|
|
חחחחחחחח תאכלס בעימות הזה הוא צודק בחורות היום זאת תופעה לא טבעית
זורמת איתך הביתה זורמת איתך למיטה ופתאום נעצרת אז למה באת/באתי עד לפה מה הן חושבות לעצמן...
האמת היא אבל שגם צריך להיות מפגרים כדי לא להבין את ההבדל בין "לא!!!!" ל"ללא.." וגם רואים סימנים רואים זרימה אם היא בפירוש אומרת לא וברצינות לגמרי אז צריך להפסיק אבל אם רואים שהיא סך הכל אומרת את זה אבל לא תכלס מתכוונת לזה ב100 אחוז ורואים סימנים של זרימה אז פשוט צריך לנסות קצת יותר חח
למרות שלא קרה לי שהבאתי מישהי הביתה והיא לא זרמה ישר... קרה לי דבר כזה עם אחת במלון חחחח בת זונה אבל זה גם אני הייתי אשם כי שיחקתי אותה התייר הנחמד והסבלני במקום להוריד בסוף את המסיכה ולהגיד.. יאלללה כוסומוווווו אני לא תייר את פה במלון ויש לך את הזוג שדיים הכי יפה שראיתי בחיים שלי ואני חייב לאנוס את הכושלהאמ אמא שלךךך!! חחחח אבל האמת שזה נהרס כי פשוט חברה שלה הכלבה עלתה בסוף לחדר
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 05-11-2013 בשעה 15:44.
הבנאדם אספרגר ברמות לא אמיתיות, הוא הפך להיות כבר בדיחה ברמה שכל המדינה יודעת מי זה והוא עדיין ממשיך עם הבולשיט הזה שלו.
יחסית אליו סניה הוא סמל סקס מבטיח. עם כל הכבוד לסניה וסטס אני יכול לאמר שהערה הזאת היתה במקום חחחח
אז חבר'ה אחרי הכל יש לי שאלה כנה כשהיא אומרת לא למה היא מתכוונת ?? אני חייב לדעת חחחחחח