מה הדבר הראשון לדעתך אתה צריך לעשות כדי למצוא בחורה?
נתחיל מאתרי הכרויות ורשתות חברתיות
אינטרנט:
אם אתה קורא את המשפט הזה, אז אתה עכשיו גולש באינטרנט , הרבה יותר קל לחפש בנות באינטרנט אבל לא תמיד.
אתר הכרויות:
המקום הראשון שתרצה להכנס אליו כדי להכיר מישהי הוא אתר הכרויות , אבל אני רוצה להזהיר אותך לפני שתעשה זאת ממספר סיבות , באתרי הכרויות יושבים המון בחורים כמוך שמנסים להכיר בנות , לכל בחורה בממוצע מגיעים מאות הודעות בשעה וקשה לה להבחין . נרשמתי לאתר הכרויות ויצרתי משתמש של בחורה אחרי בדיוק 2 דקות התחילו להגיע הודעות מבחורים , אני תמיד חשבתי שזה היו הודעות מטומטמות וחסרות טעם אבל לצערי כל ההודעות היו מלאות חיים , מושקעות ולפעמים אפילו אם ידע בפיתוי
כשאתה מדבר אם בחורה באתר הכרויות יש לך תחרות גדולה מאוד , אתה יכול להחליט לעשות את זה או לא זה כבר החלטה שלך. הממוצע שיצא לי מאתר הכרויות על הזמן שבזבזתי באתר קטן מאוד , בכל מקום אחר אני יכל להשיג הרבה יותר בהרבה פחות זמן.
חדרי צ'אט, פורומים, MMO-games:
בשנת 2005 כשזה רק התחיל היה פשוט מאוד להתחיל אם בחורה בצאט או בפורום , אבל נכון להיום צאטים כבר לא כאלו פופולריים ואין בהם הרבה אנשים , בפורומים זה טיפה יותר קשה להתחיל ובמשחקי MMO זה פשוט מגוחך אתה לא יכול להיות בטוח אם זאת בחורה או גבר עם ניק של בחורה.
ICQ/SKYPE:
אותו הדבר כמו הצאט הלא פופולריים לא אצל אנשים ובחורות רוב הפעמים , וקשה למצוא בחורות בסקייפ.
רשת חברתית פייסבוק , מקושרים ועוד:
אישית אני בחרתי לעצמי רק 2 שיטות נכונות להמשיך איתם , רק שיטה אחד מהם עובדת לי טוב , באתרים כמו פייסבוק אתה יכל למצוא המון בנות שכל היום יושבות בפייסבוק בלי בעיה , השיטה גם לא הכי אפקטיבית אבל הרבה יותר טובה מכל שיטה אחרת באינטרנט.
בית הספר, אוניברסיטה, עבודה:
מקום מצויין אבל יש מספר תנאים חשובים כדי להצליח:
איזה מקום אתה לוקח בחבורה או בקבוצה , אם אתה איזה עכבר אפור בקבוצה לא תצליח במיוחד.
אתה צריך להיות מוכן ששמועות יתחילו לרוץ אליך במקום .
ודבר שלישי אם תהיה לכם בת זוג שתהיו איתה תמיד זה אולי היה טוב בזמן הראשון אבל מהר מאוד ימאס לכם אחד מהשני וזה היה משהו שגרתי כבר.
ההמשך באתר :
http://www.spaly.net/index.php?showtopic=1158

ציטוט ההודעה