קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תעזרו לי בבקשה
    על ידי yoav בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 08:52
  2. תעזרו לי בבקשה לתרגם את הדברים הבאים באנגלית
    על ידי FireSide בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 19:50
  3. [המלצה] תעזרו לי בבקשה!! צריך רק שם של משחק טוב
    על ידי yarin4444 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 17:06
  4. אחים שלי!! תעזרו לי בבקשה מהר!
    על ידי The Raven בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 20:08
  5. תעזרו לי בבקשה
    על ידי ShAi0S בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 21:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

תעזרו לי בבקשה :)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל תעזרו לי בבקשה :)

עלינו לתיכון והכרתי בכיתה שלי מישהי שהיא מאוד מוצאת חן בעיניי,אני אחד שקצת קשה לו להיפתח אבל אני מאוד רוצה את הקשר איתה,החלטתי בכיתה פה ושם לדבר איתה,היא לא סיננה אותי פעם אחת,והיא בכל שיחה תמיד מאוד נחמדה אליי,מה שגורם לי עוד יותר להיקשר אליה.
    אני מכיר אותה כבר בערך 3 שבועות והתחלתי מלפני שבוע וחצי ממש לדבר איתה פנים מול פנים יום יומי פה ושם ....
    איך אני יודע שאני מרגיש אליה?כשהיא מדברת איתי אני חצי מקשיב לה,יותר מרוכז בלהסתכל עליה לראות אותה מחייכת וכן בכל זאת לנסות להקשיב לה ולדבר איתה על נושאים מסוימים..ככל שעובר הזמן אני מתחיל יותר ויותר להרגיש אליה,הגעתי למצב שאין יום שאני נכנס למיטה בלילה לפני השינה ולא חושב עליה חצי שעה,אני כל הזמן חושב ורוצה שילך לי איתה טוב ביום שלמחרת.
    1.איך אני יכול לדעת אם יש איזה שהוא מצב שהיא בעינין שלי?(היא נחמדה לכולם ומתוקה לכולם כזה..לא רק אליי)
    2.האקסית שלי נמצאת בכיתה שלי גם וזה בעיה,מאז שנפרדנו אנחנו לא מדברים יותר אין לי מושג למה,אני והיא פשוט התרחקנו שזה קצת מוזר...אבל בכל פעם שאני מדבר עם מישהי אני מבחין ורואה שתמיד היא מסתכלת ומתה מקנאה,ואני מפחד שאם האקסית תגלה/תבין שיש לי עינין בילדה החדשה,היא תנסה להפריד בינינו ולאמר עליי דברים רעים מולה.
    3.יש לילדה החדשה הזאת חברה שהיא הכי טובה שלה,תמיד היא איתה,עם החברה שלה יש לי קשר יחסית סבבה והיא ילדה ממש טובה(לא נראית אחת שמספרת דברים אישיים),חשבתי אולי לשתף אותה בזה אבל פה אני לוקח סיכון עצום שהיא יכולה לספר לה ואני ימות מבושה,מצד שני אם היא לא תספר לה ותנסה לעזור לי,זה ייתן לי יתרון גדול..
    4.יש עוד ילדה בכיתה שגם טיפה התחברה אליה והיא נחשבת ידידה טובה שלי,אולי אותה לשתף בזה ושהיא תנסה לעזור?
    אני חייב שתעזרו לי אני באמת שלא יודע מה לעשות,לא שיתפתי את זה עם אף אחד...ואני זקוק לעזרה...

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי dorpyuval צפיה בהודעה
    1.איך אני יכול לדעת אם יש איזה שהוא מצב שהיא בעינין שלי?(היא נחמדה לכולם ומתוקה לכולם כזה..לא רק אליי)
    2.האקסית שלי נמצאת בכיתה שלי גם וזה בעיה,מאז שנפרדנו אנחנו לא מדברים יותר אין לי מושג למה,אני והיא פשוט התרחקנו שזה קצת מוזר...אבל בכל פעם שאני מדבר עם מישהי אני מבחין ורואה שתמיד היא מסתכלת ומתה מקנאה,ואני מפחד שאם האקסית תגלה/תבין שיש לי עינין בילדה החדשה,היא תנסה להפריד בינינו ולאמר עליי דברים רעים מולה.
    3.יש לילדה החדשה הזאת חברה שהיא הכי טובה שלה,תמיד היא איתה,עם החברה שלה יש לי קשר יחסית סבבה והיא ילדה ממש טובה(לא נראית אחת שמספרת דברים אישיים),חשבתי אולי לשתף אותה בזה אבל פה אני לוקח סיכון עצום שהיא יכולה לספר לה ואני ימות מבושה,מצד שני אם היא לא תספר לה ותנסה לעזור לי,זה ייתן לי יתרון גדול..
    4.יש עוד ילדה בכיתה שגם טיפה התחברה אליה והיא נחשבת ידידה טובה שלי,אולי אותה לשתף בזה ושהיא תנסה לעזור?
    אני חייב שתעזרו לי אני באמת שלא יודע מה לעשות,לא שיתפתי את זה עם אף אחד...ואני זקוק לעזרה...
    1 - יש סימנים בדר"כ שמצהירים כוונת מהבחורה כלפיך..סימנים מאד בוהקים שגם אנחנו שמים לב להם בדר"כ אבל אנחנו פשוט לא יודעים אם זה זה, או שהיא סתם מתנהגת כך.
    הסימנים הם- מסתכלת לך על השפתיים כשאתה מדבר איתה, אם היא נוגעת בך (בכתף, ברגל, מכה בגב, נשענת עלייך, עושה לך מסאג' סתם..כל מגע שיש), אם היא צוחקת מכל דבר שאתה אומר (גם אם זה משהו לא הכי מצחיק בעולם, אז אם היא היחידה שצוחקת ממך, זאת הסיבה), מחפשת סיבות להיות לידך (סתם נעמדת לידך, או מתיישבת לידך כשיש מקום במקום אחר)
    2 - אל תתייחס לאקסית שלך. אם המישהי החדשה תרצה אותך והיא תיהיה מספיק חכמה, היא תדע לבד "לסנן" דברים שהאקסית אומרת לה והיא תדע לבד מה נכון לעשות ומה לא לעשות.
    3 - תנסה לפתח איתה שיחה קטנה, סתם "מה קורה" כזה, לא משהו מבהיל..אם היא זורמת והיא נחמדה, אז תנסה להתקדם קצת בשיחה..אם היא תראה לך סגורה אז תוותר.
    4 - דעה נשית לגבי נשים תמיד זה דבר טוב. אבל תמיד.
    אני אישית שואל את ידידות שלי לגבי דברים בסקס (אבל זה לא קשור אליך עדיין.. )

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

להתחבר לחברה הכי טובה שלה זה תמיד הכי טוב.
    גם אם היא תספר לה, לא יקרה שום דבר שלא יקרה בהמשך.
    היא לא בקטע שלך? אז אחרי שחברה שלה תספר לה היא תתרחק ממך (במקרה שהיא פחדנית) או תבוא ותדבר איתך על זה.
    היא כן בקטע שלך? היא תתחיל להראות סימנים יותר אגרסיבים (לא מבחינה ברוטאלית, מבחינה של הרבה יותר שקופים) או שאם היא לא בקטע של "מוסכמות חברתיות", היא תבוא אליך ותיזום.
    בכ"מ, בין אם היא תגיד או לא מתישהו אתה תדע אם היא בקטע שלך או לא. לך על זה בכל הכוח חבר ובהצלחה!

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מאוד מפחד לאבד את הקשר איתה...אם היא תדע דרך זה שאני יספר לחברה הכי טובה שלה והיא תספר לה,היא לא תדבר איתי על זה ובטוח תתרחק...על האקסית אני באמת לא ישים...

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מה אתה שובר ת'ראש תציע לה לצאת לאנשהו , אם היא תסכים תזרום אם לא...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היא הסכימה לפני כמה ימים ששאלתי אותה אם היא רוצה לצאת ובאמת יצאנו,אבל איך אני יידע באמת אם יש לה עיניין בי??

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אם היא שואלת עליך, אם היא רוצה להמשיך להיפגש..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשאל ישירות. אם יצאתם כנראה שהיא כן בעניין

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect