קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ההוכחה הנגדית להכחשת השואה
    על ידי tkfx4 בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 16:01
  2. קומו זונות לעבודת הבורא
    על ידי saidclean בפורום דיבורים
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 15:25
  3. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 06-06-2006, 23:19
  4. ...."החיי בשמחה מקיים רצון הבורא"....
    על ידי super G בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 17:23
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 98 מתוך 98

ההוכחה לקיומו של הבורא - עמוד 7

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

למה אתה מביא סירטונים? תסביר במילים שלך. אחד הדברים שאני הכי שונא אצל המאמינים שהם מביאים סירטונים של כל מיני רבנים או לא יודע מה ולא מסבירים במילים שלהם מדוע יש אלוהים..הם כאילו מסירים מעצמם את נטל ההוכחה.

2. קישורים ממומנים

אין ולא יכולה להיות הוכחה לקיומו של אלוהים, על כן הפועל שמשמש לאמונה בו "אמונה".

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קקי,חי ונושם

....

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    ממי למדת תורה ? אם למדת באופן עצמאי אני מציע שתלך לרב והוא יסביר לך. לקרוא לי בדיחה או טיפש לא יעזרו לך להבין את התורה נכון ? אז אני מציע שתלך לרב והוא יסביר לך שאין הכוונה שנחש דיבר עם אדם וחווה אלא הכוונה הייתה עמוקה יותר.

למדת אנטיגונה בבגרות ? אם כן אז בטח למדת שיש רבדים בסיפור ומשמעויות עמוקות יותר לכתוב מאשר בפשט. אם לאנטיגונה יש משמעויות ורבדים עמוקים יותר למה אתה חושב שלתורה הספר הנמכר ביותר בעולם אין ? ההגיוני ?

נ.ב תשאל את הרב אמנון יצחק מיהו אפיקורס ולמה צריך להוכיח אותו
    באמת מה קשור מה שרשמת אני לא יודע ,אתה מערבב בשר וחלב חצאי אמיתות שתהיה לי בריא
    בקשר לזה שאדם וחוה זה מטאפורה אני רוצה להגיד לך שזה בולשיט, בהתחלה כל הדתיים כולל כל רב האמינו באמת ובתמים שאדם וחוה הם האנשים הפיזיים הראשונים ולא מטאפורה! כך הם חושבו עוד אחרי המאה ה16 והסיפור הזה ועוד רבים שהם בולשיט בתורה אחראי לחרם שפינוזה בגלל שהוא העז להגיד שזה מטאפורה. אפרופו, להביא הריון כהוכחה לקיום אל כלשהוא (ובימיוחד יהוה) זה טיפשי, הריון מראה את כל השלבים באבולוציה! ולכן אם כבר הוא הוכחה לאבולוציה ולא לקיום אלוהים (לא סותר את זה אבל בטח שלא מוכיח)

מנהל חומרה ומודינג ומפרטי מחשב האוואטר של theone89
    שם פרטי
    ארטי
    לייקים
    283
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    דע מאין באת ולאן אתה הולך

בטח שאלוהים קיים, בטח הוא וחבריו דיי דומים לנו וכרגע הוא וכל העם שלו יושבים בתוך הבונקרים שלהם על הירח וצופים בנו כבר אלפי שנים.

ניסוי ה(אדם) שנמשך כבר אלפי שנים ממשיך הלאה, והאלוהים שכל העולם מאמין בו זה בעצם חייזרים שהגיעו אלינו לפני אלפי שנים ובשבילנו הם היו אלים.

מי שלא מאמין יכול לצפות מה מדענים מצאו באותו מיקום של סדום ועמורה, לפי איך שהם טוענים + כל הבדיקות שמובילות למסקנה אחת, זה היה פיצוץ אטומי אדיר.

עכשיו בעוד שחושבים על זה, זה היה לפני הרבה מאוד שנים, פצצת האטום הראשונה לא הייתה אפילו בתכנון או אלו שחשבו עליה, באותה תקופה בליסטה הייתה נחשבת לנשק מהפכני, שלא נדבר על פצצת אטום

עכשיו למי מהדתיים שכאן באתר יש את האומץ להגיד לי שחייזרים לא קיימים ?, ואם אין אז תביאו הוכחה שהם לא יגיעו יותר לכדור הארץ

בנוסף לא הבנתי משהו, מישהו מוכן להגיד לי איך יכול להיות שהדת היהודית היפה לא באמת כזאת יפה, או יותר נכון המקורות והאלוהים היו רשעים.

מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית

+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,882 | הודעות: 8,150,464 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect