נכתב במקור על ידי -Tony- עדיין פה הייפייב~! מקווה שתשאר פעיל כשתוכל חח
נכתב במקור על ידי -shaked- דור! חחחח איפה אתה שקד איפה??
נכתב במקור על ידי .Dor. חחחח איפה אתה שקד איפה?? חחחחחחחחחחחח לא ראיתי אותך מאז "אתגרי ספטמבר הגדול"
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחחחחחח לא ראיתי אותך מאז "אתגרי ספטמבר הגדול" חחחחחחח אני צוחק בלי לזכור מה זה בכלל..
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 26-11-2013 בשעה 20:59.
נכתב במקור על ידי .Dor. חחחחחחח אני צוחק בלי לזכור מה זה בכלל.. זה היה אתגרים כאלה על סדרות הקטע שהייתי אמור לקבל איזה 2000 נקודות ונתנו לי באן ליום-יומיים באותו היום, ולא רצו לתת לי את הנקודות מאז
נכתב במקור על ידי .Dor. חחחח איפה אתה שקד איפה?? האמת אין לי מושג משוטט לי בכספ כמו מסכן ומתגעגע לאטרף...
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי -shaked- האמת אין לי מושג משוטט לי בכספ כמו מסכן ומתגעגע לאטרף... יא אח לאשך
נכתב במקור על ידי Shinx יא אח לאשך מה זה נהיית משתמש מטורף
נכתב במקור על ידי -shaked- מה זה נהיית משתמש מטורף זה כי אני אחוק לזרנוק
נכתב במקור על ידי Shinx זה היה אתגרים כאלה על סדרות הקטע שהייתי אמור לקבל איזה 2000 נקודות ונתנו לי באן ליום-יומיים באותו היום, ולא רצו לתת לי את הנקודות מאז חחחחח תתבע אותם על 8 שקל שהם מחסירים ממך בעקיפין
נכתב במקור על ידי afx חחחחח תתבע אותם על 8 שקל שהם מחסירים ממך בעקיפין I'm on it!
נכתב במקור על ידי Shinx זה כי אני אחוק לזרנוק WTF מישהו נהייה מנהל פששששששששששששששששש וואי וואי בקצב הזה אני עוד חוזר xD
נכתב במקור על ידי -shaked- WTF מישהו נהייה מנהל פששששששששששששששששש וואי וואי בקצב הזה אני עוד חוזר xD אחות לשחלותתתתתת
נכתב במקור על ידי -shaked- WTF מישהו נהייה מנהל פששששששששששששששששש וואי וואי בקצב הזה אני עוד חוזר xD אם זה מה שיחזיר לפה אנשים, אני אדאג ששינקס גם יהיה מפקח דיון וקהילה.
חוקי הפורום