לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
נמאס כבר מכל המיליטריזם הזה ראבק כאילו שמי שהולך לצבא באמת נלחם בשביל ישראל ולא בשביל אינטרסים כלכליים של כמה אנשים בודדים
איזה מדינה של קנאים, אפסים, כלומניקים, לא יודעים לפרגן אחד לשני. כל אחד מחפשים רק על מה להפיל אותו מרוב הקנאה שהם לא יגיעו בחיים לזרת של אותו הבנאדם.
ותמיד, תמיד אלה אנשים שלא הגיעו לכלום בחיים והנחמה היחידה שלהם זה שהם עשו צבא ורובם היו עובדי רסר מחורבנים שניקו אסלות עם מברשות שיניים של קולגייט. עובדה שכל הבנות חולות על מייקל לואיס כי הוא חתיך (NO HOMO...OK MAYBE HOMO)
וכל ההייטרים שלו זה ילדי גולני מושתנים, אפסים, כלומניקים, מגדלי כרס בירה מהפאבים התל אביביים התתי רמה שלהם שמקנאים בו, באסתטיקה שלו, בהצלחה שלו, בכסף שלו...אז הם מצאו נושא לרדת עליו - צבא.
כמו שכל הקובבות המסריחות עם הגבות מיקי מאוס מקנאות בבר רפאלי השווה שחיה תחיים הטובים, הצטלמה עם ג'רזי שור, יצאה עם שחקנים ואנשי עסקים, עשירה, יפה...אז הן אומרות לה שהיא "משתמטת". כי זה הנושא היחידי שאפשר לרדת עליו אצלה.
על זה באמת נאמר HATERS GONNA HATE. אבל באמת.
זה למה אני מחרבן על הדעות של כולם בארץ הזאת, וואלה חזרתי לפה לכמה חודשים וכבר אני לא סובל את התרבות הצבאית הפשיסטית הזו.
מזכיר לי שאיזו כלומניקית בת 18 מושתנת שרק התגייסה בתור איזה זונת רסר ואין לה גרוש על התחת שאלה אותי פעם בהתנשאות אם אני משתמט, יצאתי ליה אחושרמוטה בכמה שאני גאה במי שאני ושכולם יכולים למצוץ לי.
HATERS GONNA HATE
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES