קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה בבחירת נגן ....תיכנסו תעזרו קצת
    על ידי masterMZ בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:57
  2. שכחתי מילה אחתת זה משגע אותי בקשה תעזרו!!!
    על ידי BlueZero בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:53
  3. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:12
  4. אנשים בבקשה תעזרו לי
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:04
  5. אחים שלי תעזרו לי בGW
    על ידי جܧٹξლąი בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

תעזרו לי..

ברירת מחדל תעזרו לי..

אני שונא את החיים שלי..
    מאז שאני קטן אבא שלי היה מרביץ לי, כל דבר שהייתי עושה לא לרוחו הוא היה שומר בלב ולא אומר כלום על זה, הוא לא חינך אותי כל החיים שלי והוא חתיכת אפס חסר ביטחון שמוציא את העצבים שלו על הילדים.
    עכשיו זה לא שאני ילד מוכה, הוא לא עושה את זה כל הזמן, רק אחריי שמצטבר לו ממני הרבה..
    בהיותי קטן הוא היה דופק לי מכות רצח, משאיר לי על הכתף סימנים כחולים ובאותו זמן הייתי בחוג פינג פונג אז סיפרתי לילדים ששאלו מזה שעשיתי עם אבא שלי בוקס בוקס בכתף, כמובן סיפרתי את זה בצחוק כזה כי לא היה לא מה להגיד אחרת ..
    הרבה זמן חיכיתי ליום שאני אהיה גדול מספיק בשביל להחזיר לו על המכות שלו..
    כל החיים חייתי באווירת טרור ופחד ממנו, חששתי נגיד שאני אשבור איזו צלחת בטעות והוא לא ישלוט בעצמו וירביץ לי ..
    לפני שנתיים התחלתי להתאמן בחדר כושר ולאכול הרבה ולפני כשנה היה לנו ריב גדול והוא תקף אותי, אבל הפעם הפלתי אותו לרצפה כי כבר נהיה לי כוח .. ונתתי לו שני אגרופים לפנים ככה שהיה לו פנסים מתחת לעיניים..
    אחריי זה הרגשתי כבר שהוא פוחד ממני וזאת הייתה הרגשה טובה.
    לפני כ 9 חודשים נפצעתי בזמן אימון בחדר כושר בשתי הכתפיים, פציעה חמורה שמאז אני בקושי מוזיז את הידיים, במשך הזמן הזה אני חי בפחד בדיוק כמו שהייתי קטן שהוא יתחיל לאבד שליטה ולהרביץ לי ואני לא אוכל לעשות כלום..
    אני מרגיש מועקה שהוא חוזר בערב מהעבודה ..
    אני מתעב ימי שישי ושבת ששם אני צריך לסבול אותו ולראות אותו.
    יכול להיות מצב שאני אשבור לו בטעות את המצלמה היקרה שלו והוא פשוט ייאבד את זה וייתן לי מכות רצח .
    לאבא שלי אין ביטחון עצמי משלו, הוא לעולם לא חינך אותי ולא הציב לי גבולות אלא רק הגיב במכות אחריי כמה זמן שעברתי את ה"גבול" הוא עשה אותו הדבר לאחי הקטן, שהייתה ילדות שמחה יחסית ועכשיו נהיה ממנו מפלצת..
    אני רק מנסה לברוח ככל שאני יכול מהעולם הזה, אני כבר יותר משנה חושב על התאבדות, אני חושב על לרצוח את כל המשפחה שלי ולהתאבד - בשיא הרצינות, אני לא מסוגל לראות אנשים כי אני מרחם על החיים שלי כשאני רואה אילו משפחות טובות יש להם..
    אין לי ביטחון עצמי בשיט כי אף פעם לא היה לי קשר טוב עם ההורים ולא היה לי עם מי לדבר.
    אני כבר לא יודע מה לעשות

2. קישורים ממומנים

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

תקשר לאגודה לזכויות הילד/ ער"ן, אני בטוח שהם יעזרו לך בצורה הכי טובה והכי אמיתית שאפשר, רק אל תעשה משהו שתצטער עליו אח"כ.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

הי

אני שומע כמה אתה מרגיש זועם וחסר אונים..שלמרות שבהמון מאמצים הצלחת לעמוד מול אבא שלך ולהגיד "עד כאן", ולצאת לחופשי - אתה מרגיש שהפציעה גרמה לך לאבד את החופש הזה..שעכשיו כשאתה לא יכול להכות בחזרה, אתה מרגיש שוב כמו ילד, כמו אחיך הקטן שאני שומע כמה כואב לך לראות שהילדות שלו נהרסה בגלל האלימות..
    ונשמע שאתה מרגיש שאתה פשוט לא רוצה לחיות חיים כאלו..שאתה מרגיש שאתה מתפוצץ מרוב יאוש, שנאה ותסכול, שאתה מסוגל אפילו לרצוח ולהתאבד.. וחשוב לי שלא תהיה לבד, שיהיה לך מקום לפרוק ולספר על החששות וחוסר האונים שאתה מרגיש..אני מתנדב של אתר סה"ר, סיוע והקשבה ברשת, ויש לנו צ'ט כל ערב בין תשע לחצות. אולי תוכל לנסות אותנו, לבוא ולספר קצת יותר על ההתמודדות המתישה שלך, על המעמסה הכבדה שאתה סוחב עוד מאז שהיית ילד קטן..נשתדל קודם כל להיות איתך, לתת לך את המקום לדבר שאולי אתה זקוק לו..ונוכל יחד אולי גם לחשוב על מקום שתוכל לפנות אליו לעזרה (כמו למשל אולי עמותת אל"י), לפני שתעשה צעד שאין ממנו חזרה..

שמור על עצמך..נחכה לשמוע ממך..

שלך

מתנדב סה"ר
    http://www.sahar.org.il/

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

בן כמה אתה?
    למה אתה לא לוקח את אבא שלך לשיחה ומסביר לו את מה שאתה מסביר לנו פה? שאתה רוצה שתהיה לך משפחה טובה, שהוא ישנה את ההתנהגות שלו כלפיכם, אם אתה מתבייש נסה את זה עם גורם מגשר, כמו אמא, דוד או משהו..
    אל תחשוב על מה שאמרת כי יכול להיות שהקושי שלך הוא הכי קשה בעולם- בעיניך.
    אבל יש עוד אנשים שהמצב שלהם יותר גרוע והקושי שלך הוא בשבילם חיים טובים, נסה לראות את החיים באור חיים, תילחם! אל תברח! תתמודד! שפר את זה..

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    בן כמה אתה?
    למה אתה לא לוקח את אבא שלך לשיחה ומסביר לו את מה שאתה מסביר לנו פה? שאתה רוצה שתהיה לך משפחה טובה, שהוא ישנה את ההתנהגות שלו כלפיכם, אם אתה מתבייש נסה את זה עם גורם מגשר, כמו אמא, דוד או משהו..
    אל תחשוב על מה שאמרת כי יכול להיות שהקושי שלך הוא הכי קשה בעולם- בעיניך.
    אבל יש עוד אנשים שהמצב שלהם יותר גרוע והקושי שלך הוא בשבילם חיים טובים, נסה לראות את החיים באור חיים, תילחם! אל תברח! תתמודד! שפר את זה..
    לדבר עם אבא שלי? , אתה כנראה לא מכיר אותו, אבא שלי בחיים לא ישתנה אני כבר בן 17 וחצי והוא פשוט חתיכת אפס חסר ביטחון נראה לך שמשיחה איתו הוא יתחיל להיות אבא טוב ? עזוב נו ..

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

פה אתה כבר מחפש לפי דעתי סיבות ללמה לא לפתור את הבעיה אלא רק לקטר.
    כתוב לו אז מכתב שיקרא אם אתה מתבייש\חושש לדבר איתי.
    לקרוא הוא יקרא בכל מצב..

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני שונא את החיים שלי..
    מאז שאני קטן אבא שלי היה מרביץ לי, כל דבר שהייתי עושה לא לרוחו הוא היה שומר בלב ולא אומר כלום על זה, הוא לא חינך אותי כל החיים שלי והוא חתיכת אפס חסר ביטחון שמוציא את העצבים שלו על הילדים.
    עכשיו זה לא שאני ילד מוכה, הוא לא עושה את זה כל הזמן, רק אחריי שמצטבר לו ממני הרבה..
    בהיותי קטן הוא היה דופק לי מכות רצח, משאיר לי על הכתף סימנים כחולים ובאותו זמן הייתי בחוג פינג פונג אז סיפרתי לילדים ששאלו מזה שעשיתי עם אבא שלי בוקס בוקס בכתף, כמובן סיפרתי את זה בצחוק כזה כי לא היה לא מה להגיד אחרת ..
    הרבה זמן חיכיתי ליום שאני אהיה גדול מספיק בשביל להחזיר לו על המכות שלו..
    כל החיים חייתי באווירת טרור ופחד ממנו, חששתי נגיד שאני אשבור איזו צלחת בטעות והוא לא ישלוט בעצמו וירביץ לי ..
    לפני שנתיים התחלתי להתאמן בחדר כושר ולאכול הרבה ולפני כשנה היה לנו ריב גדול והוא תקף אותי, אבל הפעם הפלתי אותו לרצפה כי כבר נהיה לי כוח .. ונתתי לו שני אגרופים לפנים ככה שהיה לו פנסים מתחת לעיניים..
    אחריי זה הרגשתי כבר שהוא פוחד ממני וזאת הייתה הרגשה טובה.
    לפני כ 9 חודשים נפצעתי בזמן אימון בחדר כושר בשתי הכתפיים, פציעה חמורה שמאז אני בקושי מוזיז את הידיים, במשך הזמן הזה אני חי בפחד בדיוק כמו שהייתי קטן שהוא יתחיל לאבד שליטה ולהרביץ לי ואני לא אוכל לעשות כלום..
    אני מרגיש מועקה שהוא חוזר בערב מהעבודה ..
    אני מתעב ימי שישי ושבת ששם אני צריך לסבול אותו ולראות אותו.
    יכול להיות מצב שאני אשבור לו בטעות את המצלמה היקרה שלו והוא פשוט ייאבד את זה וייתן לי מכות רצח .
    לאבא שלי אין ביטחון עצמי משלו, הוא לעולם לא חינך אותי ולא הציב לי גבולות אלא רק הגיב במכות אחריי כמה זמן שעברתי את ה"גבול" הוא עשה אותו הדבר לאחי הקטן, שהייתה ילדות שמחה יחסית ועכשיו נהיה ממנו מפלצת..
    אני רק מנסה לברוח ככל שאני יכול מהעולם הזה, אני כבר יותר משנה חושב על התאבדות, אני חושב על לרצוח את כל המשפחה שלי ולהתאבד - בשיא הרצינות, אני לא מסוגל לראות אנשים כי אני מרחם על החיים שלי כשאני רואה אילו משפחות טובות יש להם..
    אין לי ביטחון עצמי בשיט כי אף פעם לא היה לי קשר טוב עם ההורים ולא היה לי עם מי לדבר.
    אני כבר לא יודע מה לעשות

גם אני עברתי משו דומה , אבא שלי הייתה אבא מכה שתיין "נרקומן " וכאלה
    אולי לרוב הוא לא היה מרביץ לי אבל לאמא שלי הוא כן ...
    ואז באיזה יום אמא שלי החליטה שהיא מתגרשת ממנו , כי לה כבר נמאס , כמה אפשר להכות , לאמא שלי זה יהיה אותו דבר איתו או בליעדיו , היא חינכה אותנו לללבד
    היייתה קונה לנו הכול , הוא כאילו לא היה קשור , הוא היה משלם על דירה , קונה אוכל , ובעיקר סיגריות שתיה וכו' ...
    בקיצור מה שאני באה לשאול זה
    איפה אמא שלך בכל הסיפור !?!?
    למה היא לא עושה משו ? אני בטוחה שהיא רואה את הכול , או ראתה
    הרי מה איך אפשר לראות שמרביצים לילדים שלך ?
    תדבר עם מישו שמבין את זה , מה אתה בא לאיזה אתר שיעני עוזר , תפנה למישו יותר סמכותי , משטרה או משו לא חסר גורמים שיעשו עם זה משו !
    בהצלחה ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי pupi צפיה בהודעה
    גם אני עברתי משו דומה , אבא שלי הייתה אבא מכה שתיין "נרקומן " וכאלה
    אולי לרוב הוא לא היה מרביץ לי אבל לאמא שלי הוא כן ...
    ואז באיזה יום אמא שלי החליטה שהיא מתגרשת ממנו , כי לה כבר נמאס , כמה אפשר להכות , לאמא שלי זה יהיה אותו דבר איתו או בליעדיו , היא חינכה אותנו לללבד
    היייתה קונה לנו הכול , הוא כאילו לא היה קשור , הוא היה משלם על דירה , קונה אוכל , ובעיקר סיגריות שתיה וכו' ...
    בקיצור מה שאני באה לשאול זה
    איפה אמא שלך בכל הסיפור !?!?
    למה היא לא עושה משו ? אני בטוחה שהיא רואה את הכול , או ראתה
    הרי מה איך אפשר לראות שמרביצים לילדים שלך ?
    תדבר עם מישו שמבין את זה , מה אתה בא לאיזה אתר שיעני עוזר , תפנה למישו יותר סמכותי , משטרה או משו לא חסר גורמים שיעשו עם זה משו !
    בהצלחה ♥
    כל פעם שהוא הרביץ לי היא צעקה עליו קצת ואז אחריי כמה שעות זה נשכח, לא אכפת לה מכלום היא חושבת שהיא גידלה חרא ילדים וכל הזמן מדברת על כמה ילדים אחרים הם טובים ולמה זה מגיע לה שיש לה אותנו, בזמן האחרון ההתנהגות של אבא שלי ההתנהגות של אבא שלי התחילה להמיאס עליה, שהוא עושה צחוק מעצמה, והיא הולכת להתפוצץ עליו, זה רק עניין של זמן ואז המצב יהיה רציני פה..
    אבל כרגע יש כל הזמן צעקות בבית! אני פשוט לא יכול לסבול יותר, לא יכול! קם בבוקר שומע צעקות שאח שלי רב עם אבא שלי, הולך לראות מה קורה, ישר חוטף צעקות מההורים - "אתה מתכוון לבזבז את היום שלך שוב ? ,לך תחזור לחדר שלך", ממשיך את היום צעקות אני משתגע כבר ואבא שלי הדפוק הזה לא יכול להגיד כלום לאחי הקטן ורב איתו כאילו הם שניהם בני 11, וכשאני מתערב ובא להשתיק את אחי, הוא מגן עליו אומר לו תעזוב אותו וזה ...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תבין דבר אחד, זה לא דבר הגיוני ולא דבר נורמלי מה שאתה עובר בבית.
    וזה אומר שאתה חייב לשים לזה קץ, אתה חייב להפסיק את ההתנהגות הזאת מצד ההורים שלך.

תפנה לגורם מקצועי כמה שיותר מהר.

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כל פעם שהוא הרביץ לי היא צעקה עליו קצת ואז אחריי כמה שעות זה נשכח, לא אכפת לה מכלום היא חושבת שהיא גידלה חרא ילדים וכל הזמן מדברת על כמה ילדים אחרים הם טובים ולמה זה מגיע לה שיש לה אותנו, בזמן האחרון ההתנהגות של אבא שלי ההתנהגות של אבא שלי התחילה להמיאס עליה, שהוא עושה צחוק מעצמה, והיא הולכת להתפוצץ עליו, זה רק עניין של זמן ואז המצב יהיה רציני פה..
    אבל כרגע יש כל הזמן צעקות בבית! אני פשוט לא יכול לסבול יותר, לא יכול! קם בבוקר שומע צעקות שאח שלי רב עם אבא שלי, הולך לראות מה קורה, ישר חוטף צעקות מההורים - "אתה מתכוון לבזבז את היום שלך שוב ? ,לך תחזור לחדר שלך", ממשיך את היום צעקות אני משתגע כבר ואבא שלי הדפוק הזה לא יכול להגיד כלום לאחי הקטן ורב איתו כאילו הם שניהם בני 11, וכשאני מתערב ובא להשתיק את אחי, הוא מגן עליו אומר לו תעזוב אותו וזה ...
    לא להתערב , זה הדבר היחיייד שיעזור פה , נאכון זה אח שלך הקטן , אבל זה גם הבן שלו ..
    תגיד לאח שלך שידבר עם אבא שלכם כמה שפחות , ככה זה יצור פחות מתח בבית ...
    הוא אומר משו , לא להתיחחס או לא לגרור את זה לריב ...
    יש צעקות בבית , קח אוזניות תחבר למחשב ותתנתק מממה שקורה בבית זו הדרך , או שפשוט צא החוצה .. לך לחברים לך לים ... זה חופש גדול !
    לפעמים גם אמא שלי אוהבת להשוות אותי למישו אחר ...
    היא אומרת היא יותר טובה וכל מיני כאלה , אבל אין לי ברירה , אני הבת שלי ... וזאת אני ... וככה אני הסברתי לה

ציטוט נכתב במקור על ידי pupi צפיה בהודעה
    לא להתערב , זה הדבר היחיייד שיעזור פה , נאכון זה אח שלך הקטן , אבל זה גם הבן שלו ..
    תגיד לאח שלך שידבר עם אבא שלכם כמה שפחות , ככה זה יצור פחות מתח בבית ...
    הוא אומר משו , לא להתיחחס או לא לגרור את זה לריב ...
    יש צעקות בבית , קח אוזניות תחבר למחשב ותתנתק מממה שקורה בבית זו הדרך , או שפשוט צא החוצה .. לך לחברים לך לים ... זה חופש גדול !
    לפעמים גם אמא שלי אוהבת להשוות אותי למישו אחר ...
    היא אומרת היא יותר טובה וכל מיני כאלה , אבל אין לי ברירה , אני הבת שלי ... וזאת אני ... וככה אני הסברתי לה
    אני בקושי מדבר עם אח שלי אני והוא שונאים אחד את השני(שנאה אמיתית לא כמו אחים שרבים ומשלימים..), ואמא שלי חושבת שאני כישלון מוחלט כי כל החיים וויתרתי על דברים שהיו לי קשים כי היו לי חיים נורא לא קלים בילדות ולא רציתי להעמיס על עצמי עוד..
    אז ההורים שלי כל הזמן אומרים לי שהם מחכים לרגע שאני אהיה בן 18 ואני אעוף מהבית, תכלס הם רק רוצים להיפטר ממני..
    רק לפני 10 דקות, חיממתי במיקרו כ6 שניצלים, ושאר המשפחה אכלה מסביב לשולחן, כשאבא שלי ראה את זה הוא התחיל לצרוח עליי, אבל לא סתם צרחות אני הייתי בטוח שהוא הולך להרביץ לי, כמו שהייתי קטן.. ואז גם אמא שלי הצטרפה ופשוט השפילו אותי שם בגלל כמה שניצלים מסכנים ..

כרגע התפוצצתי על אמא שלי ושברתי כמה דברים, אבא מטייל עם הכלבה עומד לחזור עוד כמה דקות כנראה ילך להרביץ לי והפעם אני לא מוכן לוותר לו, אני הולך לפוצץ אותו עם אגרופן ומכאן אין דרך חזרה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תפנה לגורם מקצועי !! אבל בן אדם זה אבא שלך מה את מרביץ לו?? למרות שהוא מרביץ לך והוא רע אבל סתכל גם על עצמך בקיצור בהצלחה ותפנה לגורם מקצועי כי אנחנו לא יכולים להביא לך טיפים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect