קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] איך אני יכול לעשות את המייפל שלי יותר מהיר?
    על ידי OwnerL בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-03-2010, 15:32
  2. איך אני עושה שאנשים יורידו יותר מ99k?
    על ידי ~Black~ בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-12-2009, 19:50
  3. [שאלה]איך אני עושה יותר מקום בC?
    על ידי netanelj בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-01-2007, 19:50
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 13:05
  5. איך אני מתקדם קדימה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 13:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

איך אני מתקדם יותר בLMS?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ברירת מחדל איך אני מתקדם יותר בLMS?

בוקר טוב

התחלתי בפיקאפ ובזכות איסה טרול גיליתי את עולם ה LMS ואטרף ומאז אני פה.
    בזמן שגלשתי פה נחשפתי המון למידע שגרם אצלי לשינויים מהותיים באישיות ובגישה שלי.

אני עובד על LMS כבר כמה חודשים, בערך 3, בהתחלה הייתה לי התקדמות אדירה ועכשיו היא נעצרה ואין לי מושג איך להמשיך.

מבחינת L : נרשמתי למכון והתחלתי להתאמן, הבעיה היא שלא הצלחתי מצש להתמיד בעיקר בגלל העבודה שלוקחת לי את רוב הזמן, וחוץ מהתמדה נפגעה לי התזונה, זתומרת שאני לא צורך מספיק קלוריות/חלבון :/ .
    בכללי אני נראה סבבה, שחיף אבל נראה בסדר גמור.
    המטרות שלי לזמן הקרוב הן לטפל בשיניים ( הן די ישרות, אפשר ליישר עוד וצריך להלבין אותן), ניתוח הצמדת אוזניים ( אוזן אחד נוטה טיפה החוצה, לא משהו ששמים לב אליו אם לא מתמקדים בזה, לי זה מפריע ומוריד לי את הביטחון בעיקר בלהצטלם), צריך גם לסדר לעצמי את הזקן למרות שהוא עדיין לא מלא, אבל חלק גורם לי להראות כמו ילד, ולבסוף לשמור שלא יצאו לי פצעונים, אבל בטיפולי פנים יש לי 0 ידע.

מבחינת M : אני זונת מערכת שעובד במשכורת מינימום מ8-4/4-22:00 , העבודה לוקחת לי את רוב הזמן שיש לי וגרמה לי להתרחק קצת מחברים, למרות שהם לוזרים שנגד שיפור עצמי ( ״ מי שתרצה אותי תאהב אותי כמו שאני)
    העבודה הזו זמנית עד הגיוס ( נוב׳13), אינלי מושג לאן ומה, אבל אני מפחד שזה יעצור לי את ההתקדמות עוד יותר.
    הכסף הולך לי בעיקר על בגדים, יציאות פה ושם וחיסכון לצבא.

מבחינת S : פה טמונה הבעיה.
    סיימתי בצפר, נשארו לי החברים שאהבתי לשבת איתם בהפסקות ולדבר על משחקי מחשב, הם די חנונים, וגם אני באותו ראש שלהם.
    באופן כללי אני מסתדר איתם נהדר, אבל הם מחזיקים אותי למטה, כל יציאה זה לסנוקר/סרט/ משו שקשור באוכל, וזה רק גברים, אין בחורות...
    אני מכיר הרבה מאוד אנשים אבל אין לי מושג איך להתברג למעגלים החברתיים שלהם, בטח שלהרגיש עם חברים שלהם בנוח...

עכשיו כשאני קורא את האשכול אני שם לב שדי עניתי לעצמי חח, אבלאני אשמח לקבל עוד תגובות

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בטיפול פנים יש לי ידע ברמה של קוסמטיקאית.

קח טיפ - תקנה מי חמצן 3% (עולה כלום כסף 20 שקל לבקבוק של ליטר), שים על פאד ותעביר את זה על הפנים פעמיים ביום.

תשלב את זה עם סבון עם GLYCOLIC ACID (ממליץ לך על חברת נטרוג'ינה) וטיפולי פנים פעם בתקופה אצל קוסמטיקאית ותבקש ממנה משהו לSPOT TREATMENT (היא כבר תדע מה זה) ומסיכה והכל יהיה טוב.

