מישהו פעם פרסם פה פורום מחתרתי כזה של משתמטים ושאלתי שאלה אני רוצה לבדוק אם ענו לי אבל איבדתי את הפורום הזה
יש למישהו לינק ?
מישהו פעם פרסם פה פורום מחתרתי כזה של משתמטים ושאלתי שאלה אני רוצה לבדוק אם ענו לי אבל איבדתי את הפורום הזה
יש למישהו לינק ?
|
|
לא רצית סיירת או משו אתה? אני רואה שהשכלת והדעה שלך השתנתה אחרי שראית תפרצוף המכוער של הצבא ושל התרבות המסכנה הזאת שחובה להתגייס.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחחחחחחחחחחח פורום מחתרתי טוב שלא הגזמת חחחחחחחחחחחחחח אם כבר מהצד של הצבא יש מחתרת ואתם יודעים טוב טוב למה אני מתכוו
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אם זה פה אז איך אני משיג יומיות על פרופיל 97
אם תגיד שאתה לא רוצה לשרת בגלל זה אולי תקבל פרופיל 21 אחרי הרבה מאמץ. אם תגיד שאתה רוצה שפשוט יתנו לך לישון בבית אחרי הטירונות אז תקבל פרופיל 45 ויתנו לך גם לישון בטירונות בחדר לבד אם תרצה.
היום הקב"נים נורא מתוחכמים, התירוץ של ייטינגר זה משהו שאולי עבר בעשור האחרון. אבל כבר לא עוד.
תקרא דברים שאנשים רשמו שם. בעיקרון זה עובד רק אם אתה מצליח לספר סיפור די אמיתי על החיים שלך ומכניס בו דברים די מוגזמים.
הכי קל לצאת על דיכאון, אומר בצו ראשון שהיית אצל פסיכיאטר, שולחים אותך לקב"ן, מספר לו כמה רע לך בחיים, שולחים אותך לפסיכיאטר, מספר לו אותו דבר וזהו משוחרר
אני שאלתי על יומיות לא על פתור
וסתם בשביל ידע כללי :
אין לי מושג איך זה הולך בצבא עדיין לא עליתי לאוטובוס של הטירונות בכלל איך אני נפגש עם הקבן הזה
נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 23-08-2013 בשעה 20:31.