שלום לכולם.
עברה לי בראש מחשבה אז עשיתי כמה חישובים ואמרתי שאני חייב לשתף אתכם.
תחשבו על זה שאתם יכולים בקלות לעשות בערך 6,000 - 6,500 שקל בשנה ומוידאו אחד בהשקעה של 50 שקל.
אני בטוח של90 % מהפורום זה נשמע כרגע מטורף ובלתי אפשרי אבל בואו ואני אראה לכם כמה זה פשוט וקל.
מה המטרה ?
המטרה היא להכין וידאו שיניב לכם בכל יום בלבד 5 דולרים. קשה ? ממש לא זה ממש קל וזה לוקח בידיוק שעה של עבודה.
אז בואו ונחשב רגע. נגיד ונכין וידאו שיתן לנו בכל יום 5 דולרים זה 150 דולר בחודש ו1800 דולר בשנה שזה יוצא 6,300 שקל בשנה.
מה הבעיה להכין וידאו אחד פשוט שיתן 5 דולר ביום ? זה כל כך פשוט. צריך נישה עם הרבה חיפושיים ( נגיד 40,000 בחודש )
להכין וידאו עם הוכחות + דף נחיתה ( לא יקח יותר משעה ) לחכות שבוע ואז לתת לו 10,000 צפיות אייכותיות + 300 לייקים + 15 תגובות.
זהו !!! בזה נגמר העבודה. המטרה היא לא לקדם את הסרטון למקום הכי גבוע המטרה היא להביא 5 דולר ביום מהסרטון הזה. אז גם
אם תיהיו בעמוד השני והוא עדיין יכניס לכם 5 דולר ביום זה בסדר ! וזה רק וידאו אחד מה יקרה עם נעשה שניים כאלו ? או חמישה ?
תאמינו לי שזה ממש לא קשה ואתם יכולי לנסות בעצמכם. תעשו וידאו כזה ותנסו שבמשך חודש שלם הוא יביא לכם לפחות 5 דולר ביום
זה ממש לא קשה. ככה זה הולך 10-15 דולר השקעה לאחר שבוע ובסוף השנה 6,000 נקי לכיס .
מחשה עמוקה חחח מה אתם חושבים ?

ציטוט ההודעה

אני שוקל לפרוש