מנטור בFileice - רווח מובטח של 60 דולר ביום! עם הוכחות - חובה להירשם דרכי ולשלם סכום מסויים.
מוכר דרכים להשיג עבדים ולהדביק מחשבים ב Rats דרך אתר פשוט.
מוכר דרך לפרוץ לסקייפים ולשחקני League of Legends, Steam בלי קילוגר או שטויות...
מוכר דרך להפיץ את ה"Rat" שלך מסביב לאיטרנט ולקבל מעל 10,000 הורדות לפחות.
ועוד הרבה מאוד מאוד דברים... פשוט תוסיפו לסקייפ ונדבר.
|
|
וכמובן שלא קיבלתי דולר אחד חזרה.
וזה הודעה שהוא פרסם בפורום אחר בתגובה על בנאדם שמציע להשלים survey ולקחת 50% מהרווח
הייתה עוד הודעה שרימו אותו והוא נשאר עם 20$ אבל משום מה אני לא מוצא אותה.
נערך לאחרונה על ידי yuval197; 26-09-2013 בשעה 04:44.
מנטור בFileice - רווח מובטח של 60 דולר ביום! עם הוכחות - חובה להירשם דרכי ולשלם סכום מסויים.
מוכר דרך לפרוץ לסקייפים ולשחקני League of Legends, Steam בלי קילוגר או שטויות...
איך זה הגיוני שהוא ביקש 143$ וקיבל אותם באותו יום ?
נשמע לי קצת מפוקפק העסק,במיוחד לפי הסגנון כתיבה שלך רואים שאתה ילד.
מצחיק כמה שאתם ילדים קטנים, "Fearless" אני הראיתי לכל אחד ממי שהשקיע דרכי את החשבון שלי ועשיתי רענן כמה פעמים.
"atamoon" כמה אטום אתה יכול להיות? אני הראיתי הוכחה של ה Balance שלי, לא של ה PAYOUT ואמרתי בפירוש שאני יקבל ב 7/10
"דיר" נשמע מפוקפק? טוב, אני ילד.
iTz_lolZ - אני משתמש בעבדים צרפתים, מה שאומר שזה חוקי לגמרי - הם מורידים ומשלימים עד הסוף את החידון, והסיבה שאני לא מוריד מעצמי?
כי אם הייתי מוריד מעצמי עם העבדים שלי הייתי מקבל באן, עד היום הרווחתי 1280$ עם הצרפתיים הנחמדים האלה.
אתם לא רוצים - תסובבו את הראש וצאו מפה. תודה רבה .
נערך לאחרונה על ידי Meitav; 02-10-2013 בשעה 06:48.