קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] אני לא מבין למה אבל בזמן האחרון התחילו איתי כמה בנות - בקיצור צריך ייעוץ קטן..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-07-2011, 20:32
  2. מעניין אותי כמה בנות יש בפורום???
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 22:40
  3. אני צריך כמה סרברים של מירק שאיבדתי
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[ייעוץ] מיום ליום אני מגלה כמה בנות זה עם מפגר

ברירת מחדל [ייעוץ] מיום ליום אני מגלה כמה בנות זה עם מפגר

מה קורה אנשים?

קיצר אז ככה... בסופש האחרון הייתי בבר קטן שנמצא באיזור אחד במועדון שבעצם זה סוג של בר מוגבל רק מי שקיבל את הכניסה לשם נכנס.. והשתיה שם בלי הגבלה (לפחות זה חח) בכל מקרה הכל שם זז נורא לאט והתחלתי לקבל עצבים ובאיזשהו שלב באה איזה בלונדה פצצה עמדה לידי וחיכתה להזמין גם איזה כוס בקיצור שהגיע תורי אז אני דיברתי ואז היא נדחפה לי לדברים ואמרה לברמן תן לי כוס אחת לפחות אני מחכה 20 דקות.. אני כמובן יצאתי עליה (איך לא חח) שאני מחכה כבר הרבה יותר מ20 דקות במצטבר והייתה שיחה יחסית יבשה כזאת של 2 שניות שנגמרה ואז היא שואלת אותי אם יש לי סיגריה (למרות שהיו לידה עוד אנשים חח) הבאתי לה מחבר ואז היא הלכה לשבת על הבר..

עכשיו תאמת קלטתי שהיא לבד שם על הבר וידעתי שהיא באה עם עוד חברה אחת לפחות אבל כנראה רק היא יכלה להיכנס לבר ההוא...בכל מקרה הלכתי לדבר איתה השיחה עצמה זרמה סבבה לגמרי גיליתי עליה כל מיני דברים היא עליי (למרות שאני יודע שהיא חירטטה לי לפחות בדבר אחד שזה הגיל שלה אבל מילא חח) בכל אופן לא משנה דיברנו איזה חצי שעה והיא אמרה לי מתישהו שחברה שלה מחכה לה למטה אז היא חייבת לעוף נתנה לי נשיקה חיבוק אמרה לי תוסיף לפייסבוק, אמרתי לה שתוסיף מאצלי והיא הוסיפה הכל טוב... וגם אישרה אחרי כמה דקות

עכשיו האמת שהחברים שלי החליטו שבא להם למות מהשתיה אז היתיי חייב לעזור להם אז לא נתקלתי בה שוב לצערי ורק כשנסענו עם אוטו של חבר בחזרה אז ראיתי אותה מחכה למונית ושלחתי לה הודעה אם יש לה איך לחזור והכל בסדר ואז היא רשמה לי באיזה 5 ומשהו "הגעתי הביתה מאמי"

כל החברים שלי הדליקו אותי שמע היא בעניין שלך וכו' וכו' ולהגיד לכם דוגרי יש לי חרא מזל בדברים האלה וגם היא באמת נראית טוב בצורה מחשידה כדי שהיא תהיה בעניין שלי כל כך בקלות חח בכל אופן יום אחרי זה סתם שלחתי לה מה קורה והיא לא ענתה... ואחרי איזה כמה ימים ניסיתי לדבר איתה שוב בדרך מתחכמת חח היא ענתה לזה אבל לא יותר... עכשיו יש לדעתי 2 אופציות:

א.היא הייתה מסטולה מתה ועובדה שרק באותו היום הספציפי שבו היא הוסיפה אותי לפייס אז היא ענתה ואחרי זה כבר לא (או במילים אחרות אין לה פאקינג מושג מי אני והיא לא זוכרת כלום)
    ב.סתם ניסתה להיות נחמדה או משהו ואין לה שום עניין בי

הדילמה שלי זה או לצאת עליה על זה שזה טמטום מוחלט להגיד לבנאדם להוסיף אותה ואז לא לדבר איתו או פשוט לחכות לפעם הבאה שאני יראה אותה פנים מול פנים (שלפי מה שאני מבין זה יכול לקרות כל שבוע חח זה המקום היחיד בערך שיש לי לצאת עליו ביום הזה והיא באה לשם הרבה), אז בקיצור ולעניין או לנסות דרך הפייסבוק (שזה לא כזה הולך) או לתפוס אותה לשיחה במציאות (שנראה לי יותר טוב אבל עדיין מבקש את עצתכם) בכל מקרה אני לא רוצה לבנות על זה יותר מדי וגם ברור לי שיש סיכוי לא קטן שלא ייצא מזה שום דבר, אבל בכל זאת בגלל שהבחורה נראית פשוט 4-5 רמות מעל רוב הבנות שראיתי בזמן האחרון אז אני רוצה לתת צ'אנס
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 29-10-2013 בשעה 13:00.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

זה מצב שאני יעדיף לא לעמוד בו, בחורות יתלבטו אם לצאת איתך ולא ההפך !.
    בכול מקרה.. היא נשמעת לי סתם בלאגניסטית..
    ועדיף במציאות..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

יש לך עוד אופציה והיא הנכונה - לשכוח ממנה ולשים עלייה איקס בגדול של אבטיח.
    היא מטומטמת והיא לא שמה עלייך קצוץ, אז למה אתה שם עלייה?
    מה יעזור לך לצאת עלייה ולהגיד לה שהיא מטומטמת? לא באמת אכפת לה ממך ולא אכפת לה שאתה חושב שהיא מטומטמת..אתה כלום בשבילה.

בתכלס אתה צודק אחי בכל מקרה הייתי עובר הלאה אבל היא כוסית ברמה אחרת... אני אומר שפעם הבאה שאני יראה אותה במועדון הזה (ויקווה גם שהיא תהיה שיכורה) חח אני פשוט ידבר איתה כאילו הכל רגיל וינסה להזרים חח אם ילך ילך אם לא אז חח בכל מקרה אני לא יפסיד כלום

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

היית צריך לשים לב זה מעצם זה שהיא אומרת לך "תוסיף לפייסבוק" ולא "תרשום את המספר, 05...."

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מה אתה רציני חשבתי התבגרתם חחחח מה זה האוננות המנטלית הזאת שתלך להזדין אם אתה לא הבנת תרמז נראלי שכולם הבינו שהיא לא בקטע שלך .

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

מה אתה לוקח פייסבוק מה אתה טמבל

GA20 סבבה אבל יש בנות שלא רוצות ישר לתת את המספר כדי יענו לא לצאת זולות (וכן היא לא בוגרת או משהו.. אני די בטוח שהיא איזה בת 18 למרות שהיא זיינה תמוח שהיא בת 20) שמע בסוף השיחה הייתי מבקש ממנה את המספר אבל היא פשוט הקדימה אותי ואמרה לי להוסיף אותה.. זה לא שאני ביקשתי פייסבוק אני בחיים לא יבקש את זה זה הדבר הכי מעאפן שיש

והמאמין הבנתי שכרגע היא לא בקטע סבבה... אבל יש לה גם איזה בעיה בראש שהיא מראה עניין בזמן ההוא שדיברנו ועכשיו כאילו כלום... לא קשור לאוננות מנטלית פשוט דברים כאלה קרו לי לא פעם אחת אני רוצה להבין איך לעצור את הסדרה הזאת (וגם שלא תגיד שהייתי אובססיבי בטירוף ורק שלחתי הודעות שלחתי כולה הודעה אחת מסכנה)

יטינגר... היא הביאה אז פשוט זרמתי אם היא לא הייתה ממהרת לחברה הזאת שלה ומפתיעה אותי אז כבר הייתי מבקש מספר תאמין לי בכל מקרה עוד באותו יום היא ענתה והכל סבבה הבעיה היא שלא הכיתי בברזל שהוא חם.. אבל היה לי חרא מזל שחברים שלי החליטו למות מהאלכוהול חחח
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 29-10-2013 בשעה 22:02.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect