ראיתי מישהי חמודה HB-7/5 ברונטית על הספסל ברחוב ופתחתי סט :

אני:"שוב פעם יושבת לבד?"
היא :"אנחנו מכירים?"(חיוך)
אני:"לא , נעים מאוד אני X"(נעמד לידה)
היא : "היי" (היא נסגרה עם השפת גוף,חיוך מבוייש עם מבט מופתע בפנים)
אני :"למה את כל כך מופתעת שמישהו ניגש אלייך ? אני מבין שזאת פעם ראשונה שמתחילים איתך באמצע הרחוב ...
היא " מתחילים איתי ... פשוט ... באת משום מקום ולא יודעת ... (מתחילה לגמגם אני מזהה סימנים של ביישנות וחוסר ביטחון)
אני:"ניסית פעם להתחיל עם גבר?"(מתיישב לידה זהו אני בסט)
היא :" לא ממש " (מחייכת חיוך מתוק)
אני :"אהה אז את מהביישניות..., אני אוהב את זה (מעביר את היד שלי מסביב למותן שלה) " - היא לא נרתעת , אני ממשיך קדימה....
אני :"נסי להתחיל איתי אם תצליחי לפתות אותי תקבלי מה שאת רוצה" (משחקי תפקידים - הצבתי אתגר אני לגמריי בסט )

טוב אני לא רוצה לחפור לכם יותר מידי , היא ניסתה להתחיל איתי (תוך כדי משחק תפקידים) וכל פעם אמרתי לה שזה עדיין לא מספיק והיא צריכה לעשות לי יותר עיניים ולהיות סקסית , כל פעם אמרתי לה ללכת הלוך ושוב ולנסות להתחיל איתי , היא לגמריי זרמה עם העניין הזה עם הרבה חיוכים , זיהיתי סימני משיכה אצלה (נגיעות בשיער, צחקוקים , היא ניסתה לשאול אותי הרבה שאלות) , הייתי לגמריי בשליטה מלאה בסט ללא הפרעות

בסוף אמרתי לה שהיא לא ממש הצליחה במשימה שלה אבל אני אהיה מוכן ללמד אותה , לקחתי את המספר טלפון שלה
רגע זה עוד לא הסוף חכו ...

פתאום זיהיתי שיש לה קעקוע על העורף ,
אני "מה זה מה יש לך בגב מאחורה, תראי לי"
היא "קעקוע, אותיות סיניות (היא חירבשה לי איזה משמעות שאני לא זוכר) , הזזתי לה את השיער כדי לראות את הקעקוע , מלטף לה את העורף (היא לא נרתעת) - עובר לנשק לה את הצוואר (לא נרתעת -... ), נוגע לה בכתפיים תוך כדי נשיקה בצוואר והיא זורמת עם זה , סובבתי את הגוף שלה נתתי לה את הבוסה של החיים שלי , נשיקה צרפתית D:

פעם ראשונה סגרתי נשיקה ברחוב עם מישהי זרה לחלוטין (סגרתי לפניי במועדונים אבל לא ברחוב)