|
|
לזה התכוונתי
You feel intimidated asshole?
אתה בדיחה אחי
You feel intimidated asshole?
כלים מוזיקליים זה כל כך ישן שלא מתאים לזמננו סתם טכניקה מפגרת שצריך רק לחרוש ואסיאתים עושים את זה בגיל 8 כמו המטליסטים שלכם בגיל 30.
העתיד זה מוזיקה אלקטורנית ששם האמן באמת יכול להביע את עצמו ברגש בלי להיות מוגבל על ידי טכניקה מפגרת. חוץ מזה שמטאל זה לרוב מוזיקה של social outcasts מכוערים עם זקן על הצוואר
מחזק את ZYZZ שחזר לתחיה מהמתים.
שלא תבינו לא נכון יש אנשים סבבה ששומעים מטאל אבל הם המיעוטים במיעוטים והרוב המוחץ הם כמו שאמרתם SOCIAL OUTCASTS...כל מיני כונפות לבקניות או תימניות מגעילת שצובעות את השיער הקצר שלהם בצבע ג'ינג'י זוועתי שלא מתאים להן בשיט וחושבות שהן "מיוחדות" כי הן עשו קעקוע של פיקאצ'ו על הרגל. והכי מצחיק אותי שהיצורות האלה יורדות על פריקים כל היום בפייסבוק והן בעצמן מחוררות כמו מסננת.
הפוסל במומו פוסל...
פעם אפילו הטרלתי בMETALIST.CO.IL, הם יותר טיפשים מילדי F X P בחיי. ורואים שהם כאפות רק מהדיבור שלהם.
שונא. פריקיות. קטינות.
גם מעצבנות וגם כונפות, מילא קטינות כוסיות שמתחילות איתך אבל הן משגעות תשכל...
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
שמע שיש הבדל מאוד גדול בין סצינת מטאל לסצינת אימו
מטאל זה יותר האלה עם הזקן והשיער הארוך (כיעור לא נורמלי)
ואימו זה האלה עם הג'ינסים הצמודים והשיער עם המחליק והפוני
גם במוזיקה שלהם יש הבדל מאוד מאוד גדול, גם בתרבות והאמת אפילו מטאליסטים יורדים על האימו לרוב
אין מה לקחת את 2 הזרמים ולדבר עליהם כאחד.
..Everyone Loves You When You're Dead..
אני יודע טוב מאוד תהבדל ביו שני אלה. ודיברתי פה האמת על שניהם כאחד כי לכל אחד מהם יש קצת ממה שאמרתי ואתה אמור לדעת שמה שאמרתי נכון בתור אחד שמסתובב עם בנות כאלה.
כן המוזיקה התפתחה ונהייתה אלקטרונית
אבל מה לעשות שיש אנשים שפשוט מאוהבים בנגינה ידנית, בצלילים של גיטרה, של תופים...
יש אנשים שזה עושה להם את זה, זה מה שמרעיד אותם, מביא להם ת'חלסטרה, בדיוק כמו שלך טראנס מביא חלאסטרה
לכל אחד יש תשוקה לדברים שונים, GET OVER IT
וכל בנאדם כאן שאומר שאנשים ששומעים מטאל הם שונים איכשהו מכם באיזשהו דבר הוא אידיוט גמור
הפריקים שאתם מדברים עליהם אלה ילדים בני 11 בדיזינגוף עם פוני שסתם נגררים אחרי הטרנד הזה שנקרא להיות פריק וללכת לסנטר
אבל אני יכול להגיד לכם שהרגשתי את סצינת המטאל הישראלית מקרוב בהופעות טובות, בדיבור, באינטרקציה, ושמעו שאין לכם כלום להגיד עליהם חוץ מזה שהתשוקה שלהם שונה משלכם ואתם כנראה לא מסכימים לקבל את זה
כן, מסכים איתך טיילר בפאקינג 100 אחוזזזזזזזזז שיש מלא ילדות מעצבנות וחופרות בסנטר עם פס על הפוני אבל זה לא מטאל ולא מה שמטאל התכוון להיות מלכתחילה
לצערי אלה לא ילדים בני 11. לא חסר בני 18+ שעונים להגדרה שנתתי. רק שהם טיפה "התבגרו" אבל תכלס הפיגור שלהם עדיין נשאר.
זה מתבטא בעיקר בפוגואים בהופעות דאבסטפ שזה מסיבות של 18+. ככה שאל תגיד ילדים קטנים...
אגב הבני זונות שאני מדבר עליהם הם ילדי מוסד הומואים לשעבר מה שאומר ילדי סנטר מושפעים "לשעבר" ורואים את זה עליהם. פעם מושפע תמיד מושפע.
טוב הדיון הזה באמת לא מוביל לשום מקום ואתם כבר מגיעים לטיעונים ברמה מאוד נמוכה...