ששששש
ששששש
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 19-09-2014 בשעה 15:32.
|
|
אם תוכל לשרוד את זה כלכלית, אני הייתי מציע לך לצאת מהבית של ההורים.
והייתי מציע לך להפסיק לחשוב במונחים של LMS. זה לא רלוונטי לגבי החיים שלך, זה לא מייצג את הבעיות שלך, ואתה המקום שאתה נמצא בו בחיים.
תנסה להסתכל על החיים שלך כמצב נתון, ותראה איך אתה משפר אותו מפה, מבלי להכניס מושגים חיצוניים שלא קשורים אליך.
ותצא מהפורום הזה,
נשאבת לפה עמוק, ואתה שואב את חלק מתחושת הביטחון שלך מהפידבק של חברי הפורום,
בזבזת פסקה שלמה כדיי להצדיק את עצמך בפני בנאדם פחדן שמרגיש מוכרח לקבל את הבוסט הנמוך לאגו שלו בלרדת על חברי פורום אחרים, וביניהם אתה.
ואת כל האשכול שלך ביססת על תאוריה שלא קשורה לחיים הפרטיים שלך במיל.
נערך לאחרונה על ידי LittleLionMan; 03-12-2013 בשעה 09:43.
עניין של יחס
השאלה היא עד כמה כדי לך להקריב מה M בשביל לקדם את ה S, יחס של עלות/תועלת
אם תשכיר דירה זה יהיה לך הרבה יותר נוח,יותר פרטיות,עצמאות גם קרוב וגם יעלה לך את ה S ותוכל להביא בחורות חופשי
אבל אם לא ? סתם תשלם שכר דירה ..
אני אישית הייתי נותן צ'אנס לעלות את ה S, מקסימום לא טוב תמיד תוכל לחזור להורים , תנסה ותראה איך זה הולך לך
בטח שלשכור דירה
גם בית לבד
אז מה אם חסר קצת כסף? אחי בגיל הזה אתה לא מתחתן לך למועדון ותביא אותן הביתה
יטינגר מה הבעיה לשכור דירה עם חבר זה מה שאני עושה.. אחלה דירה, מידי פעם מארחים חברים, הרי כולם ככה בגיל הזה אין פה אף אחד שיש לו כבר וילה פרטית. כולם באים אליכם ואף אחד לא עושה פוזות של "דירה קטנה" יושבים על הספה מפצחים גרעינים רואים משחק, מביאים בנות אוכלים, מה רע? ואני כמוך אני בא מעיר שאמנם לא חור כמו פרדס חנה אבל עדיין חור, ובלי לחשוב פעמים ברור שתעבור תקרוב לאוניברסיטה. וכמו שאמרתי, דירה עם שותף לשכור, הדבר הכי טוב לעשות. גם כיף כי זה בכל זאת חבר שבא איתך מהתיכון ועבר את כל השנים האלה איתך, וגם חוסך בכסף.
גם אני שוכר דירת חדר בפרדס חנה שהשכירות שלה עולה לי פחות מליסינג לאוטו בינוני
רוצה להיות שותף שלי BRO?
נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 05-12-2013 בשעה 16:43.