הסבר על האתר Link Bucks:האתר לינקבאקס (linksbucks) הוא אתר ותיק בתחום. הוא משלם עבור קיצורי לינקים שאתם מפרסמים באתרים אחרים?
מה זאת אומרת?
נגיד ויש לכם אתר אינטרנט, ערוץ יוטיוב, חשבון פייסבוק, משתמש בפורום או כל דבר אחר, אתם יכולים לפרסם קישורים לכל אתר שתרצו דרך לינקבאקס ולהרוויח הרבה כסף!
השיטה העיקרית להרוויח כסף באתר זה דרך Intermission CPM. כשאני מישהו נכנס ללינק המקוצר שלכם הוא מחכה 7 שניות. אחרי 7 שניות הוא לוחץ על Continue ומועבר באופן מיידי לאתר אותו הוא חיפש. באותו זמן אתם מקבל כסף על כל משתמש שנכנס ללינק המקוצר שלכם.
מה התעריפים שלינקבאקס מציעים?
התעריפים שהאתר מציע לגולשים מהארץ הם הכי טובים שיש בנמצא (כפול מadf,adfoc.us, מניסיון)
הרייטים של ישראל (לכל 1000 כניסות):
Intermission CPM - 2.40$ (הכי משתלם).
Adult 18+ CPM - 1.10$ (מעולה למי שיש אתרי פורנו)
20% מהרווחים! - Referrals - מופנים.
בנוסף, אתם מקבלים 5% על כל מופנה שנרשם דרך המופנה שלכם!!!
איך מקצרים לינקים?
ראשית כל נלחץ על Create Links בסרגל כלים העליון שבאתר (מצד ימין).
האפשרות הראשונה שתופיע בפניכם היא Single Link - כלומר, לינק יחיד שאותו אתם רוצים לקצר ולהרוויח בזכותו כסף.
האפשרות השנייה שתופיע בפניכם היא Multiple Link - בעזרתה תוכלו לקצר מספר גדול של לינקים (ללא הגבלה), ולפרסם אותם היכן שתרצו.
האפשרות השלישית שמופיעה בפניכם היא Full Page Script - כמו שכנראה הבנתם, ברגע שאתם משתמשים באפשרות הזו, כל הלינקים שבאתר שלכם הופכים באופן מיידי ללינקים של לינקבאקס.
יתרונות:
מופנים (Refferals)
המופנים הם יתרון ענקי והם נותנים לך את האפשרות להרוויח הרבה יותר כסף ממה שאתה תרוויח בכוחות עצמך (תאמינו או לא)
מכל מופנה אתם מקבלים 20% אחוז (!) מהרווחים.
מכל מופנה של מופנה (דור שני) אתם מקבלים 5% מכלל הרווחים.
ולבסוף אתם מקבלים מהדור השלישי 1% מהרווחים.
תעשו חישוב פשוט ותאמינו לי שמדובר כאן על הרבה כסף.
יתרון נוסף הוא תשלום מיידי. מה זה תשלום מיידי? כאשר הגעת למכסת המינימום שניתן למשוך (עשרה דולרים) אתה מבקש תשלום מיידי של האתר, ותוך פחות משנייה אחרי שמשכת את התשלום באתר, אתה יכול לראות אותו כבר בחשבון הPayPal,Payza שלך
יתרון שלישי וחשוב מאוד הוא התעריף של הישראליים. מתוך 20 אתרים שסרקתי באינטרנט, לא מצאתי אתר אחד שמגיע לחצי מהתעריף שמציע לינקבאקס לארץ הקודש.
בזכות התעריף הגבוה הרווחים גדולים וגדולים וגם אחרי שמזמינים מופנים הם ממשיכים לגדול לפי אותו CPM שמוצע לישראלים.
המינימום שניתן למשוך
המינימום שניתן למשוך באתר זה הוא 10$. מדובר בסכום נמוך מאוד שאני באופן אישי עושה ביום וחצי כבר זמן רב - עוד מעט נגיע לזה
Payment Methods
דרכי התשלום שLink Bucks מציעים הם:
PayPal, Payza,Payoneer
הוכחות תשלום - Payment Proof
הנה הוכחות תשלום שלי מהאתר המדהים הזה:
הוכחה ראשונה:
הוכחה שנייה:
הרשמה:
תקשיבו. אני נותן לנרשמים דרכי 3 הטבות מדהימות. אחרי שנרשמתם דרכי שלחו לי לפרטי את מספר המשתמש שלכם (אני יכול לראות אותו בReferrals, ואני אתן לכם את ההטבות.
1) לנרשמים דרכי אני אתן בפרטי את הקישור לאתר שבעזרתו אני עושה דרך לינקבאקס 600 שקל בחודש.
אני נותן לכם את הקישור לאתר ואתם תתכנו גם איך אתם יכולים לעשות כסף והרבה דרך האתר המהמם הזה.
2) אתם יכולים לשאול אותי כל שאלה שתהיה לכם על הדרך שבעזרה אני עושה כסף.
3) ההטבה האחרונה והטובה ביותר, לנרשמים דרכי, כאשר הגעתם לסכום כסף מסוים באתר ואתם מושכים אותו, אני מקבל אוטומטית 20%. כאשר משכתם כסף והבאתם לי 20%, תכתבו לי את מספר המשתמש, ואת חשבון הפייפאל ואני מחזיר לכם מיידית את ה20% האלו. כלומר, אתם מקבלים על התשלום הראשון שלכם 120% ממה שאתם אמורים לקבל מלכתחילה. שווה לא?
תורידו רווחים
http://www.link bucks.com/referral/593862
זכרו שאם נרשמתם דרכי אתם מקבלים בתמורה שלושה דברים. 1. הדרך שבזכותה אני עושים כסף. 2. כל שאלה שעולה על דעתכם אתם יכולים לשאול אותי. 3. 20% נוספים ממני על התשלום הראשון שלכם (בתנאי שאני קיבלתי את ה20% האלו, וזה תקף אך ורק לתשלום הראשון.
http://www.link bucks.com
ומי שבכל זאת לא מעוניין להירשם דרכי תיזכרו שכולנו ישראלים כולנו יהודים כולנו יודעים את התורה וכולנו כאן למטרה אחת - לעשות כסף. כשאתם נרשמים לאתר מסוים תמיד עדיף שתירשמו דרך קישור של מופנה אחר (עדיף ישראלי) ככה אני תמיד עושה כדי שגם אחרים יהנו
ודבר אחרון שאני מבקש זה ביקורות טובות או רעות, עבדתי לא מעט זמן על המדריך הזה.
תודה!!!

ציטוט ההודעה