איזה בכיין תפתח עוד משתמש
|
|
בונא שמוליק או איך שלא קוראים לך אתה חי בסרט אבל מזה בסרטטט דבר ראשון אנשים כמו נחוי אלה אנשים שלא יעבדו יותר בחיים בעוד כשנה אני מעריך אני מזהה אנשים כאלה כמו שאתה מזהה כובעםי בעזריאלי ואני יכול להגיד את אותו הדבר על עצמי למה כבר עכשיו אני לא עובד בעבודה שאני צריך לקום בבוקר כמו זונת מערכת לפי שעון ולגור במדינה אחת כל החיים. ואנחנו ממש לא גאונים או כאלה ש"המציאו תגלגל" אלא יותר בכיוון של משתמשים במה שאחרים המציאו ועובד להם. כל אחד יכול להגיד למצב הזה אם הוא מספיק רוצה ומאמין בזה, מי שלא מאמין בזה הולך לעתודה להירקב עד גיל 28.
קום אתה בבוקר לעבודה כמו זונה, ועד שתשתחרר כבר מהצבא שלך אני כבר אהיה מליונר (זה יקרה בגיל..28? 30?)
אני המליונר בכפכפים!
לא מתאים לי בוס בעבודהההה שעון על היד למה מה קרהההה לא תמצא אותי קשור בעניבה אנלא כזה לא בקטע שלי להיות כלבהההה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אה ולידע כללי, אני קם בבוקר מוקדם כי אני אוהב ימים ארוכים (חוץ מעכשיו שאני מגיב בשעות האלה כי אני חולה מת ואפילו לסחור אני לא יכול). אבל בגדולללל? אני יכול להרשות לעצמי לקום כל יום ב11-12ולעשות כסף לא רע. U MIRIN BRAH?
סבבה חבר'ה, כל אחד שיעשה מה בא לו. אני לא מאמין שאתם תהיו מיליונרים / לא תצטרכו לעבוד, אתם לא מאמינים שאני אצליח בדרך שלי דרך העתודה.
ניפגש עוד 3 שנים בפורום, נראה איפה כולנו עומדים. (אם יהיה לכם כסף להרשות לעצמכם אינטרנט)..
יאללה סיכמנו ת'נושא
אגב מה אתה בוכה על המשתמש שלך כנס לDUTCH_ELECTRO, משתמש לא פחות מצחיק
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 15-08-2013 בשעה 15:07.
סניה האט זה אגדה.....