יש לי על המחשב וירוס שפשוט אינו רוצה להמחק!!![]()
מה לא עשיתי בשביל להיפתר ממנו עשיתי סריקה עם האנטי וירוס המסריח avira ועם מאלוור בייט'ס
לא רוצה להמחק!!! השתמשתי גם בקומבו פיקס גם לא ניפתר מהוירוס הזה!!! מה אני עושה !(
יש לי על המחשב וירוס שפשוט אינו רוצה להמחק!!![]()
מה לא עשיתי בשביל להיפתר ממנו עשיתי סריקה עם האנטי וירוס המסריח avira ועם מאלוור בייט'ס
לא רוצה להמחק!!! השתמשתי גם בקומבו פיקס גם לא ניפתר מהוירוס הזה!!! מה אני עושה !(
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
את הסריקות עשית במצב בטוח?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תנסה להוריד אנטיוירוס יותר מסיבי ורציני כמו NOD .
לא לא עשיתי את הסריקה במצב בטוח..
ונוד חרא תוכנה!!! כל וירוס חוגג עליה! הורדתי אותה במקום הavira אתמול לא מועילה בגרוש! ובנוסף אני לא מצליח לפרוץ אותה ואני עושה בדיוק כמו בהוראות!
אני באינטרנט של הוט שיש ניתוק אז הפריצה שעשיתי הולכת לפח! וצריך מחדש! חרא דבר
מה אני עושה !? והוירוס הזה מעצבן אי אפשר למחוק אותו עם האוויר ודרך הנוד(פלוץ) הוא נותן לי אופצייה למחוק אבל הוא לא מוחק ההודעה קופצת בלי סוף ואז אני עושה חסום אבל מה קורה?! היא לא חוסמת!!!!! וירוס זבל
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בחתימה שלי באדום יש מדריך איך לצאת מזה, חשוב לקרוא את המדריך בעיון.
לינקים עדכניים של סריקת הוירוסים וחשוב במצב בטוח ולשנות את שמם ולבצע סריקה מלאה
http://www.microsoft.com/security/sc...s/default.aspx
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
בסיום הסריקות לא לחבר שום התקן נייד עד שאתה מתקין את האנטי וירוס הזה
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 13-06-2013 בשעה 01:47.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
ואל תתקין שתי אנטיווירוס...
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
עדיף לך להוריד את האנטיווירוס NOD תיסרוק איתו על Safe Mod תגלה מהו הווירוס ומשם תמחוק אותו
עם כלום לא עזר אף תוכנה תצתרך לפרמט את המחשב
מקווה שעזרתי,
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות