שלום לכולם ושבוע טוב
ברשותי מוטורולה רייזר והבעיה שהמטען שלי מתחמם אחרי כ2 דקות ואז גם נהיה ריח שרוף!! הפלאפון גם כן מתחמם לא רק המטען רציתי לדעת מדוע זה קורה נסיתי גם מטען אחר מטען קיר מקורי של סמסונג בכלל מריח כמו חוטים שנשרפים
תודה מראש לעוזרים
שלום לכולם ושבוע טוב
ברשותי מוטורולה רייזר והבעיה שהמטען שלי מתחמם אחרי כ2 דקות ואז גם נהיה ריח שרוף!! הפלאפון גם כן מתחמם לא רק המטען רציתי לדעת מדוע זה קורה נסיתי גם מטען אחר מטען קיר מקורי של סמסונג בכלל מריח כמו חוטים שנשרפים
תודה מראש לעוזרים
|
|
מטען שמתחמם זה נורמלי, ריח שרוף לא. כנראה שהוא פגום, לא הייתי מתסכן ומטעין את המכשיר איתו.
יש לך אחריות?
נערך לאחרונה על ידי HONDA16; 04-08-2013 בשעה 09:22. סיבה: סליחה על הדבל כתבתי מהפלאפון את זה וכנראה שהאנטרנט השתבש.
תבדוק את הפלאפון לדעתי כי אם זה בכל במטענים אז יש מצב שהבעיה היא בפלאפון
תנסה להחליף סוללה אני חושב שזה יפתור לך את הבעיה. בהצלחה ועם זה ממשיך תיתן אותו לתיקון (אפילו עם זה כרוך בתשלום) כי יש סיכוי (כלוש) שפלאפון יתפוצץ לך בכיס...
כל עוד אתה מטעין עם מטען מקורי לא אמורה להיות בעיה כלשהי, אם אתה עם מטען מקורי שנרכש ביחד עם המכשיר תפנה למעבדה.
זהו שלא. איך אני יכול לדעת מה המטען המקורי שבא עם הפלאפון?
מאיפה משיג אותו? מה העלות שלו.
כמה שאני יודע שזה חיבור כמו באייפון USB בגלל זה הבאתי בחינם חיבור כזה.
לצערי הרב גם הוא מתחמם.
אולי המכשיר צריך מטען חזק יותר? סוללה שלו 1780MAH יותר מזה אין לי ממש פרטים עליה.
יש לי גם מטח חלש לפי זה שהוא טוען עד 100 נגיד מנתק יורד ל99. בנוסף מ32\30 אחוז יש נפילה חזקה מאוד ל20% בררתי לעומק זה קורה מסוללה לא תקינה.
מ10 אחוז יש נפילה חזקה ל5 אחוז ובשניה אחת ל4 אחוז. קשור למטען?
נערך לאחרונה על ידי coon126; 07-08-2013 בשעה 00:23.
אני לא ממליץ לך להטעין עם מטען יותר חזק כי הוא יכול לגרום לך לנזק לפלאפון תקשיב לי תחליף את הסוללה כמו שחשבתה בהתחלה ואני מאמין שזה יסתדר ושוב אני אומר עם זה לא מסתדר תפנה למי שקניתה ממנו את המכשיר ותבקש שיתקנו לך את זה (אפילו עם זה כרוך בתשלום)
נ.ב
בלי כוונה לחצתי עריכה במקום ציטוט לא נגעתי בהודעה.
לכל בעיה במערכת הפעלה אנדרויד
יש לפנות עלי באמצעות:
פורום אנדרויד
הודעה פרטית
אימייל
בברכה מנהל פורום
אנדרויד