אבל נראה לי שיש כאן בפורום מישו שקרא את ההודעות שלו וחושב שזה בדיוק ההפך!
http://news.walla.co.il/?w=%2F2689%2F2676571
אבל נראה לי שיש כאן בפורום מישו שקרא את ההודעות שלו וחושב שזה בדיוק ההפך!
http://news.walla.co.il/?w=%2F2689%2F2676571
|
|
"בית הדין הצבאי החליט היום (ראשון) להשעות מתפקידו קצין בדרגת סרן הנאשם בביצוע מעשים מגונים ובשימוש באלימות כלפי חייליו"
איזה גברררררררררררררר עולםםםםםםם! זה הכל היה תרמית בשביל לעוף מהקבע או לפחות לתת לפז"ם לדפוק! תלמדו ממנו הוא דפק עקיצה אחושרמוטה! נראה לי אני מתחיל לשכב במיטה במשרד של המפקד סגן אלוף עם בוקסר ודיסקית לנופף לו ביד אחת ויד שנייה בביצים זה יותר טוב מגימלים!!
לחופש יש תאריך:
23.10.15
מה זה קשור ללהטיף שצבא זה חשוב יא סתום? מה עשית ניתוח להשתלת פחית קולה במקום מוח, נו בחייאת מה יש לך יא פקק?
מדובר בג'ובניקים חראות שלא איכפת להם מהסביבה שלהם ולא איכפת להם מהשירותים שלהם, אז הם מחרבנים על הריצפה ובכל מקום אפשרי.
אם תראה דבר כזה בבסיס של חירניקים או בכלל של יחידות מובחרות, אני בא עד אלייך ללק לך את השיערות של התחת, איך אני איתך?
חחחח שמעתי שבית נבלה זה חור אבל זה חור תחת
מקווה שאתה לא מדבר ככה בחיים האמיתיים. כי ראיתי שאתה ממליץ לדבר ככה. ואני לא מסכים איתך בכלל עם ה"חוצפה חיובית" הזאת. יש הבדל בין להיות שנון ללהיות חוצפן.
היה לי פעם פגישה עם לקוח שכנראה הרגיש איתי בנוח יותר מדי, שאמר משפט בסגנון הזה: "עבדתי כבר עם ספק שדחף לי אצבע לתחת".
מיד נרתעתי מזה וידעתי שאני לא מתכוון לעבוד איתו, למרות שהוא רצה לסגור.
יוצא לי לדבר ככה גם בחיים האמיתיים עם כל מיני פלוצים אשכנזיים כאלה שחושבים שהם יכולים לתת לי פקודות, אבל זה מה קשור עכשיו?
וברור שיש הבדל בין להיות שנון ללהיות חוצפן.
שנון זה מצחיק בקטע אחר, ולהיות חוצפן זה להיות חוצפן, מה אתה מנסה להגיד בזה?
ומה אני יעשה עם הסיפור שלך שבא לך עובד שאמר לך את זה?
תעשה מה שאתה רוצה.
אני אומר לך בתור "אשכנזי צהוב מניאק ומתנשא" שאם אחד כמוך היה מדבר איתי ככה בדברים שקשורים לעבודה, לא היינו עובדים ביחד.
יש הבדל בין לצחוק עם החברים ולעקוץ בחורה לבין לדבר ככה בעבודה. אני לא בא לעבוד בשביל להריץ דאחקות, אני בא לפגישה אני רוצה להתעסק בשביל מה שבאתי - כסף.
מצד שני אתה שוטר, אצלכם אוכלים שווארמהה עם טחינה, נטפלים לאנשים וישנים בעמידה בכל הזדמנות. מה אפשר כבר לצפות? הסביבה שלך השפיעה עליך.
לך תעבוד באיזה עבודה אמיתית. אתה תראה שאם תדבר ככה אתה תמצא את עצמך מתרענן בלשכת תעסוקה.