|
|
מסחר יומי במניות כרגע שזה עסק יקר וצריך ולדעת טוב מאוד מה אתה עושה ולצמצם הפסדים ככל האפשר. אני אישית שמתי 25K דולר בזה. (כאילו בחשבון, שלא תחשוב אני איזה מהמר טמבל שזרק 25K דולר על טרייד אחד)
אבל אם אתה רוצה אתה יכול לסחור באופציות שזה עסק יותר זול ואפשר להתחיל בסכום המינימום הנדרש אצל הברוקר שלך. זה הרבה יותר זול וההכנסה היא ממש טובה.
אולי אח''כ אלמד מט''ח וחוזים עתידיים. בינתיים זה מספיק לי לצרכים שלי.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
מזה להתחיל מ0? ידע? ויקיפדיה, האתר שנתתי, משם פשוט תחפש מושגים בטורנטים וחפש דברים כמו STOCK TRADING וOPTIONS TRADING
כסף? הברוקר שלי דורש 2K דולר מינימום לפתיחת חשבון MARGIN, אבל מומלץ לשים יותר.
אבל קודם תבדוק אם זה בשבילך. כי לשבת 12 שעות ביום מול מחשב זה לא משו שכל אחד יכול לעשות. וזה המינימום שנדרש מבחינת אופי, אני לא אכנס גם לזה שצריך אידיאולוגיה חזקה נגד הימורים ומי שיש לו נטיה להמר יפסיד את כל הכסף שלו בקלות. יש מלא דברים שחייבים באופי שאם אין לך אותם בחיים לא תעשה כסף בתחום הזה.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 23-08-2013 בשעה 22:27.
חדש בפורום הזה וטוב לראות שיש פה אנשים שרואים מחוץ לתבנית המערכתית שמכוונת את האדם הפשוט ללכת לפי הרוטינה הקבוע
שתוביל אותו לחיים ממוצעים ומשעממים , חוץ מהעניין של הצבא שיש הרבה מה לדון עליו לדעתי.
אתה באמת משווה אתר הימורים פירמידה מסריח של ילדודס שמהמרים תכסף שלהם ועושים דולר וחצי וקוראים לזה "כסף קל"
לתחום שעושים בו מליונים בכיף וכל העולם תכלס סובב סביבו? תחום רציני שהוא עסק לכל דבר ומקצוע לכל דבר? תחום שאתה צריך לתת לו תחיים שלך? תחום שבו אנשים כל יום החל מהשעה 9 וחצי בבור בניו יורק קורעים תתחת, נמצאים בלחץ ומובלים לבתי חולים מהתקפי לב?
אתה רציני או שאתה מטריל אותי?
זה רק מוכיח כמה שאתה צריך לחשוב אם זה באמת מתאים לך ולמי שאתה.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 23-08-2013 בשעה 22:52.
לאדע, לא מהמר ובחיים לא יהמר גם לא על שקל ואם יביאו לי טופס לוטו שזכה אני ישרוף אותו. לא מתעסק בזה.
אני לא הכתובת לדברים האלה. "כסף קל" לא קיים אצלי ואצל אנשים בעלי הגיון בריא.
שמע ממש עניינת אותי עם הכסף,התכוונתי אפילו להכנס לאתר שלך,לקרוא ולראות אם זה משהו שאני יכול לעשות,עד שהגעתי לשורה של ה 12 שעות ביום מול המחשב,אני גם ככה בורח מהבית בגלל המחשב כי אני יכול להשתגע מהר מי זה,אז לשבת על זה 12 שעות כדי לעשות כסף?נראה לי אם אני יתחיל לעשות כסף בדרך הזאת,זה יהיה הכסף לטיפולים הפסיכולוגיים שלי אחר כך.
I AINT BOUT THAT LIFE
מה בעיה בחיים כאלה? אלה חיים מושלמים.
אתה יושב יושב יושב לוקח הפסקה של שעה ככה מזמין זונה איכותית לבית, מזיין אותה בשעות שהשוק לא זז טוב ותוך כדי מפנק אותך באיזה משו נחמד (IF U KNOW WHAT I MEAN) וממשיך לעבוד (אגב זה ממריץ אחושרמוטה)
ובסופשים אתה יוצא עם חברים וידידות
שזה מה שאני עושה בדיוק ככה.
נראים לי אחלה חיים שבעולם, שלא נדבר על זה שאני יכול להיות בכל מקום בכל זמן ללא הגבלה ורק בשביל זה זה שווה.
זה עדיף מלעבוד מ9 עד 5 ולקבל גרושים ולהזיע ולהיות עייף. ובעבודות כאלה הבוס גם יתן לך פרוייקטים מזדיינים לעשות ותשב על המחשב הרבה יותר מ12 שעות. אני רק יגיד שיש אנשים בעבודות רגילות של 9 עד 5 שעובדים 48 שעות ברצף....וזה העתיד שמחכה לך.
אין כמו ההרגשה לקום בבוקר ולא להיות לחוץ ב"אני צריך להגיע לעבודה בשעה 9 ויש פקקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם"
אדם שמרוויח כסף אין לו זמן לבחורות. לי לפחות אין לא בשנה הקרובה כי אני מנסה להגיע למליון דולר הראשון שלי. רק העניים יוצאים כל סופש למועדונים ומתחילים עם בנות. לעשירים אין זמן לזה. ובטח שלא לכאלה שעושים את מה שאני עושה.
אגב סקס עם זונות זה יותר טוב מכל סקס בחינם שתמצא. רואים שאתה בתול. או שטוף מוח. או שניהם.
קיצר אל דבר על דברים שאתה לא מבין ועל מעמד שאתה לא היית בו.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-08-2013 בשעה 13:13.
לא היא לא. אנחנו חיים בעולם אחר ואתם לא מבינים תשפה שאני מדבר. כי בחיים לא עמדתם איפה שאני עומד.