קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 69

צבא והאנשים בו - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הטבות = תחבורה ציבורית חינם (אוטובוס רכבת), אוכל חינם (בבסיסים), בגדים חינם (חולצות מסלול למינהם, פליזים ושאר ירקות), יחס אהוב מכל חנות בארץ (אוכל במקומות ציבוריים חינם) והרשימה רק הולכת וגדלה...
    ולצד ההטבות האלה, יש יחס מזלזל, דיבור נגוע ופוזות מצד המפקדים וכל מיני קוקסינלים שהם שנתיים אז הם יעני יכולים "לחוש" וואלה מזה לאאאא.

אני שמעתי סיפורים שאתה לא תאמין, אולי לא משו מטורף כמו הניסויים הפשיסטיים שעשו בחיילים לפני כמה שנים אבל אני יתן לך דוגמא - מפקד או איזה קוקסינל עם "פלאפלים" שתכלס במציאות אני שם לו מנת פלאפל לתוך הפנים, אמר למישי לשתות שישיית מים בשעתיים כי היא עשתה איזה משו "לא בסדר" ככה זה הוא קוקסינל שחכם על בנות נראה אותו אומר לי או למישו אחר שהוא לא לפלף מבית טוב מה לעשות הוא ישר יקבל תמכות של החיים שלו כי כל אדם שפוי היה עושה אותו דבר.

או שאיזה אחד שסבא שלו לא הרגיש טוב אם אנלא טועה היה לו התקף לב והוא היה בבית חולים לא נתנו לו לראות אותו

או שלא נתנו למישו לשבת שבעה עם המשפחה שמישו נפטר שם

שלא נדבר על ה"זובורים" המפגרים האלה למה מי זה הבני זונות האלה שיגעו בי בכלל? שם לכל אחד שם דקירה והולך הביתה כל אחד עושה פוזות ובאזרחות מדבר כמו שרמוטה

ואני יכול להמשיך עד מחר ואתה בתור אחד שהיית בצבא אמור לראות תסיפורים האלה בלייב...

וואלה חבל שלא התגייסתי הייתי רוצה לראות מישו תופס עלי פוזות רק לראות איך הם מעיזים בכלל לדברררר
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-08-2013 בשעה 23:13.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

וואלה דרסתם לי את כל החשק להתגייס חחח

אמור להתגייס בנובמבר הקרוב לחיל השריון, אחרי הסרטונים והתגובות אני מבין שדברים פה נכונים והולכים להאכיל אותי זין בלי מטרה

מיילא הייתי מצליח להגשים את החלום ולהגיע לימ"ס, האסטמה הורידה לי פרופיל .. אבל לטחון 3 שנים בטנק? :/ חושב על אופציות להקל על השירות

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תתגייסו ואם זורם לך לצאת תצא אבל העיקר שאתה בצבא אל תהיה זונה של אף אחד גם אם הרמטכל מדבר נגוע שים בו שפיץ בעין תראה להם שאתה לא איזה אשכנזי מבית טוב...רק אנשים כאלה לא מתעסקים איתם בצבא ולא עושים עליהם ניסויים או חרא אחר או בשפה שלהם "אל תהיה צהוב"

אפילו שאני נגד להיות זונת מערכת מבחינת עבודה צבא וכל החרא הזה אבל לא כולם נועדו להיות חופשיים...

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

היה לי דפר 80 קבא 56, היה לי את כל המיוני טייס ירפא א ירפא ב וכל השיט הזה. בסוף מצאתי את עצמי ביחידה של מחשבים בצפון. שזה עוד נחשב טוב.

דרכתי במקום, לא התפתחתי, הייתי בדיכאון.
    פגישה אחת אצל הקבן, עוד איזה 5 אצל פסיכיאטר (זה היה 5 כי פחדתי לצאת מהצבא אז משכתי את זה) והייתי בחוץ.

תנסה אבל אם אתה בשיריון אז אין מה לדבר. אין יותר זין מזה. אין.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תאכלס טיילר צודק, לא ממזמן דיברתי עם דוד שלי בקשר לצבא והוא סיפר מה שהוא עשה שמה והוא חגג.. למה? כי הוא הכיר כמה בוכרים משוגעים ככה שאם איזה מפקד בא ותופס פוזות הוא פשוט בא אליהם והם יכולים לפוצץ אותו מכות ואחרי זה אני מניאק אם הוא פותח את הפה. באלוהים שבמקום לשרת את המדינה המדינה עשתה לו שירות.

אני לא אומר לא להתגייס אבל אם אתם במקום קקה אז תצאו. אגב אם יוצא לכם מפקד קקי פשוט תרביץ לו. אתה לא זונה של אף חד ובגלל שיש לו כומתה מסריחה שערבים השתינו עליה זה לא אומר כלום. שיוריד שניה את המדים ונראה כמה הוא גבר.

אגב אם אתה באמת רוצה ולא נותנים לך לשנות תעשה מה שאני עושה, תגיד שאתה רוצה להתגייס אחרי שתקבל את הפטור לך אפילו באותו יום. אצלי הייתה קצינה שזיינה ת'שכל על צרכי הצבא אבל אל תקשיב לה, לא יגייסו אותך למה שאתה לא רוצה, זה מה ששני הפסיכולוגים שנתנו לי את הפטור אמרו שלא יגייסו אותי למה שאני לא רוצה ככה שאין לך מה להפסיד. אם יוצא לך משהו מעניין לך על זה.

אגב אידי נאחוי מה אמרת להם שקיבלת קבא כזה גבוה?
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 06-08-2013 בשעה 23:28.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    היה לי דפר 80 קבא 56, היה לי את כל המיוני טייס ירפא א ירפא ב וכל השיט הזה. בסוף מצאתי את עצמי ביחידה של מחשבים בצפון. שזה עוד נחשב טוב.

פגישה אחת אצל הקבן, עוד איזה 5 אצל פסיכיאטר (זה היה 5 כי פחדתי לצאת מהצבא אז משכתי את זה) והייתי בחוץ.

זה בדיוק למה כל התפקידים שעוד איכשהו שווים משו בצבא (למרות שלדעתי גם הם חרא ולהיות עבד זה חרא אבל נגיד) מגיעים לשם רק עם פרוטקציות....עלק "לוקחים תטובים ביותר" אולי את ה"מקומבנים" יותר...

בא ילד בן 18 שלא מבין מהחיים שלו חי בסרטים שהוא יהיה טייס כי ככה אמא אמרה לו שטויות וטיפחה לו תאגו על פארש ובסוף הוא מוצא את עצמו בגולני או בשריון עם כל הבררה של ישראל ולא מבין לאיזה כיוון החיים שלו הולכים.

עצוב..מוכרים שקרים ואשליות בתור עטיפה של דברים שלא היו ולא נבראו.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני לא הטיפוס שילך מכות, אני בדרך כלל ממושמע עד שמעצבנים אותי, ואז אני פשוט זורק זין על הכל

בהתחלה רציתי קרבי, אבל לא פסלתי מודיעין וכאלו, הנתונים שלי גבוהים ככה שיכלתי לקבל משהו אבל הפרופיל החצי קרבי הזה זיין אותי

ויש לי עוד בעיות בריאותיות חוץ מאסטמה שהסתרתי (אלרגיות וכו), ישמצב אני אשתמש בזה כדי להוריד פרופל ולהוציא תפקיד טוב, שאני אוכל לעבוד במקביל לצבא קצת

למודיעין ויחידות איכותיות מאוחר להתמיין ..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אני לא הטיפוס שילך מכות, אני בדרך כלל ממושמע עד שמעצבנים אותי, ואז אני פשוט זורק זין על הכל

בהתחלה רציתי קרבי, אבל לא פסלתי מודיעין וכאלו, הנתונים שלי גבוהים ככה שיכלתי לקבל משהו אבל הפרופיל החצי קרבי הזה זיין אותי

ויש לי עוד בעיות בריאותיות חוץ מאסטמה שהסתרתי (אלרגיות וכו), ישמצב אני אשתמש בזה כדי להוריד פרופל ולהוציא תפקיד טוב, שאני אוכל לעבוד במקביל לצבא קצת

למודיעין ויחידות איכותיות מאוחר להתמיין ..
    לך לך תשרת עבורי יצעיר

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    זה בדיוק למה כל התפקידים שעוד איכשהו שווים משו בצבא (למרות שלדעתי גם הם חרא ולהיות עבד זה חרא אבל נגיד) מגיעים לשם רק עם פרוטקציות....עלק "לוקחים תטובים ביותר" אולי את ה"מקומבנים" יותר...

בא ילד בן 18 שלא מבין מהחיים שלו חי בסרטים שהוא יהיה טייס כי ככה אמא אמרה לו שטויות וטיפחה לו תאגו על פארש ובסוף הוא מוצא את עצמו בגולני או בשריון עם כל הבררה של ישראל ולא מבין לאיזה כיוון החיים שלו הולכים.

סתם שאלה טיילר, איזה תפקידים שווים לדעתך?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה

אתה רציני? עם הנתונים שלך אתה בקלות מתמיין למודיעין / 8200 / חבצלות / משהו איכותי / עתודה, 3 שנים מעביר בכיף בלימודים לתואר + יש זמן לחברים ולחדר כושר... מה עדיף? לצאת מהצבא ולעבוד במלצרות / לשבת על המחשב עד 1 בלילה בבית של ההורים כדי למממן לעצמך את התואר במקום שהצבא יעשה לך את זה כולל ייתן לך לגור שם?

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

בגלל זה עושים דבר פשוט.
    אם מישהו יודע שהוא מתאים ב100% לX ולא בחרו בו כי נטו פרוטקציות, אני מציע לכאלה פשוט לשים זין ולהשתמט.
    למה מה קרה? אם אני גאון וההוא גם גאון, יקבלו אותו כי הוא לומד באותו בצפר עם הבן של הממיין? או של המפקד? ואותי ידחפו באיזה חור? זין עליהם.
    זה מה שהבהרתי בצו ראשון והם מהר מאוד ראו עם מי יש עסק, הם ניסו לעשות פוזות ואמרו ש"לפעמים הצבא משתמש בך לצרכים שלו", אז אמרתי שאם זה לא מתאים לצרכים שלי ואני יודע שאני כן מתאים, אני אשב בכלא.

אנשים שבטוחים בעצמם, ולבסוף נתקעים במקום חרא ולא אומרים שום דבר, אלה זונות מערכת. אנשים שכן שואפים לתפקיד מסוים ומגיעים אליו, כבוד

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אתה רציני? עם הנתונים שלך אתה בקלות מתמיין למודיעין / 8200 / חבצלות / משהו איכותי / עתודה, 3 שנים מעביר בכיף בלימודים לתואר + יש זמן לחברים ולחדר כושר... מה עדיף? לצאת מהצבא ולעבוד במלצרות / לשבת על המחשב עד 1 בלילה בבית של ההורים כדי למממן לעצמך את התואר במקום שהצבא יעשה לך את זה כולל ייתן לך לגור שם?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בואנה אתם טובים היום, גם אתה וגם רודני.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

תואר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    עתודה זה טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

POORS GONNA POOR

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחח אחי אתה חי בסרט אם אתה חושב זה רק בצבא...בשוק העבודה (סליחה ה"עבדות") זה אותו דבר אחד לאחד.
    קח קח משו שירענן אותך קצת נראה לי סיפרתי את זה פה אבל זה סיפור נחמד שיחדש לכם דברים שלא ידעתם כי אתם ילדים שלא ראיתם עולם לא בקטע של להתנשא אלא בקטע של לעזור לכם ולפתוח לכם תעיניים ולהבין שהעולם לא עובד כמו שאתם חושבים שהוא.

שהייתי בארה''ב הכרתי מישו שסיים אוניברסיטה (די יוקרתית חשוב לציין, לא הכי הכי טובה אבל ממש טובה, מלא ילדים עשירים הולכים לשם) וקיבל תואר אם אנלא טועה במשו שקשור לבנק...לא מבין בחרא הזה

קיצר בוא נתחיל מזה שהוא כבר שנה עובד בKFC ולא יודע מה הוא הולך לעשות עם החיים של עצמו ועם התואר שלו הוא ינגב תתחת ככל הנראה. הוא בעצמו אמר לי שהוא "השלים" עם החיים שלו שהוא לא מוצא עבודה במקצוע שלמד אליו.

עכשיו, אני הכרתי עוד מישי, בחורה יפה מאוד, שלא סיימה תיכון אם אנלא טועה. מיותר לציין ששום תואר לא היה לה.
    איפה נראה לכם שהיא עבדה? גם בKFC? או אולי במקדונלדס? חחח הצחקתם אותי.. ניחשתם נכון...בעבודה מסויימת בבנק שלפי מה שהבנתי היא דורשת תואר כזה או אחר...לאדע אם זה אותה עבודה אבל זאת עבודה שדורשת תואר כזה או אחר... אבל לקחו אותה בלי שום תואר עזבו תואר נראה לי היא אפילו בצפר לא סיימה. למה? כי היא יפה+יש לה קשרים ככל הנראה באותו הבנק

אז מה תעשה במקרה כזה (שאגב קורה בכל מקום בעולם) תצעק על המעסיק שלך ש"אם ההיא אהבלה והיא עובדת פה למה שאני שיש לי תואר לא יעבוד"? חחחחח כפרה תתכונן לחיים מאוד קשים.

זה מה שיפה בתחום שאני מתעסק בו לא רק שאין לי בוס אלא גם לא שופטים אותי ואף אחד לא מסתכל עלי ואני לבד עם עצמי..אני עושה תעבודה שלי כמה שעות וממשיך בחיים. האחריות היא שלי ושום תואר לא ישנה כלום.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

"education makes the rich richer and the poor poorer.."

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

חחח אחי אתה חי בסרט אם אתה חושב זה רק בצבא...בשוק העבודה (סליחה ה"עבדות") זה אותו דבר אחד לאחד.
    קח קח משו שירענן אותך קצת נראה לי סיפרתי את זה פה אבל זה סיפור נחמד שיחדש לכם דברים שלא ידעתם כי אתם ילדים שלא ראיתם עולם לא בקטע של להתנשא אלא בקטע של לעזור לכם ולפתוח לכם תעיניים ולהבין שהעולם לא עובד כמו שאתם חושבים שהוא.

שהייתי בארה''ב הכרתי מישו שסיים אוניברסיטה (די יוקרתית חשוב לציין, לא הכי הכי טובה אבל ממש טובה, מלא ילדים עשירים הולכים לשם) וקיבל תואר אם אנלא טועה במשו שקשור לבנק...לא מבין בחרא הזה

קיצר בוא נתחיל מזה שהוא כבר שנה עובד בKFC ולא יודע מה הוא הולך לעשות עם החיים של עצמו ועם התואר שלו הוא ינגב תתחת ככל הנראה. הוא בעצמו אמר לי שהוא "השלים" עם החיים שלו שהוא לא מוצא עבודה במקצוע שלמד אליו.

עכשיו, אני הכרתי עוד מישי, בחורה יפה מאוד, שלא סיימה תיכון אם אנלא טועה. מיותר לציין ששום תואר לא היה לה.
    איפה נראה לכם שהיא עבדה? גם בKFC? או אולי במקדונלדס? חחח הצחקתם אותי.. ניחשתם נכון...בעבודה מסויימת בבנק שלפי מה שהבנתי היא דורשת תואר כזה או אחר...לאדע אם זה אותה עבודה אבל זאת עבודה שדורשת תואר כזה או אחר... אבל לקחו אותה בלי שום תואר עזבו תואר נראה לי היא אפילו בצפר לא סיימה. למה? כי היא יפה+יש לה קשרים ככל הנראה באותו הבנק

אז מה תעשה במקרה כזה (שאגב קורה בכל מקום בעולם) תצעק על המעסיק שלך ש"אם ההיא אהבלה והיא עובדת פה למה שאני שיש לי תואר לא יעבוד"? חחחחח כפרה תתכונן לחיים מאוד קשים.

זה מה שיפה בתחום שאני מתעסק בו לא רק שאין לי בוס אלא גם לא שופטים אותי ואף אחד לא מסתכל עלי ואני לבד עם עצמי..אני עושה תעבודה שלי כמה שעות וממשיך בחיים. האחריות היא שלי ושום תואר לא ישנה כלום.
    אותו בחור שילם על התואר שלו בכסף ולימודים
    הבחורה שילמה על המשרה שלה דרך המיטה

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect