|
|
כן בכל האתרים האלה השקעתי כסף!! ועדיין לא החזרתי את ההשקעה....אבל _העסק_ נבנה יפה...וכבר יש כל יום כמה דולרים ביחד עם כולם...וזה גודלל לאט לאט...באקסים זה עניין של סבלנות והתמדה!! רציתי רק להדגיש פה שהאתרים האלו משלמים והם אמינים ואני עובד איתם מעל כמה חודשים...
כמה השקעת בפרובאקס? סכומים נחמדים![]()
נערך לאחרונה על ידי yuval197; 26-09-2013 בשעה 04:31.
השקעתי בפרובאקס 20 דולר על השכרת 100 מופנים ל 30 יום.......הרווחתי מהם כבר 14 דולר...ונשאר להם עוד 15 יום...ממוצע של 28 דולר בחודש..רווח נטו 8 בלבד!! ...אבל...עם גולדן הרווח מוכפל...בעיקרון אני יכול כבר להשקיע הרבה יותר אבל למען האמת ספציפית עם האתר הזה אני לוקח תזמן ומשקיע בצורה יותר מתונה...וזה משום שלבעל האתר יש היסטוריה לא טובה....אני לא מתכוון להשקיע יותר מידי מהכיס שלי לפני שאני אוודא שהם תמיד משלמים ושהמושכרים שלי לא לוחצים פחות פתאום...(מה שמיוחד באתרים האלו זה שלא צריך לעבוד קשה יותר מידי בכל האתרים ביחד מקסימום עבודה 10 דקות שכן הדרישה היא לחיצה על 4 מודעות בלבד...ורוב הכסף בא מהמופונים הישירים והמושכרים....בנוסף בגולדן קליקס יש אופציה גם לקנות מושכרים ישירים....הממוצע מתוך 30 שיש לי 15 אקטיביים..!)
כל הכבוד תגיד שאלה אני צריך לקבל בקרוב 5 דולר מפרובוקס תוך כמה זמן מקבלים תכסף מהרגע ששלחתי בקשה?
ככה הם עושים בהתחלה
נותנים לך ממוצע גבוה,מחכים שתשקיע הרבה יותר כסף ואז אתה נדפק
גולדן פי 2 יותר רווחים? לא. אתה תראה איך הממוצע שלך יצנח פי 4
וזה לא אומר שעדיף להשאר סטנדארט,כי גם שם יצנח למטה אין קשר
אייל אני מקווה שהכוונה שלך בתגובה היא ל probux....וזה משהו שאני מודע אליו....אני לא מתלהב מהנתונים כרגע אבל איפה שהוא נמאס לי לשמוע תגובות של כל מיני אנשים שהיו באתר....חלק טובות חלק רעות..אני הולך לנסות אותם כרגע על מנוי סטנדרט עם 200 מופנים לזמן ארוך מאוד....במקרה הכי גרוע אני אפסיד 6 7 דולר....אבל אז אני 100 אחוז אדע עם מי יש לי עסק...ואני אעדכן פה גם מה נסגר איתם....נכון לעכשיו הכל טוב....אבל מי יודע מה יהיה באמת ?!?
אלמוג...כל האתרים האלו מאוד דומים מבחינת מה שחיפשתי....ללחוץ על 4 מודעות מינימום....וההפניות עושים את רוב העבודה...אני חושב שאני מרוצה עם כולם כרגע באותה מידה.....אני רק יוסיף שפרו באקס ונאו באקס משלמים מיידית!!! ואילו גולדן קליקס משלמים עד 7 ימים....ואני חיכיתי באמת 7 ימים איתם....אבל...אפשרי לקנות אצלם מופנים לתמיד....שהם יחסית אקטיבים...ומחזירים את העלות שלהם....בווסטפין משלמים עד 7 ימים אבל אצלי הם תמיד שילמו מהר מאוד מקסימום 48 שעות לקח להם.....
אני גם הארכתי חלק מהמופניםם...