יש לי מחשב נייד ויש לו כונן SSD בנפח של 32 גיגה. איפה כדי להתקין את מערכת חלונות 8 על ה HDD הרגיל או על ה SSD?
יש לי מחשב נייד ויש לו כונן SSD בנפח של 32 גיגה. איפה כדי להתקין את מערכת חלונות 8 על ה HDD הרגיל או על ה SSD?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בכונן SSD לזה הוא מיועד, אומרים שזה מאיץ מאוד את פעולת מערכת ההפעלה.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
כמובן שבכונן SSD, הייתי ממליץ אפילו להפריד מחיצה 4GB לאופטימיזציה אחרי ההתקנה, ואם אין לך מקום לשניהם תוכל להוריד את הצורב DVD ולהתקין במקומו את הHDD.
ואם מאוד תרצה תזמין מי חו"ל או תקנה בארץ צורב DVD חיצוני, ואז לא יהיה לך בעיה בכלל.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
חח לא הבנתי למה לחלק ולמה במקום צורס HDD לשים
הנה המפרט המלא של המחשב אם זה עוזר:
![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עזוב תיכף הוא יגיד לך לקנות פלזמה ולחבר לה את המחשב
בגדול נתקלתי במחשב אחד כזה וכן למיטב ידיעתי לזה מיועד הSSD
לגבי הגודל זה נכון שיהיה כצת צפוף למערכת הפעלה 64 בייט לכן לא שומרים כלום עליו רק המערכת הפעלה נטו כל השאר שומרים על ההארד דיסק הרגיל. ניתן להעביר גם את שולחן עבודה ואת התיקייות האחרות כגון המסמכים שלי, מוסיקה ,תמונות לכונן השני.
http://www.sevenforums.com/tutorials...-location.html
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 13-08-2013 בשעה 02:51.
מ א ו ש ר
אתה מוכן להסביר לי על מה אתה מדבר? מה לפרק את הכונן דיסקים? זה מחשב נייד הוא רק קנה אותו ואתה אומר לו לפרק כונן דיסקים ולשים במקומו SSD?
באמת שלפעמים אני לא מאמין למה שאני רואה אותך כותב. מאיפה אתה מביא את זה? ואיזה מחיצה 4 גיגה בכונן של 32 גיגה? על מה אתה מדבר?
אני לפעמים תוהה אם אתה מבין מה שאתה כותב
אז מה אתם אומרים מספיק 29.9 גיגה למערכת חלונות 8? או שעדיף אני יתקין בדיסק רגיל ותוכנות ומשחקים על ה SSD?