SLATS SLATS SLATS
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 20:32.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
בקטנה, מותר להשתמט אנחנו בשנת שמיטה.
באמא שלי איך אני רואה את עצמי עוד שנתיים בסוף התואר בא לפה בוכה שצדקתם ועשיתי עסקה עם השטן ואני אבכה ואבכה שאני תקוע עכשיו 10101 שנה בצבא בזמן שהחברים בחו"ל חחחחחחחחחח
אבל יותר מעניין אותי איפה אתם תהיו בזמן הזה.
חבר'ה שמרו על קשר!!
יאללה הפורום הזה חייב להשאר פתוח בשנתיים שלוש הקרובות. באמת מעניין איפה כל אחד יהיה.
הנה ההשארות שלי:
רודני - עוזר לבדואים להבריח חשיש ומקבל מזה כסף או חומר לבחירתו
נחוי - גר ברוסיה עם הכנסה פסיבית שמכסה תהוצאות הקטנות שלו ומטריל את אטרף כמה שחרא לחיות בישראל ומעלה תמונות של כוסיות
ייטינגר - רוקד בלי חולצה בפסטיבלים באוסטרליה כמו ZYZZ
SMOLIK - צועק "עד מתי עטודאי 2013"
שינטן - ממשיך להטריל
למון - מתחתן עם פריקית בגן מאיר עם הסולן של מטאליקה בתור הרב
RACHEL64 - נכנס למוסד פסיכיאטרי
AWAKE1 - מצטרף לקריפס או בלודז ועושה ניתוח לשינוי צבע עור לכושי
TOPMODEL - מפרסם תתמונות של הלסת שלו ושואל כמה היא גדלה
GAMA - פותח חברת פיקאפ שתמוטט את סניה ואת באנר ברורקס, מה שיגרום לGREAT DEPRESSION עקב הקריסה של באנר ברוקרס.
תיירי הנרי - ישאר בתול
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-08-2013 בשעה 02:06.
מה הוצאות קטנות? יא מצחיק גם אם תמחק לי את כל היידע שלי בתכנות, תגנוב לי את ההכנסה הפסיבית ותיקח לי את כל הכסף בחשבון הבנק חוץ מכסף לכרטיס טיסה+מונית אני יסתדר כי יש לי שם משפחה מסודרת. לסבתא שלי יש 3 בתים (הממוצע לאזרח בלרוסי זה 2 בתים, יש להם קטע כזה של "בתים לחורף" לא כמו פה אתה משתעבד כל החיים בשביל בית מסכן שעולה מליונים). ההכנסה שם כ"כ נמוכה והם מסתדרים יותר טוב מאנשים בארץ. אם אני רוצה אני עובר משם מחר. אני נשאר בחרא הזה שנקרא ישראל כי יש לי משהו שאני רוצה לצבור איזה כמה לקוחות ולבוא לשם מה שנקרא מאוד עשיר. ולפני זה אני רוצה טיול בתאילנד ובצ'כיה.
אגב טיילר. בדיוק אתמול דיברתי עם חבר שלי שהוא חייל (יש לו שנה לשרת) על תאילנד. הוא כבר מתכנן לטייל בתאילנד.
אתה טס לשם לבד או עם מישהו?
מצד אחד עם מישהו זה יותר בטיחותי, ויותר פאן להיכנס למקומות בלי שיחשבו שאתה תייר סקס פריק.
מצד שני שאתה עם מישהו אתה לא חופשי לעשות מה בזין שלך.
טס עם מישהו. שאיתו אני יותר מחופשי לעשות מה שבזין שלי.
טיילר,תפסיק להכניס את הבטן כשאתה הולך במועדונים בלי חולצה..
1. לא הולך למועדונים.
2. לא הולך בלי חולצה, לא חטוב מספיק בשביל זה. קיץ הבא כן.
עזוב בטן תראה תטרפזים שלו כוס אמק הלוואי עלי אני מת לטרפזים וכתפיים ענקיות הכי ענקיות שאפשר
קחו ממני בטן תביאו לי טרפזים וכתפיים וגבבבבב