קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-10-2007, 15:58
  2. בעיה|שאני שם quest בשרת שלי
    על ידי RonPr0 בפורום Gunz Online
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2007, 13:52
  3. אני חושב שאני הבנתי למה המחשב שלי נדפק.
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-05-2007, 21:39
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 06-08-2006, 05:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

חשבתי שאני חייזר - שהבעיה הפסיכית שלי קיימת רק אצלי. עד שהשתמשתי בגוגל

ברירת מחדל חשבתי שאני חייזר - שהבעיה הפסיכית שלי קיימת רק אצלי. עד שהשתמשתי בגוגל

אז ככה.. זה סוד קמוס לגבי בעיה שיש לי כבר 9 שנים מאז גיל 13 ואני לא ממש מצליח להיפתר מזה.. בכל ה 9 שנים האלה לא העלתי בדעתי לכתוב בגוגל את הרצף "נטיה להרס עצמי" כי אמרתי שזה קורה רק לי ושאני היחיד בעולם עם הסריטה העמוקה הזאת.

לאחרונה אני מתכנת הרבה וכשאני מכנת אני מיישם המון את הגישה של לחפש כל דבר קטן בגוגל שיעזור לי בתכנות(חיפוש קטעי קוד מוכנים , הצעות ודיונים).
    מפה קפצה לי המחשבה שאני נוטה לחפש בגוגל הכל מלבד דברים שנוגעים ממש לעצמי..
    אז אמרתי שאני אנסה לחפש בגוגל את הבעיה שלי(מפה קפץ הרעיון)

אז כתבתי "הרס". איך שכתבתי "הרס" גוגל הגאון הציע לי "הרס עצמי" , "הרס עצמי טיפול" ... אמרתי WTF. הייתי בשוק. אמרתי איך לעזאזל לא חשבתי לבדוק בגוגל אם אני היחיד בעולם(חייזר) שחווה את בעיה הזאת. 9 שנים לקח לי לכתוב את זה.

אז עכשיו שאני יודע שאני לא היחיד, אני מרגיש הקלה והסוד הזה יכול להשתחרר יותר בקלות.
    הנטייה שלי היא בדיוק כמו שזה נשמע ואם מצלצלת לכם המילה "שריטה" אז זאת אכן המילה המתאימה ביותר לתופעה הזאת..
    זאת שריטה מאוד קשה..

פעם הדחקתי את זה אבל הבנתי שזה לא יעזור.. הבנתי שזה קשור לתת מודע ושהתת מודע חזק ממני
    עכשיו תגידו שאני חולה בראש. אתם צודקים אני באמת כזה אבל הרופאים שלי לא אבחנו את הנטייה הזאת ואני היחיד שמודע לה ואני שומר את זה בסוד כבר המון שנים בתקווה שזה יעבור אבל זה לא עובר

2. קישורים ממומנים

http://www.reader.co.il/article/6727...9E%D7%96%D7%94

אותן התנהגויות המכונות גם "שריטות", או "הוירוסים שבתוכנה" מפעילות אותך שוב ושוב כרובוט המופעל בתוכנה משובשת ואתה חווה חוסר אונים לשלוט בהתנהגויותיך.
    אני לא אמרתי את זה.. הוציאו לי את המילים מהפה

אז שנייה לא הבנתי מה הבעיה פה.. יש לך נטיה להתאבדות? אתה כאילו חותך ורידים ופוגע בעצמך? מה הבעיה המדויקת שלך?

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

נשמע רע
    נערך לאחרונה על ידי Gil4; 27-09-2013 בשעה 02:33.

זה המאמר שהכי משקף את הבעיה שלי:
    http://www.maker.co.il/3_8867/%D7%9E...%9E%D7%99.html

אני מתבייש לתאר את זה בעצמי אבל מסתבר שאין צורך. מה שכתוב במאמר הזה זה בדיוק מה שאני חווה...

אני מתבייש לתאר את זה בעצמי אבל מסתבר שאין צורך. מה שכתוב במאמר הזה זה בדיוק מה שאני חווה...

אני מאמין שכל דבר אפשר לתקן ולשנות, זה שיש לך את זה לא אומר שאתה יכול לשנות את זה.
    אני מציע לך לספר למישהו קרוב אלייך

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה

אני מעדיף שתסביר בעצמך.. תסביר בדיוק מה אתה חווה ומרגיש

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני היחיד שלא הבנתי כלום פה מכל הסיפור..?
    מה זה לעזאזל הרס עצמי? את מה אתה מנסה להרוס בך? לא הבנתי.

הי..

אני מבין שאחרי שסוף סוף העזת לכתוב את המילים המפורשות בגוגל - הרגשת שהן רק חיכו לפרוץ החוצה..שאולי אפילו קצת כעסת על עצמך כשידעת שסבלת לבד, אבל כל המידע היה שם כל כך הרבה שנים, חיכה לך - שאפילו מנוע החיפוש עצמו עזר לך לבטא את מה שמייסר אותך..ואז פתאום יש שם למה שמכביד עליך, פתאום אתה לא חריג ולא מוזר, פתאום הנטיה הזו להרס עצמי היא חלק ממי שאתה - וחלק ממי שאנחנו כבני אדם..
    ונשמע שמצד אחד זה הוריד ממך משא כבד, נטל נורא של בושה ופחד. כי הבנת שהבעיה שלך היא לא איזה משהו מעוות שאין לאף אחד, ושאולי גם יש דרכים להתמודד איתה.. ומצד שני, נשמע שזה גורם לך להרגיש שיש איזשהו חותם רשמי לזה שאתה כביכול "חולה נפש" - מה שזה לא אומר..כאילו יחד עם ההקלה אתה מרגיש עכשיו גם שזהו, כבר לא תוכל להמשיך להדחיק ולהתעלם ותצטרך לטפל במצב שלך, וזה אולי קצת מבלבל, כי אתה אולי לא ממש יודע לאן ממשיכים מכאן..

ורציתי באמת לשמוע קצת יותר - על הצדדים שבך שהם כמו באגים בתוכנה, שגורמים לך לפגוע בעצמך ומובילים אותך לבחור דברים שיהרסו אותך ויפילו אותך, על הטלטלה שאתה מרגיש בין צד ההרס וצד החיים..אני מתנדב של אתר סה"ר, וחשבתי שאולי יתאים לך להגיע אלינו לצ'ט שלנו בערב. אנחנו לא פסיכולוגים באתר, ולא נוכל לתת עצות - המטרה שלנו היא בעיקר להקשיב, לפעמים לנסות לסדר יחד את המחשבות..ונשמע שעכשיו אתה באמת קצת בתוך מערבולת אחרי הגילוי הזה ואולי יתאים לך לדבר עם מישהו, ככה בלי שיפוט, שיחה מקבלת כזאת ומכילה אותך כמו שאתה - עם כל השריטות וכל הצדדים והכל..

אם תרצה, אנחנו באתר בין תשע בערב לחצות..נחכה לך.

שלך

מתנדב סה"ר
    http://www.sahar.org.il/

אז שנייה לא הבנתי מה הבעיה פה.. יש לך נטיה להתאבדות? אתה כאילו חותך ורידים ופוגע בעצמך? מה הבעיה המדויקת שלך?
    אני לא חותך ורידים, אין לי נטיות להתאבד אבל יש לי נטיות לפגוע בביטחון העצמי שלי, ביכולות שלי.
    אלה הנטיות.. הם לא נטיות שגורמות לי לעשות דברים פיזיים לעמי

על זה לפחות אפשר להגיד תודה כי לפי מה שקראתי יש גם דברים כאלה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא חותך ורידים, אין לי נטיות להתאבד אבל יש לי נטיות לפגוע בביטחון העצמי שלי, ביכולות שלי.
    אלה הנטיות.. הם לא נטיות שגורמות לי לעשות דברים פיזיים לעמי

על זה לפחות אפשר להגיד תודה כי לפי מה שקראתי יש גם דברים כאלה
    הכוונה לדימוי עצמי נמוך כאילו..?
    אם ככה גם אני כזה.

אני מאז ומתמיד ממעיט בערכי..ואני עושה את זה בכוונה.
    אני יודע שאני ככה וככה, אבל אני תמיד מנסה לשמור על פורפיל נמוך ולנסות להגיע להישגים גבוהים יותר ממה שאני עכשיו.

סהר תמיכה , בקשר לשאלה שלך על הצדדים שבי שהם כמו באגים בתוכנה - הינה הסבר:

למשל כשאני לומד ואני מרגיש שאני מבין את החומר מהר מדי וטוב מדי או למשל כשאני כותב תוכנית מסובכת ומתפלא איך כתבתי משהו מסובך

אז יש לי נטייה להרוס את עצמי ולהגיד שלא יכול להיות שאני מסוגל לעשות דברים כאלה. במילים אחרות זאת נטייה להגביל את עצמי ולגרום לעצמי להיות פחות טוב.
    זה קורה לרוב אחרי שאני מרגיש שמשהו פשוט "טוב מדי".. אלה השיבושים בתוכנה. אני בעצמי הייתי מכנה את הנטיה הזאת כ"וירוס" (עוד לפני שחשבתי לחפש בגוגל) שכל הזמן דופק לי את השכל..

