א' - אתה כותב כמו זקן בן 50, וזה נראה ככה בגלל שאתה מנסה לעשות רושם כל שהוא...אתה בן 17 בכיתה י"ב , למה לעזאזל אתה מנסה לעשות רושם שונה ממה שאתה?
ב' - אתה חייב להבין שבבצפר אנשים מתייגים אחד את השני לפי ההתנהגות שלהם.
אלה שמתנהגים כמו שאתה רוצה להיות, אלה שמסובבים את העולם על הזרת שלהם, מתנהגים ככה וזאת הסיבה שהם מקבלים את התגובות שהם מקבלים.
החבר'ה השונים, כמוך, אלה אנשים שיש להם איזה שהיא בעיה בתקשורת\ בעיות חברתיות למיניהם שקשה להם להתחבר ולהבין למה אנשים מתנהגים כמו שהם מתנהגים.
זאת אומרת, שאם אתה רוצה להיות בן אדם בעל בטחון עצמי ולהגיע למצב שמישהו אומר לך משהו שאתה לא חושב שהוא צריך להגיד עליך דבר כזה ולהגיב על זה, אתה צריך לשנות כמה וכמה דברים בך.
שמע, אני לא ישקר לך, אתה כותב כמו בן אדם עם הרבה שכל בראש ומצד שני אתה נשמע לי כמו עוף מוזר...כמו שאני הייתי פעם.
אם אתה רוצה להתחיל להנות מהחיים, אתה חייב להפסיק לקחת דברים כל כך ברצינות.
"מה זה אומר לקחת דברים ברצינות, רודני?"
זה אומר שאם אתה רואה איזה מישהו מהבצפר קופץ על ידידה שלו מאחורה ועושה צחוקים וכאלה, ואז אתה מגיב ב - "איזה חצוף...למה הוא קופץ עליה מאחורה? הוא לא יודע שזה לא נעים לה?" זה אומר שאתה רציני מידי.
"אז איך אני אמור להגיב לזה בצורה שהיא לא רצינית, רודני?"
אתה אמור לצחוק, להבין שהוא עושה את זה סתם כי באלו, סתם כי הוא חושב שזה מצחיק, וכי הוא יודע שזה יתפוס את התשומת לב שלה ואז הוא יוכל לדבר איתה ולהגיב כמו ילד בן 17 ולא איזה זקן בן 50.
תראה, הנקודה שלי בכל התגובה הזאת היא כזאת:
אתה ילד בן 17 ואתה מתנהג כמו בן אדם בוגר.
אני עומד מהצד ושואל "למה?" , מה זה פאקינג נותן לך להיות בן אדם בוגר?
להיות בוגר ורציני זה משעמםםםםםם!!
אף אחד לא אוהב אנשים רציניים מידי שלא יודעים לצחוק ולהנות...בעצם יש כאלה שאוהבים את זה, בוסים ומנכל"ים בראיון עבודה..אבל אתה בי"ב כואחותוק, מה לעזאזל ראיון עבודה? אתה אמור להנות, אתה אמור לשתות אלכוהול ולמצוא את עצמך יושב בספסל עם בחורה, להתמזמז איתה, לנסות לדחוף לה אצבע מתחת לחצאית ואז לקבל כאפה ממנה ולהגיד לה "אבל מאמי..חשבתי שזה מה שאת רוצה..

"
כי זה הגיל לטעויות.
במקום להתעסק בלימודים כל היום ולהסתכל קדימה לעתיד...תתחיל להנות מהרגע.
"איך, רודני, איך?"
תתחיל לחייך יותר, זה דבר ראשון.
חוץ מזה, למה שלא תתחיל להתאמן בחדר כושר? תבנה לעצמך גוף שרירי ומוצק.
מה לגבי תספורת ולוק חיצוני? אתה אוהב להתלבש יפה? אתה אוהב את התספורת שלך? תשנה משהו..תתחיל להראות כמו בן אדם חדש.
והדבר האחרון והכי חשוב...תתחיל לדבר עם אנשים בצורה קלילה יותר...
מהיום, במקום להגיד "מה שלומך?" , תגיד "מה הולך אחשלי?"
קאפיש?