|
|
טעות.
נערך לאחרונה על ידי Leverage; 20-08-2013 בשעה 21:40.
עד עכשיו לא אישרו אותי ולא קיבלתי מהם שום מייל חוזר
אני מעוניין לבדוק את זה, תוסיף לסקייפ bar052449
FileIce
בואו תיהיו חלק מרשת ה-Scam הגדולה בעולם !
לא שולחים תשלום שנתיים
זאת צריכה להיות הכותרת
נערך לאחרונה על ידי Atamnoon; 18-09-2013 בשעה 01:59.
רוקנתי את תיבת הדואר
היי,
אני לא הראשון וכנראה גם לא האחרון שיגיד לך את זה התשלום שלך מתעקב בגלל הפריצות שהיו לרשת. ברגע שהם יאבטחו הכל הם ישר יחזרו לעבוד על התשלומים. יש עשרות ~ מאות משתמשים כמוך שביקשו תשלום כאשר הכסף שהם הרוויחו הוא בעצם ממשתמש פרוץ/ האקרים הוסיפו אותו בעזרת דרכים לא חוקיות. זה לא לוקח יום גם לא יומיים לאפס את זה ולהבדיל בין משתמש שהרוויח בעזרת דרכים חוקיות או לא. יכול מאוד להיות שהאקרים האלה עקבו אותם עוד יותר ועשו להם עבודה קשה בכדי לגלות עם הכסף שהם הרוויחו אמיתי או לא. ברגע שהם יעברו על הכל ויסננו את הכל המשתמשים הפרוצים הם מיד ישלחו את התשלום לכל המשתמשים הרגילים שזה התשלום הראשון שלהם, כמו שלך. הם שולחים המון תשלומים למשתמשים בטוחים ב- 100%, FileIce היא חברה רצינית שבחיים לא תתן סנט למישהו שהסנט הזה לא מגיע לו, והם עושים הכל בשביל למנוע את זה.
FileIce Scam? אני חושב שאתה יכול לעלות על התשובה כאן לבד. אתר ה- PPD הכי גדול בעולם שיש משתמשים שמרוויחים בו אלפי דולרים מדי יום ומקבלים תשלום בשיטת ה- 1 Net שדרך אגב אין אתר שמציע דבר כזה. אם האתר הזה היה Scam לדעתי לפחות תחום ה- PPD היה נופל קשה. כמובן שכל זה שטויות האתר מצוין אמין מאוד וותיק מאוד שמשלם כל הזמן והמרוויחים הכי גדולים בעולם עובדים איתו ומרוצים, תמתין עוד טיפה אין סיבה שלא תקבל תשלום וחבל שרצים לא מחשבות לא מציאותיות בראש.
המשך יום נעים, ובהצלחה בהמשך![]()
אני מוכן לנסות, יש לי קובץ שאוכל להרוויח ממנו הרבה הורדות אבל אני צריך מישהו שיעזור לי ליצור סרטון, אין לי ממש מושג איך ..
סקייפ yairdabush11 אני ארשם דרכך
אני אשמח להירשם דרכייך..
אשמח אם תשלח לי בפרטי מה לרשום כדי להתקבל 100%