד לרמה שהוא זקוק לספר עצום רק על השינוי שהוא יכול ליצור בך! -
    תברר על ההשפעה הנפשית של הכושר. רוב בני האדם שעברו שינוי מהקצה אל הקצה, הגיעו בנוסף לצורה בה נראה שזה היה מלווה בגוף מושלם ובכושר שיא! - ומה אם אומר לך שזה לא ״נלווה״ אלא בזכות? - אם אתה באמת מעוניין לדעת/לברר/ לאמת - לך על זה. אני כאן.
    נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 28-10-2013 בשעה 13:13.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ההתנהגות של יניב הייתה הזויה ברוב חלקי התוכנית, ועדיין, זה לא אומר שזה הוא. - זוהי התנהגות שנבעה מהרגלים של שנים, משמע ״טייס אוטומטי״.
    אך שים לב, ברגע שהוא נשבר נפשית, הטייס חזר לשלוט בהגה, השאננות נעלמה - ונותר לומר רק את מה שאתה באמת רוצה, גם אם זה לא מושג (אור).

לגבי הכושר:
    מדובר הרבה מעבר לגוף יפה!
    כושר הוא כלי כל כך משפיע, עד לרמה שהוא זקוק לספר עצום רק על השינוי שהוא יכול ליצור בך! -
    תברר על ההשפעה הנפשית של הכושר. רוב בני האדם שעברו שינוי מהקצה אל הקצה, הגיעו בנוסף לצורה בה נראה שזה היה מלווה בגוף מושלם ובכושר שיא! - ומה אם אומר לך שזה לא ״נלווה״ אלא בזכות? - אם אתה באמת מעוניין לדעת/לברר/ לאמת - לך על זה. אני כאן.
    אני זה TopModel ממשתמש אחר, בכול מקרה, כושר יכול להיות כלי עזר נחמד / תחביב נחמד של ריצות.
    אני לא רואה איך זה מפתח לך את הקישורים החברתיים או תובנות והצלחה בחיים.
    קדימה, בוא תוכיח לי עד כמה כושר ישפיע לי על החיים, ואגב, באיזה רמת כושר אתה?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,066 | הודעות: 8,151,648 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect