|
|
בגד שהוא מותג גם נהרס אחרי 100 כביסות, אל תבלבלו תשכל.
אין בד שעומד בכל כך הרבה כביסות וזיעה.
M איכותי לא קשור למותגים, זה קשור לאנשים טיפשים.
לא רואה סיבה להוציא 200 שקל על חולצה שאפשר לקנות ב20 ואפילו בד יותר איכותי.
אופנה לא קשורה למותגים וגם לא ללבוש בסטייל.
יש בגדים הרבה יותר זולים שנראים הרבה יותר טוב מחולצת פולו פשוטה שיש עלייה סמל של LACOST ולא מתאים לגוף שלכם.
מישהו יודע איפה אפשר לקנות עכשיו בגדים סטייל ושלא יעלה לי יותר מדי למה החורף הזה יקר אחושרמוטה
אשכול בן זונה... חבל שעדיין חם אש במדינה המזדיינת הזאת
אחלה אשכול רודני
בקסטרו קיבלנו צעיפים וכובעים נדירים כאלו, כמו שפרסמת במקסימום 60 שקל
עדיין מוקדם לדעתי לקנות חורף , חכו קצת ויגיעו לחנויות דברים יפים יותר והמחירים ירדו טיפה
אני לחורף הקרוב מתכנן ירוק-זית..חח
חבר'ה תלמדו משהו חכם.
בסוף החורף, יש מבצעי סוף עונה. אתם הולכים וקונים המון בגדים ביותר מחצי מחיר, מלא מבצעים מגניבים של איזה 3 מעילים במחיר של אחד או 3 חולצות במחיר של אחת וכאלה...
ואז בשנה שאחריה אתם לא צריכים לקנות דברים יקרים כי יש לכם מסוף העונה, ואז ככה כל פעם מחדש..
והקטע הוא שאם אתם קונים בסוף העונה אין מצב שתלבשו הכל כי זה סוף עונה וזה כבר מתחיל להיות חם ואף אחד לא הולך עם אורך..
אז גם יוצא לכם המון בגדי מותגים וגגם בחצי מחיר
נו מה אנחנו גייז מה זה החרא הזה
עלאק חורף
אני לובש קצר כל השנה ובחורף לובש איזה 4 5 סווצרים
על הזין שלי שאני יבזבז כסף על בגדים בשביל שבועיים של גשם בשנה?
מילא כובעים שאני די אוהב אבל צעיפים? מי מסתובב עם החרא הזה? זה אפילו לא אסתטי זה נשי וזה בדיוק הפוך ממה שאנחנו רוצים לסמל
צעיפים זה להיט.
כובעים בכלל לא משהו למה יש שיער
סריגים?
תכלס אני לא הייתי הולך עם צעיפים אבל בתמונות שיש פה זה נראה פצצה ויש מצב שאני אתחיל ללכת
אל תחשבו מה נראה גיי ומה לא מה זה משנה לכם העיקר שאתם נראים טוב אחר כך שתסתובבו עם איזה כוסית לא תראו גייז בכלל
צעיפים נשי מידי אני אישית אוהב חמצוור לא שזה יותר יפה אבל זה כן מוסיף קצת אם אתה יודע לבחור כמה טובים וגם זה יותר גברי
אתם לא יודעים על מה אתם מדברים.. צעיפים בישראל זה ה-דבר
תלכו בכל עיר בישראל שהיא לא תל אביב עם צעיף ועם הבגדים שרודני פרסם, ואתם תקלטו איך כולם בוהים בכם כאילו אתם מינימום בראד פיט למה הם לא רגילים לאיכות לא רגילים לפאקינג גבר עם צעיף, הם רגילים לאנשים 1.70 עם כובע נייק וטרנינג אדידס עם 2 פסים משוק כפר קאסם שמסתובבים ביניהם, אני זוכר כשהייתי בתיכון אז בשנה האחרונה שלי התחלתי להתלבש קצת בסגנון כזה, ומלאא אמרו לי "מה אתה משחק אותה דוגמן?" "מה זה הצעיף הזה בשביל הפוזה?" "פשש איזה בגדים (בציניות)"..
והיו גם פעמים רבות שהקשבתי להם אבל אז הבנתי שלמה בכל העולם מתלבשים ככה ובישראל יורדים על מי שמתלבש ככה? מה ההבדל?
אז כן אנחנו בישראל, ובשביל גשם אחד בשנה לא צריך צעיף, אבל גם לא צריך להסתובב כמו ערבי..
fashionbeans הזה אתר ליגה רודני
כובעים זה להיט
צעיפים זה שוס וזה יתפוס חזק בארץ..סמכו עליי
וייטינגר, כן אני יודע..זה אתר על רמה
יש גם את האתר askmen.com אתה מוזמן להכנס ולראות דברים מגניבים