שאתה עושה ניתוח הצמדת אוזניים תעשה אצל מישו טוב. אני מכיר מישו שעשה ועדיין יש לו אוזניי פייפר.

לדעתי אל תתגייס. אתה גם ככה תקבל תפקיד חרא וכל הזמן תצעק "עד מתי אוגוסט 13" כמו קוקסינל. אומר לך את זה דוגרי. אתה בשלב מאוד קריטי בהתפתחות שלך ובצבא לא יהיה לך זמן וכסף לזה. עדיף כבר להיות זונת מערכת ולהמשיך לעבוד.

בנוגע לסטטוס, תעשה את מה שאני עשיתי לקראת התיכון. וזאת בדיוק הסיבה למה אני אומר שאין לך זמן לצבא עכשיו. כי בוא לא נשקר עליך - אם בבצפר היית חנון, גם בצבא תהיה אחד. בעיקר, בעיקר בתפקיד חרא שאתה תקבל.

תתמקד בלשנות את עצמך ולהתחבר עם האנשים הנורמלים שאמרת שאתה מכיר.

תזרוק את כל החברים החנונים שלך ושים זין על הדעות שלהם. תגיד להם בפנים שאתה מחרבן עליהם ותתרחק מהם. אני בכיתה ט' הייתי חסר חברים לגמרי כי ידעתי שאני מבזבז זמן עם האפסים האלה ובתיכון אנלא ירק לכיוון של אנשים כאלה, וצדקתי.

אז יאללה, תילחם על החיים שלך. אני לא התגייסתי לצבא יודע בגלל איזו סיבה? מהסיבה שלקחו לי 3 שנים מהחיים בחטיבה על ילדים עלובים שלא שווים אותי ותקעו אותי בחיים שאני לא אמור לחיות. המעט שאני יכול לעשות זה לדרוש תשנים האלה בחזרה. ולך מגיע הרבה יותר מ3 שנים. אז יאללה לעבודה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגב, מה עם תספורת? אתה רוצה לעשות משו יפה או לעשות גלח או קצוץ כל החיים שלך?
    גם פה יש לי ידע ברמה של ספר כי עבדתי במספרה בחופש פסח ובחופש הגדול בכיתה י''א. שפוך שאלות.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-08-2013 בשעה 11:52.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Rev
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שיהיה ..

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

קח טיפ - תקנה מי חמצן 3% (עולה כלום כסף 20 שקל לבקבוק של ליטר), שים על פאד ותעביר את זה על הפנים פעמיים ביום.

תשלב את זה עם סבון עם GLYCOLIC ACID (ממליץ לך על חברת נטרוג'ינה) וטיפולי פנים פעם בתקופה אצל קוסמטיקאית ותבקש ממנה משהו לSPOT TREATMENT (היא כבר תדע מה זה) ומסיכה והכל יהיה טוב.

שאתה עושה ניתוח הצמדת אוזניים תעשה אצל מישו טוב. אני מכיר מישו שעשה ועדיין יש לו אוזניי פייפר.

לדעתי אל תתגייס. אתה גם ככה תקבל תפקיד חרא וכל הזמן תצעק "עד מתי אוגוסט 13" כמו קוקסינל. אומר לך את זה דוגרי. אתה בשלב מאוד קריטי בהתפתחות שלך ובצבא לא יהיה לך זמן וכסף לזה. עדיף כבר להיות זונת מערכת ולהמשיך לעבוד.

בנוגע לסטטוס, תעשה את מה שאני עשיתי לקראת התיכון. וזאת בדיוק הסיבה למה אני אומר שאין לך זמן לצבא עכשיו. כי בוא לא נשקר עליך - אם בבצפר היית חנון, גם בצבא תהיה אחד. בעיקר, בעיקר בתפקיד חרא שאתה תקבל.

תזרוק את כל החברים החנונים שלך ושים זין על הדעות שלהם. תגיד להם בפנים שאתה מחרבן עליהם ותתרחק מהם. אני בכיתה ט' הייתי חסר חברים לגמרי כי ידעתי שאני מבזבז זמן עם האפסים האלה ובתיכון אנלא ירק לכיוון של אנשים כאלה, וצדקתי.

אז יאללה, תילחם על החיים שלך. אני לא התגייסתי לצבא יודע בגלל איזו סיבה? מהסיבה שלקחו לי 3 שנים מהחיים בחטיבה על ילדים עלובים שלא שווים אותי ותקעו אותי בחיים שאני לא אמור לחיות. המעט שאני יכול לעשות זה לדרוש תשנים האלה בחזרה. ולך מגיע הרבה יותר מ3 שנים. אז יאללה לעבודה
    אוזני פייפר אחרי שעשה ניתוח הצמדת אוזניים ? נראה לי סיממו אותו עשתה לו את זה איזה תאילנדית ..

טוב לנושא :

בעיקרון כמו שזה שמעלי אמר תתחבר לאנשים הנכונים, אבל אל תזרוק לגמרי את הישנים.
    LMS לא LMS . אם הם חברים שלך גם הם בני אדם ..
    תתלבש יפה, בוא נגיד שזה יכול לשנות הרבה. אבל באמת יפה. לא מותגים וחרטה. אם יש בגד ב - 30 שקל שיושב עליך בן זונה, מאשר בגד ב - 200. מה שמתאים
    דפוק איזה תספורת טובה .. מה שמתאים לך ומה שאתה מתחבר ..
    אתה במכון, אז אם אתה כבר במכון אז תשקיע .. תוך שנה אתה יכול לראות תוצאות יפות אחי .. תלוי במטרה שלך..
    בוא נגיד ש - LOOK יכול להביא לך גם S.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

זרקתי תחברים (הם אפילו לא חברים, הם בשבילי לא בני אדם, הם קיר מסריח ורקוב שעמד לי בדרך אז העפתי אותו) שלי העלק "חברים" האלה שאני בטוח שבזמן אמת היו שמים לי סכין בגב ועדיף להיות חסר חברים מאשר עם חברים שכל הזמן יורדים עליך

וזאת הייתה ההחלטה אחת החכמות שעשיתי בחיים ואני לא מתחרט לרגע עליה.

אתה לא יכול להשתנות בצורה קיצונית ולהסתובב עם אותם אנשים שהיית איתם לפני השינוי ואם כן, לא השתנית מספיק.

אין לי חברים. אין לי משפחה. אין לי אף אחד. יש לי אנשים שבצד שלי והולכים איתי עד המוות ולא רואים בעיניים, ואנשים שנגדי. ומי שלא בצד שלי יכול להזדיין לי מהפנים ולהמשיך בחיים העלובים שלו.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-08-2013 בשעה 12:11.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Rev
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שיהיה ..

זרקתי תחברים (הם אפילו לא חברים, הם בשבילי לא בני אדם, הם קיר מסריח ורקוב שעמד לי בדרך אז העפתי אותו) שלי העלק "חברים" האלה שאני בטוח שבזמן אמת היו שמים לי סכין בגב ועדיף להיות חסר חברים מאשר עם חברים שכל הזמן יורדים עליך

וזאת הייתה ההחלטה אחת החכמות שעשיתי בחיים ואני לא מתחרט לרגע עליה.

אתה לא יכול להשתנות בצורה קיצונית ולהסתובב עם אותם אנשים שהיית איתם לפני השינוי ואם כן, לא השתנית מספיק.

אין לי חברים. אין לי משפחה. אין לי אף אחד. יש לי אנשים שבצד שלי והולכים איתי עד המוות ולא רואים בעיניים, ואנשים שנגדי. ומי שלא בצד שלי יכול להזדיין לי מהפנים ולהמשיך בחיים העלובים שלו.
    היום נרשמתי לפורום .. אני רואה מדברים פה דוגרי ..
    שאתה מתחיל לטפס בסולם ה -LMS בוא נקרא לזה ככה, החנונים לוקחים את החבל ומנסים להוריד אותך ..
    הם לא רוצים להיתקע לבד למטה. הדרך היחידה היא פשוט להתנתק מהם .. כמו שאתה אומר..
    יש ויש, או שתקח אותם איתך ..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אחי אני פה רק כדי לעזור לילדים שהיו כמוני בחטיבה. ובשביל טרולינג שזה הרגל שזה נשאר לי מהימים ההם.

בוא נגיד את זה ככה מאז שהתנתקתי מהם החיים שלי השתנו למרות ששנה שלמה (כיתה ט') הייתי חסר חברים לגמרי והזנחתי תלימודים אחושרמוטה אבל שטויות...

קיבלתי חברים הרבה יותר טובים שלשם שינוי הוכיחו את עצמם בזמן אמת ואני נמצא כרגע בארץ בחופשה רק בגללם. הם החברים האמיתיים שלי, האחים שלי, האנשים שבצד שלי. לא כל מיני יצורים מסריחים שיורדים עליך כל היום ומורידים לך תבטחון.

טיילר, שפוך כמה טיפים כללים ככה לשיער.

שפוך כל מה שאתה יודע מהידע שלך בתור ספר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לא הייתי ספר, עבדתי במספרה שזה הבדל גדול, כולה עשיתי פאנים לאנשים ודברים כאלה.

טיפים כלליים? תשתמש בחומרים טובים לשיער ולא חומרים בשקל תשעים. יש בלינקיה נראה לי את המדריך לשיער שעשיתי.

בכל מקרה, אני ממליץ לפרק את הלינקייה ולהכין אחת חדשה של LMS. הברחתי תכובעים מפה עוד לפני שנה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

טיילר תודה על התגובה המושקעת!

אני אלך לסופר פארם היום/מחר לבדוק על המי חמצן והחומצה גליקולית ( יש לך מושג מה המחיר או מה מומלץ? ראיתי באינטרנט ב 102 שקל, יקר לדעתי)
    מצב הפצעונים לא נורא כלכך, ברוך השם הפנים בסדר, זה רק אחרי גילוח או פה ושם.
    מה גם שיש לי נקודות שחורות מציקות על האף שאין לי מושג אך להעיף

ובטח שאני אעשה אצל מישו טוב, זה הצמדת אוזן. כשהייתי ילד ישנתי על הוזן והיא נשארה מקופלת טיפה, כרכע היא יפה יותר בחוץ מאשר השניה.

אני צריך להחליט מה אני עושה עם הצבא, הציעו לי קידום בעבודה ואני רואה את עצמי ממשיך לעבוד שם בשנה שנתיים הקרובות ...

בתיכון שיפרתי את עצמי משמעותית, אני מכיר המון אנשים פשוט לא מסתובב איתם, לא נוח לי עם רובם בעיקר כי המפגשים הם תמיד כוללים שתייה/עישון ( אין לי בעיה עם שתייה חוץ מזה שזה יקר, אבל יש לי אסטמה אז אני נזהר מעישון, מה גם שאני מתאמן אז מעדיף להמנע)

לזרוק אותם לא ניראלי שאני אזרוק, אבל אתחיל לבלות יותר עם אחרים זה בטוח, כאלו שכשיוצאים איתם מצטרפות גם בחורות, גם אם כונפות.

אגב, מה עם תספורת? אתה רוצה לעשות משו יפה או לעשות גלח או קצוץ כל החיים שלך?
    גם פה יש לי ידע ברמה של ספר כי עבדתי במספרה בחופש פסח ובחופש הגדול בכיתה י''א. שפוך שאלות.
    עם שיער דווקא אין בעיה, אני מקפיד על זה המון.
    כל חודש בממוצע מבקר אצל ספר טוב ( לא איה זקן בשוק ולא איזה ערס שלמד בפנימייה/צבא) .
    התספורת שלי היא קצר בצדדים/מאחורה ולמעלה משאיר ארוך טיפה, מסדר את זה הפוני עומד למעלה לצד.

לא משתמש בוואקסים, כרגע משתמש ב osis matt gum של שוורצקופף , ואני מתכנן לקנות גם חימר , ועל זה מרסס וולפלקס מקשיח דרגה 4.
    בזמן האחרון אני שם לב שכל פעם שאני מעמיד את השיער/שוטף/מנגב אותו יש לי כמה שיערות על המגבת, מלחיץ אותי. יש מצב שזה בגלל החומרים?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שיערות על המגבת לא קשור לחומרים. אני מזיין תשיער שלי בחומרים קבוע ואין לי שום שיערות.

אתה מקריח.

או שזאת נשירה זמנית מלחץ או אנאערף

אחד מן ה2.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי MyRevolution צפיה בהודעה
    אוזני פייפר אחרי שעשה ניתוח הצמדת אוזניים ? נראה לי סיממו אותו עשתה לו את זה איזה תאילנדית ..

טוב לנושא :

בעיקרון כמו שזה שמעלי אמר תתחבר לאנשים הנכונים, אבל אל תזרוק לגמרי את הישנים.
    LMS לא LMS . אם הם חברים שלך גם הם בני אדם ..
    תתלבש יפה, בוא נגיד שזה יכול לשנות הרבה. אבל באמת יפה. לא מותגים וחרטה. אם יש בגד ב - 30 שקל שיושב עליך בן זונה, מאשר בגד ב - 200. מה שמתאים
    דפוק איזה תספורת טובה .. מה שמתאים לך ומה שאתה מתחבר ..
    אתה במכון, אז אם אתה כבר במכון אז תשקיע .. תוך שנה אתה יכול לראות תוצאות יפות אחי .. תלוי במטרה שלך..
    בוא נגיד ש - LOOK יכול להביא לך גם S.
    בגדים זו לא הבעיה, אני עובד בחנות בגדים וקונה מלא בגדים יפים ואיכותיים עם הנחת עובד.

ואני אמנם במכון, אבל הצבא עוצר אותי באמצע

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הצבא עוצר אותך ואתה מתגייס?

וואלק אתה לא שפוי אתה

ולא רק זה אלא גם מגייסים אותך לתותחנים או חיל אחר של אוטיסטים

תאמין לי אתה לא יודע מה אתה עושה לחיים שלך אם אתה מתגייס ובאמת נותן 3 שנים מהחיים שלך ונשאר באותו מצב שהיית בו עד גיל 21

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר הכל טוב ויפה, אבל בשבילי, כפרה עלייך, אל תכניס את עניין הצבא ולא את עניין החברים.
    אני לא רוצה שבגלל הפורום הזה אנשים לא יתגייסו לצה"ל ויזרקו את החברים שלהם.

אם יש לו חברםי חארות שכל הזמן צוחקים עליו, יורדים עליו, מזללים בו וכאלה..אז צודק, להעיף אותם קיבינמט, אבל אם הם אנשים טובים שאפשר לשנות אותם גם, אז סבבה.

בקשר לצבא..אתה מכיר כבר את הנושא הזה אצלי, זה רגיש ואני לא רוצה להגיע איתך שוב לויכוח על זה, כפרה עלייך תתנהג כמו בן אדם.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טיילר הכל טוב ויפה, אבל בשבילי, כפרה עלייך, אל תכניס את עניין הצבא ולא את עניין החברים.
    אני לא רוצה שבגלל הפורום הזה אנשים לא יתגייסו לצה"ל ויזרקו את החברים שלהם.

אם יש לו חברםי חארות שכל הזמן צוחקים עליו, יורדים עליו, מזללים בו וכאלה..אז צודק, להעיף אותם קיבינמט, אבל אם הם אנשים טובים שאפשר לשנות אותם גם, אז סבבה.

בקשר לצבא..אתה מכיר כבר את הנושא הזה אצלי, זה רגיש ואני לא רוצה להגיע איתך שוב לויכוח על זה, כפרה עלייך תתנהג כמו בן אדם.
    תשמע, אתה הגעת לתפקיד שאתה רוצה (אולי אני לא הייתי רוצה אבל אתה כן וזאת הבחירה שלך). הוא הולך לתותחנים לשריון או יחידה אחרת של אוטיסטים לתפקיד שהוא בכלל לא רוצה. אפילו בתור משתמט אני יודע שאלה יחידות שמתאבדים בהן על ימין ושמאל

אחי, הבנאדם חסר חברים (לא בקטע רע, פשוט יצורים שיורדים עליך לא נחשבים חברים) וחסר ידידות, הדבר האחרון שחסר לו עכשיו בחיים זה להתגייס לאיזו יחידה של מפגרים בתפקיד חרא ולהשאר בתול עד גיל 21 ולצאת בלי גרוש על התחת, חסר חברים, חסר ידידות. אם הוא לא יתאבד לפני. אתה אמור לדעת כמה מתאבדים ביחידות האלה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-08-2013 בשעה 23:38.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect