יש לי חבר אנחנו 10 חודשים אבל יש לו בעיה הוא עצבני ..... יותר מד עצבני ...
אז כל פעם שאני עושה משהו הוא מוצא איך לריב איתי על זה וכשהוא רב איתי וכועס עליי אז הוא משפיל אותי כל הזמן וכשאמרתי לו את זה אז הוא אמר שזה רק ביקורת ... אבל ביקורת לא אמורה להישמע כמו ילדה מטומטמת אחת או ילדה טיפשה או מפגרת או משו כזה .... וכשהוא מתעצבן הוא צועק ומחליט על דברים פזיזים כמו מעכשיו שבוע את לא רואה אותי ולא מדברת איתי ואם תשלחי לי הודעות או תתקשרי אני לא יענה ... וזה קרה היום רק בגלל שישבתי בארומה לאכול כי אני חולה ויצאתי מהרופא והיה ליד וכי ההורים שלי שאני חולה לא מרשים לי לצאת לחברות או אליו והוא אף פעם לא מבין אותי ויש אפילו פעמים שהוא מעביר ביקורת על ההורים שלי או משווה אותם להורים שלו ומוציא אותם רעים וזה ממש לא בסדר ואני שותקת כי הוא יריב איתי ואני שונאת שהוא רב איתי כי כשהוא רב איתי הוא רע .... אני לא יודעת מה לעשות אני לא יודעת בכלל אם להמשיך את זה כי אני אוהבת אותו וטוב לי איתו אבל רק הגורמים האלה והעצבים המרובים שלו הורסים את זה וכבר חודשיים בערך גורמים לי לתהות זה שווה את זה?
אני פוחדת שאם אני יגמור את זה ואני יתחרט זה יהיה מאוחר מדיי אבל כמה אני יכולה להתלבט מאוחר מדיי כי אם אני רק פותחת נושא על השיחה הזאת הוא מוצא דרך להוציא את עצמו צודק וקשה לי לנהל איתו דו שיח כזה ...
מה אני עושה?אומרת?

ציטוט ההודעה