כן כן אני סוף סוף מכריז על זה.
מה זה Operation Yolocaust?
OPYOLO זה קיצור של Operation Yolocaust ומעכשיו אני משתמש רק בקיצור. ממחר, ה16 לאוגוסט 2013 עד לשנה הבאה ה16 לאוגוסט 2014 אני וחבורה של אחרים במקומות שונים בארץ ובעולם הולכים להרוג את כל השתיינים, המסוממים, כל השחיפים, כל הזונות, כל האנשים שעושים רבע סקוואט, כל האנשים שלא התגייסו לצבא, כל האנשים שיורדים מהארץ, כל האנשים שלא התחתנו בגיל 22, כל האנשים שלא הלכו לעתודה או לתואר, כל האנשים שילכו סודיני בעתיד, כל המניאקים שהציקו לי בבית הספר, כל השכנים המעצבנים, כל האנשים שמשחקים קונטר סטרייק ומייפל סטורי, כל ילדי F X P ואת ילדות F X P נמכור לזנות, כל המוסלמים שמתאבדים לנו באוטובוסים, אנחנו הולכים לטהר את העולם ולעשות עולם מושלם שמי שעובד ומשקיע מצליח ולא העולם המושחט של האינטרסים השמנים והמשומנים בשמן עץ הזין. עולם שאתה יכול לקום בבוקר בלי לראות את אשתך בסלון עם 5 סודנים. עולם שאתה יכול ללכת לעבודה ומי שיורד ומציק לאחרים לא מקבל קידום. עולם שאין יותר מועדונים, סמים, ושתייה שרק הורסים את הבריאות. אנחנו הולכים להוציא את כולם מהחוק ומי שיתנגד כבר יראה מה יגיע לו.
איך קיבלתי את הרעיון?
זה היה לפני שנתייים. שנתיים שאני מתכנן את התוכנית. לפני שנתיים בדיוק הייתה לנו הרצאה בבית הספר על שתיה וסמים. היה סיפור מאוד נוגע ללב - כמה ערסים ופאקצות מתו בגלל שהם לקחו סמים. זה סיפור מאוד מצחיק וזה התחיל הכל מהחומר הלבן שהורס לכם את המוח והחיים והעתיד. הם חשבו שזה יהיה עוד יום רגיל שהם יהיו סטונרים מטומטמים שמזריקים קריסטל ושותים LSD לקינוח. מה שהם לא ידעו זה שאני הייתי שמה. לא מבחינה פיזית אלה מבחינה רוחנית. בגללי, 5 זונות ו3 ערסים שחיפים מגעילים מתו בזמן שאני לא עשיתי כלום. בשבילם זה היה לילה רגיל ב2 בלילה שהם מתחילים לקחת את הסמים והמשקאות המקוללים שלהם. ההרוח שלי הייתה שמה וגרמה להם לשתות יותר מדי ולהסניף יותר מדי. 5 דקות אחר כך 8 גופות היו צפות על המים. שנה וחצי אחרי זה ההורים הגיעו לבית הספר שלי ונתנו הרצאה. פה הגיע לי הרעיון מהרוח שלי.. הם טבעו למוות בגלל שהם חשבו שהם דולפינים! אז אמרתי ככה: אני הולך לפרוץ לכל מפעל אלכוהול בעולם ולהרעיל את הנוזל המקולל שלהם. אני הולך לפרוץ לכל מפעל סמים ולעשות את הסמים חזקים פי 100. ככה לאט לאט כל אותם האנשים ימותו ויעלמו מהעולם. אבל אני לא רשע ואני לא אגרום להם לסבול. אני יסתכל עליהם כשהם לוקחים שלוקים מאלכוהול מורעל, יסתכל כשהם מקבלים מנת יתר מרבע רגם. כשהם כבר בשמים, אני אזרוק אותם לים ויגיד להם שהם דולפינים. "תשחו כמה שיותר רחוק אם תגיעו לחול אתם תתקעו ותמותו!". שבוע שעבר ניסיתי את זה פעם ראשונה. השמדתי את חצי חוף תל אביב ואני מקווה שמחר אוכל להשמיד גם את החצי השני.
זה אני (האמצעי) והחבורה שלי. יחד נטהר את העולם. ונעשה עולם מושלם. לא עוד פמיניזם. לא עוד ערבים. לא עוד ערסים עם מעודדות. אנחנו ננצח ואתם תפסידו. אני מבקש מכל החברים שלי באטרף להצטרף למסע הצלב שלי וככה נטהר את העולם ונעשה עולם יפה יותר וטוב יותר.
אני מסיים פה אני חייב להתכונן. מחר אתם תראו מה יקרה. מחר תתעוררו לעולם חדש.
THE YOLOCAUST IS BEGINNING!

ציטוט ההודעה