|
|
אגב, אני כבר נראה הרבה יותר טוב מזה (חיטוב של חודשיים ועכשיו מאסה של חודש)
get ripped or die mirin
כפרה, אני לא flexed שם. כשאני עושה פוזינג אני נראה יותר מ87.
אבל כרגע אני נראה כמו מישו שהשיג במסיבה רק מספרים אבל לא זיון להלילה
יאללה לילה טוב לכם חברה, היום אני ישן לבד![]()
בואנה יא זונות תתמכו ברגעים קשים
כל הכבוד, באמת..
אבל ראסמי, לא מבין מאיפה ההשתחצנות שלך מגיעה.
אישית, אני לא מצליח להבין גברים שמעלים תמונות שלהם "בדרך" למטרה..אם אין לך עדיין גוף פצצה שכל בחורה מזילה ריר ונוגעת בך כל שנייה, אז למה להראות?
אתה נראה טוב, כל הכבוד על ההשקעה שלך, אני באמת מעריך את זה, אבל בלי להעליב..אין לך עדיין יותר מידי להראות, תמשיך להשקיע.
כל הכבוד, באמת..
אבל ראסמי, לא מבין מאיפה ההשתחצנות שלך מגיעה.
אישית, אני לא מצליח להבין גברים שמעלים תמונות שלהם "בדרך" למטרה..אם אין לך עדיין גוף פצצה שכל בחורה מזילה ריר ונוגעת בך כל שנייה, אז למה להראות?
אתה נראה טוב, כל הכבוד על ההשקעה שלך, אני באמת מעריך את זה, אבל בלי להעליב..אין לך עדיין יותר מידי להראות, תמשיך להשקיע.
אין לו מה להראות? אתה שומע את עצמך תגיד לי?
גברים בארץ שיש להם גוף כמו של ייטינגר שואפים ל1-2%.
וגברים בארץ שיש להם גוף שאפשר להזיל עליהם ריר שואפים ל10% (שחיפים עם קוביות נכללים ב10% הזה כמובן)
שאר ה90% שמנים עם כרס בירה, שחיפים שמנים, שחיפים מתים, שחיפים מתים עם כרס בירה (כן כן יש כאלה) או סתם לא אסתטיים
ובחורה תעדיף גוף כמו של ייטינגר או אפילו כמו של לאון או דור על גוף של איזה מגעיל כמו אליוט הולס הזה או איך שלא קוראים לו זה פשוט גוף מגעיל ולא אסתטי שאי אפשר להגיע אליו טבעי וטוב שכך. לא פלא שכל האלה שנראים ככה הנשים שלהן נראות כמו חרא, כוסיות לא אוהבות מראה כזה. הן אוהבות במקסימום מראה כמו של ZYZZ או ייטינגר. הן אפילו יעדיפו מישו עם כרס בירה קטנה מאשר מישו שנראה כמו המגעילים חסרי פרופורציות האלה.
תן לו להשוויץ קצת כי יש לו ממה...אני קולט פה ברחוב שמנים מסריחים עם מותניים ברוחב של משאית הולכים לי בלי חולצה ואף אחד לא פוצה פה.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 31-08-2013 בשעה 12:47.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
ייטינגר נראה הרבה יותר חטוב מדור והם אותו גודל+-
לא הבנתי על מה אתה מדבר.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
דור נראה הרבה יותר טוב
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה הטופ עשר אצלכם בישראל?נשבע שראיתי את זה נקרעתי
הדברים שאתם מביאים פה נחשבים אצלי ממוצעים,במכון שלי אף אחד לא רואה אותם ממטר
האחד שבאמת אהבתי את הגוף היה גאמה,תשאפו לזה ולא לחרא הזה שאמור להיות "הטופ עשר" חחחחח
אח של חבר שלי בן 15 ויש לו גוף יותר יפה משל השניים שפרסמתם באשכול פה
אני יפרסם פה תמונה היום או מחר
וואיי אני עדיין בוכה חחחחחחחחחח
אפילו ילדי אפאקספי כבר עברו אותכם חחחחחחחח
http://www.f x p.co.il/showthread.php?t=13251219
הגוף שלו לא אסטתי במיוחד,אבל יש הבדל עצום בין יטינגר,ליצור שפרסמתם פה ולילד בן 17 הזה