קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך עושים הרבה כסף מ fileice
    על ידי Erawmad בפורום כסף ברשת
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-08-2013, 00:06
  2. [שאלה] איך אתם עושים כסף באינטרנט ?
    על ידי PROKOL Team בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-06-2013, 18:33
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-03-2011, 01:20
  4. אז איך עושים כסף כנסו תנסו תעשו
    על ידי soika בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 14:43
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-07-2006, 20:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

איך עושים היום כסף באינטרנט?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך עושים היום כסף באינטרנט?

הייתי פעם מאוד פעיל בפורומים של כסף באינטרנט ועבודה מהבית גם היו לי כמה אתרים שהניבו לי כמה אלפי שקלים כל חודש אבל אחרי שהתחום הזה נהיה כל כך תחרותי וכל ילד בן 13 נכנס לתחום הזה הרווחים שלי התחילו לצנוח עד שהגיעו לאפס ומאז פשוט לא הצלחתי לשחזר את ההצלחה שהייתה לי באותה תקופה. לפני שנה וחצי התגייסתי ולצבא ומאז הפסקתי לגמרי להתעסק בכל התחום הזה אבל הידע בשיווק באינטרנט וקידום אתרים בגוגל עדיין נשאר לי בראש למרות כל התחרות הגדולה שיש. אני אשמח אם תגידו לי מה הדרכים הכי טובות להרוויח כסף באינטרנט כיום ומה השתנה בין שנת 2011-12 להיום

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי JustDoIT צפיה בהודעה
    הייתי פעם מאוד פעיל בפורומים של כסף באינטרנט ועבודה מהבית גם היו לי כמה אתרים שהניבו לי כמה אלפי שקלים כל חודש אבל אחרי שהתחום הזה נהיה כל כך תחרותי וכל ילד בן 13 נכנס לתחום הזה הרווחים שלי התחילו לצנוח עד שהגיעו לאפס ומאז פשוט לא הצלחתי לשחזר את ההצלחה שהייתה לי באותה תקופה. לפני שנה וחצי התגייסתי ולצבא ומאז הפסקתי לגמרי להתעסק בכל התחום הזה אבל הידע בשיווק באינטרנט וקידום אתרים בגוגל עדיין נשאר לי בראש למרות כל התחרות הגדולה שיש. אני אשמח אם תגידו לי מה הדרכים הכי טובות להרוויח כסף באינטרנט כיום ומה השתנה בין שנת 2011-12 להיום
    לא יודע מה היה פעם, לא הייתי בתקופה שאתה מדבר אבל עכשיו לפחות ממה שאני רואה זה שברשתות cpa,ppd הולך חזק מאוד. אנשים סוגרים 3500~3700$ ביום, לא נתפס.

עכשיו משהו שאני יכול להמליץ לך עליו בגדול וגם נראה לי יתאים לך. תקח נישה ותשחק איתה White Hat כלומר למשל אתה מפרסם מדריך לרדת במשקל, מזון, תוכנית אימונים וכל הדברים בסגנון האלה [ אלה נישות תחרותית שקשה להפיק מהן רווח רק כדי שתבין את הדוגמה]
    אז תיקח אתר תבנה אותו ותקדם אותו לעמוד הראשון בנישה טובה ואז למשל תשמש ב- contect locker שזה שכל מי שנכנס לעמוד צריך להשלים סקר/ הורדה של מדריך למשל ואז כל מי שרוצה להוריד את המדריך צריך להשלים סקר כזה ב- widget איכותי. אם תמצא נישה טובה ותקדם אותה טוב אני ממליץ לך contect locker תוכל להרוויח מלא מלא מלא כסף. כדאי לך להיות מכוון לקהל של ארצות הברית כי תוכל להגיע ל- cr 50% וכ- 1$ להורדה שזה מטורף. עוד משהו שקצת יותר קשה להשיג לידים אבל אפשרי בהחלט אלה הנישות הצרפתיות 30$ לליד שזה חזק ביותר.

זה זרקתי לך בכמה מילים אם אתה רוצה אני יעזור לך בזה תוכל לפנות אליי בפרטי.

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי JustDoIT צפיה בהודעה
    לא יודע מה היה פעם, לא הייתי בתקופה שאתה מדבר אבל עכשיו לפחות ממה שאני רואה זה שברשתות cpa,ppd הולך חזק מאוד. אנשים סוגרים 3500~3700$ ביום, לא נתפס.

עכשיו משהו שאני יכול להמליץ לך עליו בגדול וגם נראה לי יתאים לך. תקח נישה ותשחק איתה White Hat כלומר למשל אתה מפרסם מדריך לרדת במשקל, מזון, תוכנית אימונים וכל הדברים בסגנון האלה [ אלה נישות תחרותית שקשה להפיק מהן רווח רק כדי שתבין את הדוגמה]
    אז תיקח אתר תבנה אותו ותקדם אותו לעמוד הראשון בנישה טובה ואז למשל תשמש ב- contect locker שזה שכל מי שנכנס לעמוד צריך להשלים סקר/ הורדה של מדריך למשל ואז כל מי שרוצה להוריד את המדריך צריך להשלים סקר כזה ב- widget איכותי. אם תמצא נישה טובה ותקדם אותה טוב אני ממליץ לך contect locker תוכל להרוויח מלא מלא מלא כסף. כדאי לך להיות מכוון לקהל של ארצות הברית כי תוכל להגיע ל- cr 50% וכ- 1$ להורדה שזה מטורף. עוד משהו שקצת יותר קשה להשיג לידים אבל אפשרי בהחלט אלה הנישות הצרפתיות 30$ לליד שזה חזק ביותר.

זה זרקתי לך בכמה מילים אם אתה רוצה אני יעזור לך בזה תוכל לפנות אליי בפרטי.

CPA זה מה שלפי דעתי הולך עכשיו הכי חזק...
    זה גם התחום שבו אני עובד.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

CPA הדרך הכי טובה שתרוויח בה .

STOOOOP

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 צפיה בהודעה
    CPA הדרך הכי טובה שתרוויח בה .
    whats cpa?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect