קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

כך השתנתי(15)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    never say never

ברירת מחדל כך השתנתי(15)

ראיתי שהרבה ילדים מיואשים בזה שאין להם הרבה ידידות,חברים ושהם ביישנים וחסרי ביטחון אז החלטתי לספר כאן קצת מהסיפור ששינה אותי ביום רביעי הזה
    קצת עליי לפני יום רביעי:
    אני הייתי ילד ביישן,ללא ביטחון עצמי בשיט,בלי ידידות כמעט ובלי חברים נורמאליים.
    הייתי אימו שכל הזמן חושב שהחיים הם חרא ושבא לי למות והייתי שומע מטאל ורוק על מוות והייתי לובש שחור והכל אתם יודעים.
    אז ככה השתנתי:
    לפני הטיול השנתי היינו צריכים להתחלק לחדרים.חבר שלי הבטיח שהוא יהיה איתי באותו חדר והוא זרק אותי והייתי לבד.ביום האחרון של המיקום חדרים נאלצתי להצטרף לחבר אחר שלי והוא כאילו סתם חבר לא חבר טוב שלי.והייתי בחדר אם עוד 2 ילדים מהכיתה שאני לא כל כך מדבר איתם.
    בקיצור הלכתי לטיול .ישבתי באוטובוס עם חבר שלי שבסוף העיף אותי מהחדר(כאילו החבר הראשון נקרא לו ע')
    לפני הטיול השנתי החלטתי לשנות את המראה החיצוני שלי כאילו תסרוקת וחשבתי מה ההורים יעשו לי וזה?פחדתי אבל שיניתי את המראה החיצוני שלי .הלכתי לבית הספר(היינו צריכים להיות שם לפני הטיול)הגעתי ובנות אשכרה מסתכלות עליי מלא (בגלל התסרוקת החדשה)ואני חשבתי לעצמי מה אני יפה?אני אימו מכוער וחסר ביטחון ודפוק .באמת חשבתי ככה.עלינו לאוטובוס והגענו לטיול.טיפסנו על הרים וכאלה אבל החלק ששינה אותי היה באכסניה ובמסיבה של הערב.הגענו לאכסניה וסתם התחלתי לדבר אם הילדים שהיו איתי בחדר ועשינו צחוקים.לקראת המסיבה הלכתי ללבוש בגדים יפים שהחברים שהיו איתי בחדר עזרו לי ללבוש ולהתארגן כדי שאני לא יהיה חננה דפוק ואימו.הלכנו למסיבה והייתה רחבת ריקודים ומללאאאאא בנות.בהתחלה התביישתי לרקוד כי אמרתי מה אני הומו שרוקד?אני לא אוהב את המוזיקה הזאת.כולם שמחים ולא בא לי להיות שמח.ואז ראיתי ילדים רוקדים וילדים סתם שחשבתי שהם חננות ואמרתי יאללה נמאס לי מה אני דפוק יצאתי לרקוד ונהנתי אשש! ובטבעיות התחילו לרקוד איתי בנות שאני לא מכיר בכלל ונהנתי רצח*_*.היה לי כיף באותו הלילה.וכאילו לא הבנתי למה בנות רוקדות איתי כי שוב חשבתי שאני מעפן ודפוק ואישית לא ידעתי בכלל איך לרקוד פשוט זרמתי .
    בערב חזרנו והתחלתי להשתגע .צעקנו לבנות מהחלון אני והילד שהכרתי בחדר.ואני תאמינו לי עד עכשיו לא יודע איך היה לי את האומץ לצעוק ולרקוד כי אני ביישן וחסר ביטחון.מאז עלה לי הביטחון העצמי ברמות.אני מדבר חופשי עם כל הבנות.ויש לי מלא חברים ואני התחלתי להאמין בעצמי.אני כבר אוהב את החיים שלי
    אני היום כבר לא אימו ולא פריק ואני שומע פופ ושירים אחרים.
    החיים יפים
    בקיצור מה שאני רוצה להגיד זה:תאמינו בעצמכם ותתפסו אומץ כדי לעשות דברים
    אני השתנתי.זה התחיל מזה ששיניתי מראה חיצוני:התחלתי ללכת אם מותגים ותספורת חדשה .בנות הסתכלו עליי והתחילו איתי.מכאן זה העלה לי את הביטחון ואני לא ביישן יותר.לאט לאט פגשתי חברים חדשים והפכתי ליותר מקובל.בנות חופרות לי כל היום בפייסבוק.בחיים לא היה לי אומץ לדבר אם בנות כמה שזה נשמע טיפשי.ובטח שלא הייתי כותב להן בתמונה:שלושת הבנות הכי יפות של השכבה בתמונה אחת פשוט מושלם(כתבתי את זה).בנות עכשיו מכנות אותי בכינויים.בטיול ילדה אמרה שהיא אוהבת את היציאות שלי.היא שאלה אותי:"נהנתה בטיול?" אז אמרתי לה:"אם את נהנת אז גם אני נהנתי".בקיצר השתנתי ואני מבסוט והייתי חייב לפרוק את השמחה והאושר שלי למישהו מקווה לתגובות ואם מישהו צריך עזרה או שינוי או משהו אז הוא תמיד יוכל לפנות אליי לפרטי ותמיד אוכל לעזור לכולם!
    השתנתי ביום רביעי הזה ואני מקווה שאני ימשיך כך.ולכל אלה ששואלים למה הייתי אימו וזה:היו לי מלא בעיות בחיים שעברתי והיום ברוך השם שום בעיה לא מפריעה לי ואני שם פס על כל מי שמציק לי ופוגע בי.
    זהו קצת פריקה ארוכה אבל זהו ,זה הכל.
    מפריק לפלך ושכיף הפכתי לגבר אם שרירים(אני מתאמן כבר חצי שנה )אבל שהייתי פריק לא היה אכפת לי אם אני חזק או משהו הייתי שונה לחלוטין וכל הזמן חשבתי על מוות וזהו השתנתי יואו אני שמח אתם לא מבינים כמה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

