מסיבות כאלה ואחרות הלך לי הרישיון לכמה זמן..
ועד עכשיו האוטו היה החבר הכי טוב שלי שעזר לי לזיין... יותר מכל החברים האמיתיים שלי..
בזכותו הגעתי לכל בחורה שדיברתי איתה, בזכותו עשיתי כיף לי ולבחורה, קצת פוזות בכביש, נסיעות ספונטניות, נסיעות רומנטיות, וכל מה שאפשר לעשות עם אוטו.
מה עכשיו? מה אני הומו? אסע באוטובוס לבחורה ואלך איתה יד ביד ברחוב?
מה אני עושה? אין מצב שאני נכנס עכשיו לתקופת יובש.. אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי הייתי בתקופה מטורפת של בחורות אחרי שנפרדתי מהחברה ואני פשוט לא עשיתי ביד כבר נראלי כמה שבועות טובים, ועכשיו גם יש לי חברה חדשה כבר בערך שבוע וחצי (אחת האקסיות הותיקות שלי ואני חזרנו חח), בקיצור היא ממש התלהבה מהאוטו כי אני הלהבתי אותה, הסעתי אותה לחוף, ישבנו שם עשינו פיקניק חמוד (לא גיי ומושקע כמו בסרטים אלא ספונטני).. אחר כך הסעתי אותנו לאיזה מקום באיזשהו פארק ששם הייתה הנשיקה הראשונה שלנו, בקיצור הכל מאוד מהיר ספונטני בזכות האוטו.
מה עכשיו? איך אני אגיע אליה? היא גרה רחוק ממני, וזין שאני ישים מלא כסף על מוניות בשביל להגיע אליה . כאילו אני אוהב אותה והיא באמת בחורה נדירה, אבל זה לא הגיוני שאני אבזבז מלא מלא זמן על לחכות למונית ועוד לשלם טונות בשביל להגיע אליה או להסיע את שנינו לאנשהו.. מקסימום אני יכול להגיד לה תבואי לX ניפגש שם.. ומה אז? ניתקע שם שעתיים. כי הרי לא נוכל ללכת לשום מקום בלי האוטו, לאן נלך כבר ברגל?????
פאק אני מרגיש שחזרתי לתקופת גיל 15 בלי רישיון, רק שאז אף אחד באמת לא שם זין על רישיון, הייתה לי חברה אז בכיתה י', ופשוט א יכשהו הסתדרנו נפגשנו כמו ילדים במקומות ציבוריים וכאלה..
אבל עכשיו זה תקופה שונה, עכשיו אני בחור שונה עם גישה שונה אוהב להפתיע בחורות אוהב לנסוע איתן, ואיך אפשר בלי לזיין או להתחרמן עם מישהי במושבים האחוריים של האוטו שלך?. זה א'-ב' בהשגת בחורות.. איפה עכשיו נתחרמן? על הספסל בפארק?
בקיצור מה אני עושה? תודה לעוזרים

ציטוט ההודעה