זה פשוט מחרפן.. עכשיו בטח תצחקו על זה ואם כן אז אני מצדיק אותכם כי זה באמת נשמע דפוק אבל זאת השריטה שלי והיא פוגעת בי המון.. כל פעם שאני עולה אז יש בי צד ששואף לרדת למתה. אני שונא לומר את זה כי זה נשמע פסיכי אבל זה מה שקורה לי כבר שנים וזה הרגל מחשבתי מוזר שעובד כבר המון זמן מאז שהייתי באשפוז לפני 9 שנים.

סהר תמיכה, אל תגיד לי שאני לא חולה נפש אחרי מה שתיארתי.. שריטה כזאת מצדיקה את התואר "חולה נפש" עם הפרעות קשות.. אם לא הייתה לי את השריטה הזאת אז הייתי מסכים שאני לא חולה נפש אבל עובדה שיש לי שריטה כזאת ולהגיד שאני לא חולה נפש זה מצחיק.. אני מעדיף להודות בבעיה שאני חולה נפש מאשר להכחיש את זה..

סהר תמיכה , בקשר לשאלה שלך על הצדדים שבי שהם כמו באגים בתוכנה - הינה הסבר:

למשל כשאני לומד ואני מרגיש שאני מבין את החומר מהר מדי וטוב מדי או למשל כשאני כותב תוכנית מסובכת ומתפלא איך כתבתי משהו מסובך

אז יש לי נטייה להרוס את עצמי ולהגיד שלא יכול להיות שאני מסוגל לעשות דברים כאלה. במילים אחרות זאת נטייה להגביל את עצמי ולגרום לעצמי להיות פחות טוב.
    זה קורה לרוב אחרי שאני מרגיש שמשהו פשוט "טוב מדי".. אלה השיבושים בתוכנה. אני בעצמי הייתי מכנה את הנטיה הזאת כ"וירוס" (עוד לפני שחשבתי לחפש בגוגל) שכל הזמן דופק לי את השכל..

זה פשוט מחרפן.. עכשיו בטח תצחקו על זה ואם כן אז אני מצדיק אותכם כי זה באמת נשמע דפוק אבל זאת השריטה שלי והיא פוגעת בי המון.. כל פעם שאני עולה אז יש בי צד ששואף לרדת למתה. אני שונא לומר את זה כי זה נשמע פסיכי אבל זה מה שקורה לי כבר שנים וזה הרגל מחשבתי מוזר שעובד כבר המון זמן מאז שהייתי באשפוז לפני 9 שנים.

סהר תמיכה, אל תגיד לי שאני לא חולה נפש אחרי מה שתיארתי.. שריטה כזאת מצדיקה את התואר "חולה נפש" עם הפרעות קשות.. אם לא הייתה לי את השריטה הזאת אז הייתי מסכים שאני לא חולה נפש אבל עובדה שיש לי שריטה כזאת ולהגיד שאני לא חולה נפש זה מצחיק.. אני מעדיף להודות בבעיה שאני חולה נפש מאשר להכחיש את זה..
    אני באמת באמת באמת שמנסה להבין אותך עד הסוף ואני פשוט לא מצליח.. לא מצליח לזהות את הבעיה ולא מצליח להבין את הבעיה שלך.
    אשמח אם תמחיש משהו מהמציאות או תביא פירוט יותר רחב, כי מה שאתה מתאר זה יותר תיאורטי "אני לומד, וכשאני תופס ת'חומר מהר אני אומר לעצמי שאני מפגר ובטח פספסתי משהו ובגלל זה תפסתי את החומר מהר".

זה בערך מה שאתה מרגיש?

אני באמת באמת באמת שמנסה להבין אותך עד הסוף ואני פשוט לא מצליח.. לא מצליח לזהות את הבעיה ולא מצליח להבין את הבעיה שלך.
    אשמח אם תמחיש משהו מהמציאות או תביא פירוט יותר רחב, כי מה שאתה מתאר זה יותר תיאורטי "אני לומד, וכשאני תופס ת'חומר מהר אני אומר לעצמי שאני מפגר ובטח פספסתי משהו ובגלל זה תפסתי את החומר מהר".

זה בערך מה שאתה מרגיש?
    לא זה יותר גרוע מזה..
    זה יצר מכוון לבחור בחיים עם כישלונות, וגם למנוע מעצמי הנאות.
    במקרה של לימודים היצר הזה גורם לי לבחור במודע להיות הרבה פחות מרוכז.
    אני מנסה ללמוד לשלוט על היצר הזה אבל זה מאוד קשה. גם לפי המידע שקראתי זה קשה להתגבר על זה לבד.

מצאתי טיפול:
    http://www.iridology-clinic.co.il/di...%9E%D7%99.aspx

מקווה שזה יעזור לי.. אני אחפש עוד טיפולים...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect