מזה בכלל עתודאים?
ראיתי שאחד מהזיינים אמר ל"עתודאים אין עתיד" אבל רק מהמילה אפשר להבין שהם בונים לעצמם תעתיד או משהו
![]()
מזה בכלל עתודאים?
ראיתי שאחד מהזיינים אמר ל"עתודאים אין עתיד" אבל רק מהמילה אפשר להבין שהם בונים לעצמם תעתיד או משהו
![]()
|
|
עטודאים - עושים בחודש מה שאני עושה בשעה, מבזבזים 9 שנים על פארש ועדיין חשים עלי שלא עשיתי תואר ראשון בגאוגרפיה.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אין פה שום עתודאי
אתה יודע איזה קשה להתקבל לעתודה? רק הטובים ביותר מתקבלים, שמעתי צריך 780 בפסיכומטרי ולעבור מבחני טייס בשביל זה.
יעני אתה מתקבל להיות טייס ואז מציעים לך להשתדרג לעתודאי.
סמוליק סתם חרטטן, כל עוד הוא לא מצלם לי תמונה שלו בהרצאה עם כפית אני לא מאמין לכלום.
חחחחחחחח נחוי באמת שעשית לי את היום.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח נחוי אתה גדול
קיצר SMOLIK שומע אחשלי היקר בא לי להתקבל לעתודה יש לי סיכוי אם יש לי הפרעות קשה וריכוז? קיבלתי תעודת בגרות לא משו אבל אני מוכן לקחת הלוואה ל200 תשלומים ולשלם 40K שקל ליואל גבע כדי שישפר לי את תעודת הבגרות ולתת את הנשמה ובאמת להתקבל
אני גם ירכש מקצוע, גם יגן על המולדת ויחסוך כסף על תואר
בבקשה תעזור לי להגשים תחלום שלי אני מתחנן
smolik, עכשיו אני בטוח שההורים שלך אחים.
עתודאי טוב זה => עתודאי חנון.
חנון => לא זיין
=> עתודאי לא מזיין מש"ל
סתם לידע כללי עוד נוסחה שעליתי עליה לאחרונה ->
שומע מטיילר על כסף באינטרנט => פונה לneobux ואתרי בלאי => מבזבז את הזמן על המחשב בלי לעשות כלום => חי באופוריה שהוא sickunt שעושה כסף באינטרנט => בתוך תוכו יודע שהוא SADCUNT אבל בפורום חש מינימום אחד שעשה אקזיט forever bulbul master
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני לוקח רטלין. האנגלית שלי ברמה נמוכה וכשהייתי בארה''ב לא הבנתי מילה ממה שאמרו לי וזה למה ברחתי משם.
קיבלתי 55 ב3 יחידות בשאלון 02. בתעודה קיבלתי 66, כמעט טוב.
אין לי סיכוי להתקבל? אני כל החיים יהיה מוכר פלאפל? אין מצב יהיה לי מקצוע? אין מצב אני יעבוד בחברה טובה?
אתה ממש מוריד לי את המוטיבציה לשפר בגרויות![]()