שלום למנהל הפורום
עצרו אותי אתמול בלילה לבדיקת אלכוהול, מצאו 620 מיקרוגרם. יש לי עבירות קודמות.
מה העונש שאני אקבל והאם באמת שווה לקחת עורך דין או אפשר ללכת לבד?
שלום למנהל הפורום
עצרו אותי אתמול בלילה לבדיקת אלכוהול, מצאו 620 מיקרוגרם. יש לי עבירות קודמות.
מה העונש שאני אקבל והאם באמת שווה לקחת עורך דין או אפשר ללכת לבד?
|
ספידי שלום,
ביקשת לקבל מענה ל-3 שאלות:
1. תוצאת בדיקה של 620 מיקרוגרם אלכוהול וקיומן של עבירות קודמות עד כמה הדבר ישפיע?
2. מהו העונש הצפוי?
3. האם שווה לרכוש ייצוג משפטי לנושא אישום החשד לנהיגה בשיכרות?
620 מיקרוגרם + עבר תעבורתי
תוצאת בדיקת מכשיר ה"ינשוף", לא מלמדת על מצב בדיקת המאפיינים, ולא על דרך תחזוקת מכשיר ה"ינשוף" על ידי משטרת ישראל.
כמו כן, 620 מיקרוגרם הינה תוצאה אשר לא מלמדת על אמינות הבדיקה, על כשירות המכשיר ו/או השוטר במועד ביצוע הבדיקה, ולא על תקינות המכשור.
בתי המשפט לתעבורה לא יבצעו את מלאכתך במובן בו יתבררו על ידי השופטים מלא העובדות, ו/או דרישה להמצאת מלא המסמכים הדרושים להוכחת פרשת התביעה.
כלומר, ללא נוכחות עורך דין אשר יכולה לכרסם בראיות, בשאלת חוקיות השימוש במכשיר ה"ינשוף", בבדיקה עצמה, בטעויות אנוש של הכנסת ערכי בדיקה שגויים, או פעולות לא נכונות של מפעילי מכשיר ה"ינשוף", סביר שתתקבל טענת המשטרה-התביעה.
הכרעת הדין – כלומר – אשם או זכאי.
רק אם נמצאת אשם, יש לדון בעברך התעבורתי, ועצם היותך נהג אשר צבר עבירות, יש בו בכדי להכביד בטיעונים לעונש.
יחד עם זאת, עבר תעבורתי מכביד הוא שאלה יחסית.
15 עבירות תנועה או 3 עבירות תנועה "בלבד", אך 3 העבירות היו חמורות מאוד, (תאונות דרכים, עבירת נהיגה בשכרות חוזרת וכו'), יכולים להיות מכבידים עוד יותר מ 15 עבירות חסרות משקל.
העונש הצפוי
ברור לך כי אם תמצא אשם בנהיגה בשיכרות, קובע החוק עונש פסילת רישיון נהיגה של שנתיים לפחות.
אך יחד עם זאת, עבירה חוזרת יכולה להביא לפסילה של כ 4 שנים.
ללא כרסום בראיות וניהול ההליך באופן אחראי ומקצועי, אתה תמצא עצמך במצב מסוכן, בו יתקיים חשש ממשי לפסילת רישיון נהיגה לתקופה שעולה על כדי שנתיים.
לרכוש שירות משפטי, או להגיע לבית המשפט ללא עורך דין
טרם מצאתי זיכויים בבתי המשפט או הליכים של אישום בגין נהיגה בשיכרות ו/או תחת השפעת אלכוהול בהם זוכו נהגים ללא ייצוג של עורכי דין.
אציין, כי למיטב ידיעתי ללא ייצוג משפטי, הסבירות כי בית המשפט ישמע כשלים, ו/או ידון בכשלים נראה כלא סביר, אך יכול להיות שיש לך ידע משפטי ותוכל להתשמש בו בכדי להגן על עצמך בבית המשפט.
מותר לך לייצג את עצמך, ומניסיוני ראיתי נאשמים שעשו זאת, ובית המשפט עצר את הדיון ודרש ייצוג משפטי.
מנגד ראיתי נאשמים שהגיעו לבית המשפט ופשוט הרסו לעצמם את עתידם וגרמו לעצמם נזקים שלא יכולים להיות סבירים.
עוד אוסיף, כי אי התייצבותך לדיון יכולה לגרור מייד הרשעתך.
לכן, בבקשה דאג לרכישת ייצוג משפטי בכדי לנסות ולהדוף את האישומים אשר הוגשו נגדך לבית המשפט.
אתה מוזמן להתקשר למספר טלפון: 052-8690574.
בכבוד רב,
יורם ון-דם, עו"ד.
הואשמת בנהיגה בשכרות? היית מעורב בתאונת דרכים? זומנת לשימוע לצורך שלילת רישיון נהיגה בעקבות פסילה מנהלית? המצב אינו אבוד !
התקשרו להתייעץ בכל שעה 052-8690574
עו"ד יורם ון-דם
עורך דין תעבורה
מגדל משה אביב, קומה 44, ז'בוטינסקי 7, רמת גן טל':03-7512202
נהיגה בשכרות | תאונות דרכים | ביטול שלילת רישיון נהיגה
אחי הייתי בול במצב שלך!!
תוריד אפליקציה שנקראית
lawya israel
ברכב >> נהיגה בשכרות!! אפליקציה מצויינת! יש בה את כל המידע שאתה צריך!
למרות המידע מעלה יכול ליהיות שזה יעזור במשהו...