קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] תחביבים כדרך חיים, וקריירה.
    על ידי Mr. Ingidao בפורום תחביבים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-02-2011, 16:59
  2. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 20:13
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 23:46
  4. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

חיוך כדרך חיים:)

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל חיוך כדרך חיים:)

איך להנות כאשר יש את כל הסיבות להתבאס?

יצאתי היום עם חברים למועדון, איתי הצטרפו חברתי לחיים מזה עשרה חודשים וחבר מאד קרוב שלי ,הגענו למועדון בשרון חיכינו שעתיים להיכנס אליו ולרקוד להנאתנו אך הפלא ופלא התור רק נמשך ונמשך עד צאת הנשמה, אחרי מספר רימוני גז מדמיע שנזרקו לעברנו (אני לא צוחק) החלטנו בפה אחד לחזור הבייתה , אספנו את השברים ואת אחוזי האלכהול ועברנו בפאב שכונתי, התיישבנו מספר דקות ומשם עברנו לאכול סמבוסק, כל הדרך חברה שלי רק התלוננה על הקור...על זה שלא נכנסנו למסיבה ועל כל דבר שרק היה אפשר.אבל אני המשכתי לחייך בכל הזדמנות שהייתה, כי אני כן נהנתי כלומר ההפך הגמור מחברה שלי, אנחנו למדים מכך שהעולם מתחלק לשני סוגים של אנשים אלו שרואים את החצי הכוס המלאה ואת אלה שרואים את חצי הכוס הריקה והחיים הרבה יותר מאושרים כשאתם מאלה עם החצי כוס המלאה.תתחילו להנות מהרגעים הקטנים כי אי אפשר להנות מהדברים הגדולים לפני שאתם נהנים מהקטנים גם אם נתקעתם שעתיים בתור בגשם ובסוף לא נכנסתם ונגמר לכם הערב שתכננתם כבר שבועיים תמיד אפשר לדבר ולהריץ דחקות מימים עברו ועדיין להנות.
    החיים מלאים ברגעים קטנים שעושים אותנו מאושרים יותר, רק צריך לשים לב אליהם.
    מהיום , שתתיקלו במצב בו אתם מתארים כמבאס אל תשכחו שלידכם יש מאות רגעים קטנים שיכולים להפוך אותו ממבאס למהנה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נשמע כאילו שהמאמרים שאתה כותב הם סוג של סיכום מהחיים שלך, ככה אתה מלמד את עצמך מה לעשות ואיך לנהל את החיים שלך, ועל הדרך אתה מעביר "חומר" לקוראים של הפורום..שזה בסדר גמור.
    רק ש...בתור קורא, אני הייתי מצפה שתכתוב יותר ותכניס יותר מלל, יותר תיאורים, יותר עניין ו"פלפל" למאמרים שלך..
    אתה כותב סוג של מאמר שנראה כאילו שאתה מנסה לצאת מידי חובה.

קח את זה כתגובה בונה ולא בכדי להעליב אותך

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אתה בוחר אם אתה נהנה ממשהו : )
    אפשר גם לבחור להנות מזה שאונסים אותך 10 כושים מאחורה רק שזה מאוד קשה.
    אז יש 3 אפשרויות במקרה כזה כמו שאתה מתאר:
    1. שותקים ולא מתלוננים(בלי קשר למצב רוח) ועושים הכל כדי לשנות את זה למה שאתה רוצה או להשאיר את זה ככה-> בוחרים מה עדיף לך כרגע.(במילה אחת סובלים ובעוד מילה סובלים בשקט).
    2.מתלוננים בלי הפסקה ונשארים באותו מצב ובוכים על כמה שרע בתור תקווה שיבוא מלאך מהשמיים ויעשה משהו.(במילה אחת סובלים ובעוד מילה סובלים בקול).
    3. משקרים לעצמי שלך כלומר משנים את הדעה שלך כדי שתיהיה שמח..(או שאתה מתעלם מהדעה שלך ומכחיש) נניח יש לך עקרון לא לשתות אלכוהול כי זה זבל ויש המון סיבות.. ואז אתה נקלע לחרא סיטואציה שכולם שותים וגורמים לך להרגיש לא קשור, אז יש כאלה שמשנים את הדעה שלהם שאלכוהול זה בסדר לפעמים ושותים כי הערך של להרגיש שייך חשוב להם יותר באותו רגע.
    בחירה שלך , הכל עובד יופי חוץ מאופציה 2 שמשום מה חברה שלך בחרה.. יכול ליהיות שרק אני שונא בכיינים.
    רמז רוב האנשים בוחרים בדרך 3 יותר פעמים כאשר הסביבה נותנת להם פתרון ל"קונפליקט" כי הם חלשי אופי או שהם בוחרים באופציה 2 כאשר אין פתרון לקונפליקט בתקווה שמישהו יתן להם אותו והוא יהיה מספיק מתאים.
    מי שבוחר רוב הפעמים ב-1 באמת יגשים את המטרות שלו אבל יסבול הרבה אבל בשביל זה צריך לדעת מה הערכים שלך ומה עומד לפני מה וכמה ולמה.(מה שאין לי שמץ איך באמת יודעים לפרטי פרטים ואני לא מדבר על קווים כללים או כמה מטרות קרובות/רחוקות)
    מי שבוחר ב-2 יסבול הכי הרבה כי הוא בוחר לסבול.
    מי שבוחר ב-3 יהיה הכי מאושר אבל שישים לב שהוא מגשים לאחרים מטרות והוא משקר לעצמו על הדרך, בכל זאת החיים זה משחק של כוח.. ולרוב עדיף "לסבול" כדי ליהיות בעמדת כוח.(בעיקר שמבינים שרגשות ואפילו מחשבות ,הכל בחירה, ומי שמבין באמת שזה לא משנה אם הוא משיג את מה שהוא רוצה בכלל אבל מצד שני זה מאוד משנה.. יכול גם ליהיות מאושר מזה שהוא לא הצליח כי זה משחק בסופו של דבר וכמו בתחרויות אין אף אחד שתמיד מנצח כל החיים בענף ספורט מסויים).
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-10-2013 בשעה 19:42.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    אתה בוחר אם אתה נהנה ממשהו : )
    אפשר גם לבחור להנות מזה שאונסים אותך 10 כושים מאחורה רק שזה מאוד קשה.
    אז יש 3 אפשרויות במקרה כזה כמו שאתה מתאר:
    1. שותקים ולא מתלוננים(בלי קשר למצב רוח) ועושים הכל כדי לשנות את זה למה שאתה רוצה או להשאיר את זה ככה-> בוחרים מה עדיף לך כרגע.(במילה אחת סובלים ובעוד מילה סובלים בשקט).
    2.מתלוננים בלי הפסקה ונשארים באותו מצב ובוכים על כמה שרע בתור תקווה שיבוא מלאך מהשמיים ויעשה משהו.(במילה אחת סובלים ובעוד מילה סובלים בקול).
    3. משקרים לעצמי שלך כלומר משנים את הדעה שלך כדי שתיהיה שמח..(או שאתה מתעלם מהדעה שלך ומכחיש) נניח יש לך עקרון לא לשתות אלכוהול כי זה זבל ויש המון סיבות.. ואז אתה נקלע לחרא סיטואציה שכולם שותים וגורמים לך להרגיש לא קשור, אז יש כאלה שמשנים את הדעה שלהם שאלכוהול זה בסדר לפעמים ושותים כי הערך של להרגיש שייך חשוב להם יותר באותו רגע.
    בחירה שלך , הכל עובד יופי חוץ מאופציה 2 שמשום מה חברה שלך בחרה.. יכול ליהיות שרק אני שונא בכיינים.
    רמז רוב האנשים בוחרים בדרך 3 יותר פעמים כאשר הסביבה נותנת להם פתרון ל"קונפליקט" כי הם חלשי אופי או שהם בוחרים באופציה 2 כאשר אין פתרון לקונפליקט בתקווה שמישהו יתן להם אותו והוא יהיה מספיק מתאים.
    מי שבוחר רוב הפעמים ב-1 באמת יגשים את המטרות שלו אבל יסבול הרבה אבל בשביל זה צריך לדעת מה הערכים שלך ומה עומד לפני מה וכמה ולמה.(מה שאין לי שמץ איך באמת יודעים לפרטי פרטים ואני לא מדבר על קווים כללים או כמה מטרות קרובות/רחוקות)
    מי שבוחר ב-2 יסבול הכי הרבה כי הוא בוחר לסבול.
    מי שבוחר ב-3 יהיה הכי מאושר אבל שישים לב שהוא מגשים לאחרים מטרות והוא משקר לעצמו על הדרך, בכל זאת החיים זה משחק של כוח.. ולרוב עדיף "לסבול" כדי ליהיות בעמדת כוח.(בעיקר שמבינים שרגשות ואפילו מחשבות ,הכל בחירה, ומי שמבין באמת שזה לא משנה אם הוא משיג את מה שהוא רוצה בכלל אבל מצד שני זה מאוד משנה.. יכול גם ליהיות מאושר מזה שהוא לא הצליח כי זה משחק בסופו של דבר וכמו בתחרויות אין אף אחד שתמיד מנצח כל החיים בענף ספורט מסויים).
    עמוק אחושרמוטה אחי..
    בן כמה אתה? לא פעם ראשונה שאתה כותב דברים כאלה שאשכרה גורמים לי לחפור לעצמי במוח ולשאול את עצמי את השאול שאתה מציג פה..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    עמוק אחושרמוטה אחי..
    בן כמה אתה? לא פעם ראשונה שאתה כותב דברים כאלה שאשכרה גורמים לי לחפור לעצמי במוח ולשאול את עצמי את השאול שאתה מציג פה..
    מה זה משנה בן כמה הוא..?
    יש לו שכל בקופסא לילד

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

א. Rodney קיבלתי את מה שאמרת ואגב אתה לא הראשון שמעיר לי על כך...אשתדל להשתפר.
    ב.kongi אני לא כל כך מסכים איתך שלהסתכל במשקפיים וורודות ימנע ממך הגשמה עצמית, לדעתי להפך אתה תקח דברים יותר בקלות ולא תישבר שמאד מאד קשה לך.
    נערך לאחרונה על ידי vvkogan55; 13-10-2013 בשעה 00:29.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה יפה מאוד שאתה כותב ואני בטוח שעם הזמן אתה רק תשתפר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יפה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,156 | הודעות: 8,150,738 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect