"רוב הסיכויים שמרוויחים", "הפסדתי 700 דולר אני פורש", קודם כל אני מודה שלא למדתי מט''ח עדיין אבל פאק יש לכם גישה של עניים ושל לוזרים ולא פלא שאתם מפסידים. אתם חושבים שאני לא מפסיד? אתם חושבים שוורן באפט לא מפסיד? כן, כולם מפסידים אבל בחיים לא הפסדתי 700 דולר ביומיים כי יש לי תוכנית שאם לא הולך לי לפי הניתוח הטכני שלי, אני יוצא מהטרייד ולוקח הפסד של 100 דולר, בודק תניתוח הטכני שלי ומנסה שוב. לא כמוכם, משאירים את זה שם כנגד כל הסיכויים ומתפלאים למה יש לכם הפסד של 700 דולר מטרייד אחד.
מציע לכם לבדוק תניתוח הטכני שלכם, אם אתם עושים כזה בכלל ולא משחקים עץ או פלי כמו ילדים מסכנים ולחזור אלי וללמד אותי משו. אתם בכלל מתכננים דברים, רושמים דברים, בודקים דברים,אתם בכלל יודעים מה זה SUPPORT וRESISTANCE שלא נדבר על דברים מעבר? או שכל המסחר שאתם עושים מסתכם באנ דנ דינו בוא נהמר ונפסיד תכסף בקזינו?
ופותח האשכול אתה בכלל משחק בדמו וכל ההכנסות שישך זה 300 שקל שאתה בעצמך מקבל מהרס''ר שלך. PLS GO
וייטינגר תפסיק להביא תמונות מאתרים יחרטטן
http://www.kodyaz.com/t-sql/create-d...ql-server.aspx
עכשיו כל ה"עשירים" פה יצאו עלי אבל תכלס HATERS GONNA HATE ועם כמה שלא למדתי מט''ח ואין לי מושג בזה ואני יותר בקטע של STOCK DAY TRADING וטיפה אופציות וכרגע זה יותר ממספיק לי, אני לפחות לא משחק בעץ או פלי ומפסיד 1K דולר ביומיים. מציע לכם ללמוד יותר לפני שאתם מתחילים לסחור.
ולא, הייטרים, לא המצאתי תגלגל, אני לא יודע שומדבר מיוחד ואני לא גאון, אני פשוט יודע מה אני עושה וכל מה שאני יודע לעשות יש באינטרנט. אז במקום לשחק במשחק הניחושים בפלטפורמה ולשרוף עוד כמה מאות דולרים על פארש אני מציע לכם ללמוד קצת ואז לחוש עלי.
ואיליה אתה בכלל תתאבד מה קשור עכשיו פירמידה מאיפה הבאת תחרא הזה יא עני