זה לא כזה מעניין אותנו שהשתנת
    אבל המצב כזה קשה כמו שאתה מתאר
    תלך לרופא, אולי יש חסימות בצינור השתן או משהו
    סליחה על ההקפצה))

לא היה אכפת לי אם אני חזק או משהו הייתי שונה לחלוטין וכל הזמן חשבתי על מוות וזהו השתנתי
    מה שאתה אומר לא הגיוני, איך אפשר להשתין ממחשבה על מוות?!

אני השתנתי.זה התחיל מזה ששיניתי מראה חיצוני
    אני בטוח שאם משנים מראה חיצוני זה לא גורם לשתן...

בקיצר השתנתי ואני מבסוט והייתי חייב לפרוק את השמחה והאושר שלי למישהו
    הגזמת... כמה אפשר לשמוח מזה שהשתנת

השתנתי ביום רביעי הזה ואני מקווה שאני ימשיך כך
    להשתין רק בימי רביעי?! לך לרופא דחוף זה מסוכן!
    נערך לאחרונה על ידי imsmart; 25-08-2013 בשעה 19:19.
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי imsmart צפיה בהודעה
    זה לא כזה מעניין אותנו שהשתנת
    אבל המצב כזה קשה כמו שאתה מתאר
    תלך לרופא, אולי יש חסימות בצינור השתן או משהו
    סליחה על ההקפצה))

מה שאתה אומר לא הגיוני, איך אפשר להשתין ממחשבה על מוות?!

אני בטוח שאם משנים מראה חיצוני זה לא גורם לשתן...

הגזמת... כמה אפשר לשמוח מזה שהשתנת

להשתין רק בימי רביעי?! לך לרופא דחוף זה מסוכן!
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח דיביל בלאט.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect