קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מלחמה בין שחקנים
    על ידי Refaelosh בפורום Gunz Online
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-03-2010, 23:01
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 13:33
  3. [קונה]לא משנה לי איך העיקר מהיר לmlb 2006 בין 100-50
    על ידי bAlAlikA MhDh בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 17:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

המחשבות הפנימיות,מלחמה בין צדדים

ברירת מחדל המחשבות הפנימיות,מלחמה בין צדדים

איני יכול כל-כך להסביר דבר מה ממה שקורה לי,אני נמצא בסערת רגשות כבר מספר לא קטן של ימים,ואני לא אשקר אך איני יודע מה עושים במצב כזה.
    אני קרוע בין 2 עולמות,בין שני צדדים,שתי גישות:
    1.בן אדם שאני רוצה להיות-החיים שאני רוצה.
    2.הבן אדם שאני היום-ומה שמונע ממני להתקדם הלאה.
    אני אפרט על כל דבר
    הבן אדם שאני כיום:
    היום אני הוא תלמיד,אשר נמצא בשנתו האחרונה ללימודים(י"ב),שנה שאני מחשיב לשנה חשובה ביותר אם לא הכי חשובה שיש.אני נתפס מבחינה חברתית כ"חנון","בתול","מתבודד" ופעמים גם אומרים עליי שאני:"הומו",ולמה? כי זהו המצב שאני נמצא בו כיום.מבחינה חברתית יש לי רק חבר אחד טוב,שאני לא בבית הספר הוא מביא לי את כל החומר הנלמד ללא בעיות,אין לו תירוצים כמו לכולם,ואם אני לא מבין את החומר הוא עוזר לי ומסביר לי אותו ובאמת אני מעריך אותו ומעריך את זה שיש לי חבר אמיתי אחד,ויש לי עוד חברים אבל הם לא ראויים לכלום,אם אני רוצה להיות בחברתם אני צריך להידחף אליהם,שאני צריך עזרה בלימודים וחומר שהפססדתי הם מביאים תירוצים כמו:"נעלם לי הפלאפון","אני לא יכול" וכו..ולבנות שצריכות עזרה תוך שתי שניות(אחרי שדיברתי איתם)הם מעלים מהפלאפון יפה מאוד תמונות,גם אז זה נאבד?,כמובן חברים שלי יוצאים למסיבות,לבריכה ובקיצור הם הולכים לבלות בזמן שאני בבית ואיש לא מתייחס אלי בכלל,היו פעמים שניסיתי ליזום ולדבר שזה כלי מאוד חזק-פשוט לדבר על זה ופשוט מתעלמים ממני.החבר שכן עוזר לי הוא גם באותו מצב כמו שלי,גם לו אין אף אחד ואין לו שום חבר אמיתי חוץ ממני,אני עוזר לו שהוא צריך,גם לחברים האחרים עזרתי וזה היחס שאני מקבל מהם,היה לי גם שבוע תורנות עם אחד מה-"חברים" והוא הבריז לי כל השבוע ואז כתב לי בפייס:"לא באתי רק בגלל התורנות",אני נאלצתי לנקות לבד...ולחפש מי שינקה איתי ואף אחד לא היה מוכן חוץ מהחבר שעוזר לי(מזל שיש לי חבר כזה),אחר כך אותו "חבר" אמר:"סתם",אמרתי לו:"בכל צחוק יש טיפת אמת" ונתתי לו להבין את הרמז לבד כבר.אחר כך כמובן הם ביקשו את העזרה שלי אבל אני לא פראייר הפעם,לא עוזר להם.
    עד פה למצב החברתי עם הבנים,באמת זה לא מפריע לי כל-כך,מה שהכי כואב לי זה שאני לבד מבחינה זוגית,זה מכניס אותי לדיכאון יותר מכל דבר אחר.אין לי ידידות,לא חוויתי מעולם אהבה של בחורה וזה מכניס אותי לדיכאון עמוק,אני יודע שיש לי את כל הנתונים הפוטנציאלים(אני חכם,אני יפה-ביקשו ממני לדגמן פעם אבל הייתי קטן אז סרבתי),זה לא בקטע של להשוויץ,יש לי הכל מהכל אבל אין לי שום ניסיון עם בחורות,ובנות לא באות אליי אפילו למרות הכל ,הן נמשכות לאותם הנצלנים..והמקובלים,אך אי אפשר להיות מקובל שיורדים עלייך ומפילים אותך,לחבר שלי היחידי שיש לי גם אין ידידות ושנינו בדיכאון וואלה נראלי בצדק...אבל אני רוצה לשנות את המצב אבל לא יודע איך.
    הבן אדם שאני רוצה להיות:
    פה מגיע העתיד,אני לא מגדת עתידות כמובן ואין ביכולתי לדעת מה העתיד שלי,אך אני יודע מה מצבי כיום,יודע מה אני רוצה בחיים אבל נקרע בין עולמות.
    מצד אחד אני רוצה לא לפחד יותר מאף אחד,להיות עם ביטחון ולהגיד שכל העולם נמצא על האצבע שלי ושאני מסובב אותו עם היד,מצד שני יש אנשים שמורידים לך את כל הרצון הזה,משפילים אותך וזה מפריע לביטחון,אני אומר לעצמי:"אני יותר טוב מהם","אני יראה להם"ובסוף שותק.
    אני גם רוצה חברה,מישהי להיות איתה,מישהי לאהוב,לחוות את החוויה של האהבה,איך מרגישה נשיקה,ולתת לה את הכל כדי שזה יצליח,אבל אין לי נסיון עם המין השני,אני לא יודע איך לדבר עם נשים..קרוב לוודאי שכמו שמדברים עם כל האנשים ,הן לא חייזרים...אבל אני פוחד לגשת,ואז יש שוב משחק מחשבות בראש,צד אחד אומר:"מה אתה מפחד כולה ילדה,אם היא לא תרצה אותך בעיה שלה",מצד שני:"אני אפס,אני לא יצליח",זה התת מודע...זה דופק אותי ואני לא ניגש...ועפים התירוצים גם כמו:מה אני אגיד וכל זה למרות שאני יודע מה להגיד:"היי,את נראית חמודה ובא לי להכיר אותך",בלי מסכות ובלי שקרים אבל משהו מונע ממני לעשות את זה,וזה מתסכל ופה העזרה שלכם,מה עושים?
    אני בטוח שיש פה בפורום כמה אנשים עם המון הצלחה עם בנות,וגם בנות שיכולות לעזור,אני יהיה אסיר תודה.אני רוצה כל-כל הרבה אבל בלי לעשות משהו אני לא ישיג כלום.
    תודה למי שקרא את הכל-אשמח לעזרה/תגובה על כל דבר שהוא.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

א' - אתה כותב כמו זקן בן 50, וזה נראה ככה בגלל שאתה מנסה לעשות רושם כל שהוא...אתה בן 17 בכיתה י"ב , למה לעזאזל אתה מנסה לעשות רושם שונה ממה שאתה?

ב' - אתה חייב להבין שבבצפר אנשים מתייגים אחד את השני לפי ההתנהגות שלהם.
    אלה שמתנהגים כמו שאתה רוצה להיות, אלה שמסובבים את העולם על הזרת שלהם, מתנהגים ככה וזאת הסיבה שהם מקבלים את התגובות שהם מקבלים.
    החבר'ה השונים, כמוך, אלה אנשים שיש להם איזה שהיא בעיה בתקשורת\ בעיות חברתיות למיניהם שקשה להם להתחבר ולהבין למה אנשים מתנהגים כמו שהם מתנהגים.

זאת אומרת, שאם אתה רוצה להיות בן אדם בעל בטחון עצמי ולהגיע למצב שמישהו אומר לך משהו שאתה לא חושב שהוא צריך להגיד עליך דבר כזה ולהגיב על זה, אתה צריך לשנות כמה וכמה דברים בך.

שמע, אני לא ישקר לך, אתה כותב כמו בן אדם עם הרבה שכל בראש ומצד שני אתה נשמע לי כמו עוף מוזר...כמו שאני הייתי פעם.
    אם אתה רוצה להתחיל להנות מהחיים, אתה חייב להפסיק לקחת דברים כל כך ברצינות.
    "מה זה אומר לקחת דברים ברצינות, רודני?"

זה אומר שאם אתה רואה איזה מישהו מהבצפר קופץ על ידידה שלו מאחורה ועושה צחוקים וכאלה, ואז אתה מגיב ב - "איזה חצוף...למה הוא קופץ עליה מאחורה? הוא לא יודע שזה לא נעים לה?" זה אומר שאתה רציני מידי.
    "אז איך אני אמור להגיב לזה בצורה שהיא לא רצינית, רודני?"

אתה אמור לצחוק, להבין שהוא עושה את זה סתם כי באלו, סתם כי הוא חושב שזה מצחיק, וכי הוא יודע שזה יתפוס את התשומת לב שלה ואז הוא יוכל לדבר איתה ולהגיב כמו ילד בן 17 ולא איזה זקן בן 50.

תראה, הנקודה שלי בכל התגובה הזאת היא כזאת:
    אתה ילד בן 17 ואתה מתנהג כמו בן אדם בוגר.
    אני עומד מהצד ושואל "למה?" , מה זה פאקינג נותן לך להיות בן אדם בוגר?
    להיות בוגר ורציני זה משעמםםםםםם!!
    אף אחד לא אוהב אנשים רציניים מידי שלא יודעים לצחוק ולהנות...בעצם יש כאלה שאוהבים את זה, בוסים ומנכל"ים בראיון עבודה..אבל אתה בי"ב כואחותוק, מה לעזאזל ראיון עבודה? אתה אמור להנות, אתה אמור לשתות אלכוהול ולמצוא את עצמך יושב בספסל עם בחורה, להתמזמז איתה, לנסות לדחוף לה אצבע מתחת לחצאית ואז לקבל כאפה ממנה ולהגיד לה "אבל מאמי..חשבתי שזה מה שאת רוצה.. "
    כי זה הגיל לטעויות.

במקום להתעסק בלימודים כל היום ולהסתכל קדימה לעתיד...תתחיל להנות מהרגע.
    "איך, רודני, איך?"
    תתחיל לחייך יותר, זה דבר ראשון.
    חוץ מזה, למה שלא תתחיל להתאמן בחדר כושר? תבנה לעצמך גוף שרירי ומוצק.
    מה לגבי תספורת ולוק חיצוני? אתה אוהב להתלבש יפה? אתה אוהב את התספורת שלך? תשנה משהו..תתחיל להראות כמו בן אדם חדש.

והדבר האחרון והכי חשוב...תתחיל לדבר עם אנשים בצורה קלילה יותר...

מהיום, במקום להגיד "מה שלומך?" , תגיד "מה הולך אחשלי?"

קאפיש?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    א' - אתה כותב כמו זקן בן 50, וזה נראה ככה בגלל שאתה מנסה לעשות רושם כל שהוא...אתה בן 17 בכיתה י"ב , למה לעזאזל אתה מנסה לעשות רושם שונה ממה שאתה?

אלה שמתנהגים כמו שאתה רוצה להיות, אלה שמסובבים את העולם על הזרת שלהם, מתנהגים ככה וזאת הסיבה שהם מקבלים את התגובות שהם מקבלים.
    החבר'ה השונים, כמוך, אלה אנשים שיש להם איזה שהיא בעיה בתקשורת\ בעיות חברתיות למיניהם שקשה להם להתחבר ולהבין למה אנשים מתנהגים כמו שהם מתנהגים.

זאת אומרת, שאם אתה רוצה להיות בן אדם בעל בטחון עצמי ולהגיע למצב שמישהו אומר לך משהו שאתה לא חושב שהוא צריך להגיד עליך דבר כזה ולהגיב על זה, אתה צריך לשנות כמה וכמה דברים בך.

שמע, אני לא ישקר לך, אתה כותב כמו בן אדם עם הרבה שכל בראש ומצד שני אתה נשמע לי כמו עוף מוזר...כמו שאני הייתי פעם.

זה אומר שאם אתה רואה איזה מישהו מהבצפר קופץ על ידידה שלו מאחורה ועושה צחוקים וכאלה, ואז אתה מגיב ב - "איזה חצוף...למה הוא קופץ עליה מאחורה? הוא לא יודע שזה לא נעים לה?" זה אומר שאתה רציני מידי.

אתה אמור לצחוק, להבין שהוא עושה את זה סתם כי באלו, סתם כי הוא חושב שזה מצחיק, וכי הוא יודע שזה יתפוס את התשומת לב שלה ואז הוא יוכל לדבר איתה ולהגיב כמו ילד בן 17 ולא איזה זקן בן 50.

אף אחד לא אוהב אנשים רציניים מידי שלא יודעים לצחוק ולהנות...בעצם יש כאלה שאוהבים את זה, בוסים ומנכל"ים בראיון עבודה..אבל אתה בי"ב כואחותוק, מה לעזאזל ראיון עבודה? אתה אמור להנות, אתה אמור לשתות אלכוהול ולמצוא את עצמך יושב בספסל עם בחורה, להתמזמז איתה, לנסות לדחוף לה אצבע מתחת לחצאית ואז לקבל כאפה ממנה ולהגיד לה "אבל מאמי..חשבתי שזה מה שאת רוצה.. "
    כי זה הגיל לטעויות.

"איך, רודני, איך?"
    מה לגבי תספורת ולוק חיצוני? אתה אוהב להתלבש יפה? אתה אוהב את התספורת שלך? תשנה משהו..תתחיל להראות כמו בן אדם חדש.

קאפיש?
    אני באמת לוקח הכל קצת שלילי וקצת מעבר....אתה צודק..בסה"כ אני בן 17 ואני צריך להנות מהחיים ולא רק ללמוד,את האמת שלחדר כושר אני אולי עושה מנוי בסוף החודש,אין לי מושג איך להתאמן ומאיפה להתחיל אבל יעזרו לי כבר שם חחחח.
    אבל יש לי שאלה אחת.....איך אני אמור להגיע למצב שאני יושב עם חברים ועם ילדה על הספסל ומתמזמז איתה?
    כאילו בדוגרי אני שואל..יש לי חבר 1 שגם אצלו המצב לא משהו...אין לי מה להרחיב על המצב שלי כי כבר כתבתי הכל...אז איך מגיעים לזה שיש לך מלא בחורות וחברים וכל זה...אתה גם כתבת שאני מזכיר לך אותך שהייתה לפני כמה שנים,אז...איך אתה הגעת לאיפה שאתה נמצא היום?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה מאמר שאני כתבתי על עצמי לפני הרבה זמן בפורום, תקרא
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7668592

בכל מקרה, אני אישית הייתי ילד בעייתי פעם.
    הייתי מאד שקט, ביישן, מופנם כזה, חנון לתפארת, אבל מאז ומתמיד יש לי בעיות עצבים וכעס (פעם חריפות, היום המצב שונה לחלוטין).
    מה זאת אומרת כעס?
    זאת אומרת שהיה לי קשה להתמודד עם הרגשות..ואם מישהו היה זורק לי הערה או מעליב אותי, מהר מאד הייתי תופס משהו ביד ודופק לו בראש, ואם לא היה משהו ביד אז פשוט הייתי משתמש בידיים..אבל לא כאפה קטנה..הייתי אלים.
    שלא תחשוב לרגע שאני גאה במעשים שלי, אבל אלה דברים שהייתי צריך להתמודד איתם, זה הכל.

אני אישית השתנתי בזכות צה"ל, התגייסתי ליחידה קרבית מובחרת ושם השתנתי למי שאני היום..

בגדול, אם יש דבר שלמדתי מהנסיון המאד קצר שלי בחיים..אם אתה רוצה שהחיים שלך יתחילו להיות ורודים, מלאים בחברים, מלאים בידידות וכל מיני סיפורים ומקרים כאלה שתוכל אשכרה לשבת עם איזה חבר שלך ולהגיד לו "שמע...אתמול הייתי עם זאתי...אתה לא מבין מה היה..היא התיישבה עליי...התחילה לנשק אותי" , אז אתה צריך לקחת על עצמך "משימות" כאלה, קשה לי להסביר.

במקום לתת לחיים שלך לגרור אותך, מהלימודים לצבא, מהצבא לעבודה, מהעבודה לחתונה, מהחתונה לבית עם ילדים...אתה צריך לעבור למצב "ידני" בחיים שלך ולהתחיל לשחק במושכות.

במקום לחכות שהחברים מהבצפר יזמינו אותך למסיבה, תפוס את חבר שלך באוזן מצידי איזה יום אחד ותנסו לברר אם יש איזה מסיבה בסוף שבוע שאתם יכולים ללכת.
    במקום לחכות שמישהי תדבר איתך במקריות, תיזום אתה בעצמך את המיקרים האלה.
    איך?
    אם נגיד אתה הולך לאכול בקפיטריה, לך למישהי ותשאל אותה אם יש לה שקל להלוות לך לשוקו...כן, גם אם לא באמת באלך שוקו...פשוט תנסה ליזום שיחות.

במקום לחכות לסוף החודש ש"אולי" תעשה מנוי לחדר כושר, מחר כשאתה חוזר מהבצפר, במקום ללכת הביתה להביא ביד ולשחק קאונטר סטרייק, לך לחדר כושר, תפנה למישהו שם (לא משנה למי) ותשאל אותו מה צריך לעשות כדי להתחיל להתאמן באופן קבוע בחדר כושר.

במקום לחכות שמישהו יסביר לך מה עושים ואיך מתאמנים, תלך אתה בעצמך ותשאל מישהו שנראה לך גדול ומאסיבי שכנראה מתאמן ותשאל אותו מה עושים..
    או שתקרא מאמרים באינטרנט ותברר.

בגדול? תפתח את הפה ותתחיל לשאול "למה לעזאזל אני עדיין לא חיי את החיים?" תתחיל לדבר עם אנשים, ולא על נושאים משעממים כמו אסטרולוגיה ובולשיט כזה של בצפר..תדבר על סתם נושאים.

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

כי זה הגיל לטעויות.

"איך, רודני, איך?"

קאפיש?
    אז מה שאתה אומר לו זה ללכת בתלם ולהיות כמו כולם ?
    ולמרות שכולם אותו דבר ,כל אחד חושב שהוא שונה מאחרים . אבל יוצא שכולם מתנהגים אותו הדבר . החברה מתוכנתת .

הוא סה"כ צריך לשנות את הגישה שלו ,לא את מי שהוא . ואתה צודק שיש היבטים שהוא יכול לשנות אותם ואפילו מומלץ .
    וזה לא משנה מה אתה אומר ,זה משנה איך שאתה אומר . והוא יגיד מה שנוח לו ,אני לדוגמא לא נוח לי להגיד אחשלי ,אני אומר גבר\נשמה ,הוא לא צריך להגיד משהו כי זה נראה לאחרים מקובל יותר .

סה"כ תגובה מעולה ואני מקווה שהוא יפיק ממנה את המיטב .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    אז מה שאתה אומר לו זה ללכת בתלם ולהיות כמו כולם ?
    ולמרות שכולם אותו דבר ,כל אחד חושב שהוא שונה מאחרים . אבל יוצא שכולם מתנהגים אותו הדבר . החברה מתוכנתת .

הוא סה"כ צריך לשנות את הגישה שלו ,לא את מי שהוא . ואתה צודק שיש היבטים שהוא יכול לשנות אותם ואפילו מומלץ .
    וזה לא משנה מה אתה אומר ,זה משנה איך שאתה אומר . והוא יגיד מה שנוח לו ,אני לדוגמא לא נוח לי להגיד אחשלי ,אני אומר גבר\נשמה ,הוא לא צריך להגיד משהו כי זה נראה לאחרים מקובל יותר .

סה"כ תגובה מעולה ואני מקווה שהוא יפיק ממנה את המיטב .
    להיות שונה זה דבר טוב.
    הבעיה שלהיות שונה עד גיל 18, זה דבר גרוע.

ומפה יש לי שאלה אלייך - מה תרצה כשתיהיה אבא, שהילד שלך יהיה טיפש ויעשה שטויות ויהיה כמו כולם, ובעצם יהנה מהשנים האלה?
    או שהוא יהיה שונה, יבחר בדרך שלו, יפתח לעצמו חשיבה משלו, אבל שוב, יהיה עוף מוזר ושונה מכולם?

ומהזווית ראייה הזאת אני כותב את התגובות שלי..זה למה אני אומר לו להיות כמו כולם

זה מאמר שאני כתבתי על עצמי לפני הרבה זמן בפורום, תקרא
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7668592

בכל מקרה, אני אישית הייתי ילד בעייתי פעם.
    הייתי מאד שקט, ביישן, מופנם כזה, חנון לתפארת, אבל מאז ומתמיד יש לי בעיות עצבים וכעס (פעם חריפות, היום המצב שונה לחלוטין).
    מה זאת אומרת כעס?
    זאת אומרת שהיה לי קשה להתמודד עם הרגשות..ואם מישהו היה זורק לי הערה או מעליב אותי, מהר מאד הייתי תופס משהו ביד ודופק לו בראש, ואם לא היה משהו ביד אז פשוט הייתי משתמש בידיים..אבל לא כאפה קטנה..הייתי אלים.
    שלא תחשוב לרגע שאני גאה במעשים שלי, אבל אלה דברים שהייתי צריך להתמודד איתם, זה הכל.

אני אישית השתנתי בזכות צה"ל, התגייסתי ליחידה קרבית מובחרת ושם השתנתי למי שאני היום..

בגדול, אם יש דבר שלמדתי מהנסיון המאד קצר שלי בחיים..אם אתה רוצה שהחיים שלך יתחילו להיות ורודים, מלאים בחברים, מלאים בידידות וכל מיני סיפורים ומקרים כאלה שתוכל אשכרה לשבת עם איזה חבר שלך ולהגיד לו "שמע...אתמול הייתי עם זאתי...אתה לא מבין מה היה..היא התיישבה עליי...התחילה לנשק אותי" , אז אתה צריך לקחת על עצמך "משימות" כאלה, קשה לי להסביר.

במקום לתת לחיים שלך לגרור אותך, מהלימודים לצבא, מהצבא לעבודה, מהעבודה לחתונה, מהחתונה לבית עם ילדים...אתה צריך לעבור למצב "ידני" בחיים שלך ולהתחיל לשחק במושכות.

במקום לחכות שהחברים מהבצפר יזמינו אותך למסיבה, תפוס את חבר שלך באוזן מצידי איזה יום אחד ותנסו לברר אם יש איזה מסיבה בסוף שבוע שאתם יכולים ללכת.
    במקום לחכות שמישהי תדבר איתך במקריות, תיזום אתה בעצמך את המיקרים האלה.
    איך?
    אם נגיד אתה הולך לאכול בקפיטריה, לך למישהי ותשאל אותה אם יש לה שקל להלוות לך לשוקו...כן, גם אם לא באמת באלך שוקו...פשוט תנסה ליזום שיחות.

במקום לחכות לסוף החודש ש"אולי" תעשה מנוי לחדר כושר, מחר כשאתה חוזר מהבצפר, במקום ללכת הביתה להביא ביד ולשחק קאונטר סטרייק, לך לחדר כושר, תפנה למישהו שם (לא משנה למי) ותשאל אותו מה צריך לעשות כדי להתחיל להתאמן באופן קבוע בחדר כושר.

במקום לחכות שמישהו יסביר לך מה עושים ואיך מתאמנים, תלך אתה בעצמך ותשאל מישהו שנראה לך גדול ומאסיבי שכנראה מתאמן ותשאל אותו מה עושים..
    או שתקרא מאמרים באינטרנט ותברר.

בגדול? תפתח את הפה ותתחיל לשאול "למה לעזאזל אני עדיין לא חיי את החיים?" תתחיל לדבר עם אנשים, ולא על נושאים משעממים כמו אסטרולוגיה ובולשיט כזה של בצפר..תדבר על סתם נושאים.
    שמע אחי,אתה מלך
    תודה רבה על העזרה וההשקעה...בסה"כ צריך לפתוח את הפה וליזום...לפחות זה מה שאני הבנתי,וגם לקחת הכל באיזי...סידרת לי כמה דברים במוח חחח,נעדכן בהמשך מה הולך,תודה רבה.

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

להיות שונה זה דבר טוב.
    הבעיה שלהיות שונה עד גיל 18, זה דבר גרוע.

ומפה יש לי שאלה אלייך - מה תרצה כשתיהיה אבא, שהילד שלך יהיה טיפש ויעשה שטויות ויהיה כמו כולם, ובעצם יהנה מהשנים האלה?
    או שהוא יהיה שונה, יבחר בדרך שלו, יפתח לעצמו חשיבה משלו, אבל שוב, יהיה עוף מוזר ושונה מכולם?

ומהזווית ראייה הזאת אני כותב את התגובות שלי..זה למה אני אומר לו להיות כמו כולם
    אני הייתי רוצה שהילד שלי יעשה מה שעל ליבו ,ויבחר את הדרך שלו .
    אני לא רוצה שיחייה חיים מלאי חרטה ,ואם הדרך שמסבה לו אושר היא דרך שהוא צריך להראות בה "מוזר" , אני יותר מאשמח להיות גב תומך בשבילו .
    וכן,אני מאוד רוצה שיהנה אבל שלא ילך לעשות דברים בשביל להשתלב בכוח ,אם מועדונים לא עושים לו את זה ,שלא ילך לשם . שידע ליהנות ,ולחיות את הרגע כל עוד זה לא בא על עקרונות מוסריים ובלה בלה ,קודם כל שיהיה בן אדם .
    נסכים בזה שאני כן רוצה שהוא ינצל את הרגע . אבל אני רוצה להגיד לך שבכל דרך ,בן אדם צריך לאמץ בשבילו חשיבה משלו ,אחרת האינדבדואליות נעלמת .

ומה כל כך מפחיד אותך בשונות ?
    הרי כולנו בני אדם ובעלי אופי שונה. החברה היא זו שעושה את כולם אותו הדבר קולקטיבית אבל לא אינדבדואלית .

וש לי גם שאלה אליך כפרה עליך -
    להיות חברמן אומר להיות כמו כולם ?
    חייבים להיות כמו כולם to fit in ?
    ואלו לא שאלות שבאות להוכיח את עמדתי ,יותר שאלות שאני רוצה תשובה עליהן .
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 15-09-2013 בשעה 21:56.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שמע אחי,אתה מלך
    תודה רבה על העזרה וההשקעה...בסה"כ צריך לפתוח את הפה וליזום...לפחות זה מה שאני הבנתי,וגם לקחת הכל באיזי...סידרת לי כמה דברים במוח חחח,נעדכן בהמשך מה הולך,תודה רבה.
    easy to say, hard to do.
    אתה צודק..זה באמת בסה"כ לפתוח את הפה וליזום...הבעיה שהמרחק בין המילים למעשים, הוא ענק (לפחות בשבילך...אני כבר עברתי את השלב הזה בחיים למזלי)
    ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    אני הייתי רוצה שהילד שלי יעשה מה שעל ליבו ,ויבחר את הדרך שלו .
    אני לא רוצה שיחייה חיים מלאי חרטה ,ואם הדרך שמסבה לו אושר היא דרך שהוא צריך להראות בה "מוזר" , אני יותר מאשמח להיות גב תומך בשבילו .
    וכן,אני מאוד רוצה שיהנה אבל שלא ילך לעשות דברים בשביל להשתלב בכוח ,אם מועדונים לא עושים לו את זה ,שלא ילך לשם . שידע ליהנות ,ולחיות את הרגע כל עוד זה לא בא על עקרונות מוסריים ובלה בלה ,קודם כל שיהיה בן אדם .
    נסכים בזה שאני כן רוצה שהוא ינצל את הרגע . אבל אני רוצה להגיד לך שבכל דרך ,בן אדם צריך לאמץ בשבילו חשיבה משלו ,אחרת האינדבדואליות נעלמת .

ומה כל כך מפחיד אותך בשונות ?
    הרי כולנו בני אדם ובעלי אופי שונה. החברה היא זו שעושה את כולם אותו הדבר קולקטיבית אבל לא אינדבדואלית .

וש לי גם שאלה אליך כפרה עליך -
    להיות חברמן אומר להיות כמו כולם ?
    חייבים להיות כמו כולם to fit in ?
    ואלו לא שאלות שבאות להוכיח את עמדתי ,יותר שאלות שאני רוצה תשובה עליהן .
    א' - שונות זה לא דבר שמפחיד אותי.
    אם תשאל את חברים שלי, כולם יגידו שאני עוף מוזר, שאני דפוק, שאני שרוט, שאני עושה דברים שהם בחיים לא יחשבו פעמיים כדי לעשות אותם, ושאני תמיד זה שבולט החוצה מהכלל...המוזר בקיצור.
    הכוונה שלי הייתה היא שבגילאים של הבחור שלנו, להיות מוזר זה לא דבר שמושך.
    בגיל שלי (22) האנשים המוזרים והשונים, הם האנשים המושכים, הנבדלים, אלה שכולם עוצרים את כל אשר הם עושים ושואלים את עצמם "WTF...מי זה??"

אבל אצלו, בגיל שלו, האנשים המוזרים הם אנשים שנדחפים הצידה.

לגבי השאלה שלך - להיות חברמן זה לא להיות כמו כולם, בגלל שיש כאלה שהם מוזרים, אז אי אפשר להיות כמו כולם.
    אין דבר כזה כולם.
    יש הרוב.
    אז אם השאלה היא, אם להיות חברמן זה להיות כמו הרוב, אז כן, אתה צודק.

וכדי להשתלב עם הרוב, אתה צריך להתנהג כמו הרוב.
    לדג שהולך עם הזרם, הרבה יותר קל לשחות מאשר לדג ששוחה כנגד הזרם (מן הסתם).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect